Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Кияни зносять майдан.

   Зараз відбувається розчищення Хрещатика та Майдану від барикад та наметів.Тема болюча.Кияни намагаються навести порядок в центрі міста,Майданівці чинять супротив,є сутички.
   Існують кілька рішень цього питання:
Перше.Корупція не здолана, люстрація не проведена, реформи буксують,-Майдан повинен стояти і контролювати владу.
Друге. Майдан виконав свою місію, справжні майданівці зараз на фронті, а ті бомжі і люмпени, що зайняли їх місце, мають бути розігнані,або відправлені на фронт.
Третє.Майдан, це не місце на карті, а духовне об'єднання людей, які не повинні своєю присутністю блокувати центр міста.Необхідно переселити майдановцев в інше місце,або він повинен прийняти інші форми існування.

Цікава ваша думка з цого приводу.

5%, 2 голоси

51%, 21 голос

34%, 14 голосів

10%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
33

Коментарі

19.08.14, 13:15

Знести майдан, але людей не на фронт , на фронті повинні бути навчені люди

    29.08.14, 13:25

    На фронт або на роботу. І вони не Майдановці.

      39.08.14, 13:38

      ГОЛОВНИЙ фронт боротьби з Антихристом ПУТІНИМ був і є саме де ХРЕЩАТИК Й МАЙДАН+МасонБРАТИ ПУтін- АХМЕТОВ -ВЕДМЕДЧУК -ПОРОШЕНКО як відомо давно дружили і крутили спільні злочинні афери й з своіми ОЛІГАРХпартіями навмисно зробили в найдальшій від Киіва найбільш совковій та отупілій ДОНЕЧЧИНІ антиукраінську війну щоб відтягнути туди й патріотів і кошти і увагу світовоі громадськості =а потім ослабивши УКРАІНУ напасти перш за все на КИІВ з боку ЛУКАВОШЕНКОВськоі БІЛОРУСІ ! МентМАСОНИ навмисно вклинили на Майдан лжепатріотів й сексотів з метою компрометаціі його священних ідей але там є група тих хто спражні борці за волю й ними керує СОТНИК 4сотні самооброни Микола БОДНАР +УПА за звільнення ХРЕЩАТИКА і прогнання лжепатріотів але НА МАЙДАНІ з майданцями має стояти 25наметів КОЖНОІ області

        49.08.14, 13:44

        висловлюєм ми офіцери капелани упа
        протест http://blog.i.ua/user/4400999 порошенку й кличку та всім хто на догоду путіну й рашопадлам
        спробували на велике християнське свято успіння святої праведної анни, матері богородиці
        7 серпня 2014рб провести зачистку славного легендарного майдану та хрестів памяті загиблих героів небесних сотень упа в киіві та спричинили
        криваві подіі на нім ! хай майдан стає майданищем й стоіть за божим
        наказом угвр доки не буде здобута справді украінська козацька
        держава й не здохне скараний богом й народом антихрист путін ! в ближчі дні сатанисти путіна нападуть на киів а порошенко підпише з ними перемиря й за домовленістю глобалмасонів буде вночі
        ява лжехриста й спроба створення всевітньоі лжеправаславноі імперіі з столицею в киіві !слава украіні

          59.08.14, 14:08

          К сожалению, в столице (и не только) сейчас слишком много мошенников, что естественно в подобной ситуации, которые собирают средства якобы в район АТО, на самом деле.... это преступная деятельность. Повторю: не все!
          Но проверить это трудно!!! Об этих собиравших ничего не знали в администрации...
          http://photo.i.ua/user/787930/414629/12343194/
          Что касается Майдана, то люди и общественные организации занимаются делом - выполнением задач, поставленных майданом. Нынешняя ситуация в центре Киева - дополнительный очаг возбуждения противоречий и создания конфликтов. Всему своё место и время.

            69.08.14, 14:39Відповідь на 1 від Voliaa

            ТРЕБА захищати ВІД РАШОФАШИСТІВ перш за все СТОЛИЦЮ яка ближче до МОСКВИ ніж ДОНЕЦЬК Та як відомо у всіх давніх планах ГЛОБАЛМАСОНІВ саме тут лжевіри планують всесвітню столицю ЛЖЕХРИСТИЯНСКОГО РУССКАВА МИРА ! У КИЇВІ не проведено жодного ОБОРОННОГО заходу з тих які були пропоновані УГВР ще в березні бо ГОЛОВНИЙ фронт боротьби з Антихристом ПУТІНИМ був і є саме де ХРЕЩАТИК Й МАЙДАН+МасонБРАТИ ПУтін- АХМЕТОВ -ВЕДМЕДЧУК-Тімошенко--ПОРОШЕНКО як відомо давно дружили і крутили спільні злочинні афери й з своіми ОЛІГАРХпартіями навмисно зробили в найдальшій від Киіва найбільш совковій та отупілій ДОНЕЧЧИНІ антиукраінську війну щоб відтягнути туди й патріотів і кошти і увагу світовоі громадськості =а потім ослабивши УКРАІНУ напасти перш за все на КИІВ й ЛУЦЬК та ЛЬВІВ з боку БІЛОРУСІ=Спаси БОЖЕ

              Гість: NeManul

              79.08.14, 14:50

              Пункти трохи неузгоджені з голосовалкою

                89.08.14, 16:09

                згодна з варіантом № 3

                  99.08.14, 16:16

                  Третє.Майдан, це не місце на карті, а духовне об'єднання людей, які не повинні своєю присутністю блокувати центр міста.Необхідно переселити майдановцев в інше місце,або він повинен прийняти інші форми існування.

                    109.08.14, 16:48

                    Підтримую ками 1 і 2

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна