Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Дума кобзаря

  • 27.12.17, 22:56

Майже вмерли України і слава, і воля
Бо не хочуть українці кращої долі.
Душу й тіло вони ложать у степах Донбаса
Бо обрали в президенти знову – 3,14дораса.
Чхать хотів він на людину, бо «Рошен» міцніє,
А прекрасна Україна з кожним днем бідніє.
Так шо , брати - патріоти , хай жиди панують?
Ну , а щирі українці , все більше нудьгують .
Чи вже може оберемо, собі Отамана ?
Та дамо пінком під сраку всім тим бусурманам?
Олігархам та ворюгам , усім псам смердючим
Щоб не лізли в Україну , тварюки повзучі.
От тоді і СОНЦЕ мирне всім нам засіяє,
Ну , а Діти України , гучно заспівають –
Процвітає Україна, і слава , і воля
Вже нам , браття Українці, усміхнулась ДОЛЯ …

Армия Украины

 
 Армия Украины Видео. 
Українська армія музичне відео 
Співає Тарас Компаніченко

Чуєш мій друже славний юначе

Слова: Олена Теліга Музика: Тарас Компаніченко Виконує: Тарас Компаніченко Текст пісні - Ми сміло в бій підем Чуєш, мій друже, славний юначе, Як Україна стогне і плаче? З півночі чорна постає хмара, Рикає хижо московська навала. Приспів: Ми сміло в бій підем за Русь Святую І як один проллєм кров молодую. Ми сміло в бій підем за Україну І голови складем за Землю Рідну. Ворог лукавий йде на Вкраїну, Щоб обернути Край Наш в руїну. Лава до лави станьмо, як криця, На герць кривавий з ворогом биться. Приспів. Сміло до бою, брате, рушаймо, Землі Святої врагу не даймо. Жереб щасливий за Край вмирати, А не в кайданах вік звікувати.

Приспів.

А я молюсь за Україну

Встає в синім небі зоря, І ранок тріпоче крильми, Росою вже вмилась земля, Росинки так схожі з слізьми. Приспів: А я молюсь за Україну, Щоб сонце Божої любві Зігріло землю мою рідну Промінням лагідним своїм. 2 куплет: Скрізь чути чорнобильський дзвін, І плаче в колисці дитя. Наш шлях до провалля привів, Висить, мов на нитці, життя. Приспів: А я молюсь за Україну, Всміхалось щоби немовля І в кожну мить, в кожну хвилину Творця, щоб славила Земля. 3 куплет: Ісусових ніг тихий крок Вже чує планета уся, Бо Він є єдиний твій Бог, Надіє, о Земле, твоя. Приспів: Схились до Бога, Україно, І за любов прослав Творця, Прийди до Нього, ненько рідна, Тобі Він дасть нове життя.