хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про "старшого брата"

Серед моїх знайомих та друзів є багато росіян.  Багато колишніх військових, льотчиків, медиків, інженерів, художників, фотографів, дизайнерів, мандрівників та багато багато інших розумних людей. Вони всі цікаві, вони можуть багато говорити про все що завгодно і ви можете добре і довго  спілкуватися з ними. 

Але майже завжди настає той момент - коли "хтось в тиші лісу на гілку суху наступає і гілочка та голосно хрустить та ламається" - роіянин чомусь згадує теми помаранчевої революції, України, Голодомору, терору Героїв УПА, проевропейського вектору руху України ... і майже всі мої знайомі, як один, які ще мить тому були поміркованими людьми, раптом починають говорити словами Кадирова : “Грузия, Южная Осетия, Украина – все это будет длиться и длиться. Это какая-то тайная болезнь России. Почему мы должны постоянно страдать, если можем ликвидировать это раз и навсегда?”

Буває і так, хоча рідко, коли вони висловлюють свої думки пом'якше. Вони тоді згадують та говорять про "братство", союз слов'ян, про наші спільні корені та моменти історії..

Але завжди в їх виступах присутня та зарозумілість "старшого брату" - тому що землі Україні дала Росія ( а до цього хіба  українці були подібні до євреїв без країни), і газ, що росіяни продають українцям задешево, і що росіяни все дають українцям, та і в цілому, вся та Україна то Окраіна, хіба це не зрозуміло з назви? Україна - то найпівденніше провінція великої Росії. І мова українська така смішна!

І кожного разу коли я спілкуюся з росіянами, я боюся тої бомби імперіалізму  що є в середині кожного росіянина.

А цей такий милий знайомий росіянин, з якими ми так весело та неупередженно спілкуємось, несе в собі такого собі маленького імперіаліста, який візьме та "видасть" - , що Україна це непорозуміння якесь, а вас всіх, бєндєровцев, стріляти треба "без суда и следствия" !                                        Спілкування з росіянами, це  як прогулянка по лугу, де пасуться корови ... постійно боїшся вступити в лайно.

Іноді ловлю себе на думці, що дуже сильно хочу нерозуміти російської мови.
14

Коментарі

114.02.14, 16:12

з кулемета їх!

    214.02.14, 16:52

    Сильно зомбує їх пропаганда. За багато років диктаторської селекції таких сбільшилося. За останні 20 років в Росії, середня тривалість життя
    у чоловікив знизилась с 63 до 58 років.

      Гість: ЛемБой

      314.02.14, 20:03

      Більш,ніж 400 років росіяни заражені месіянством і панславізмом. "Російська демократія закінчуэться там,де починаэться українське питання"(М. Грушевський)

        414.02.14, 22:41Відповідь на 3 від Гість: ЛемБой

        Більш,ніж 400 років росіяни заражені месіянством і панславізмом. "Російська демократія закінчуэться там,де починаэться українське питання"(М. Грушевський)

          Гість: Luns

          515.02.14, 10:45

          Про "старшего брата" я слышу только от украинцев, россияне вообще не знают про "украинский вопрос" и о том, что они чего-то должны украинцам.

            Гість: Luns

            615.02.14, 10:55Відповідь на 3 від Гість: ЛемБой

            Більш,ніж 400 років росіяни заражені месіянством і панславізмом. "Російська демократія закінчуэться там,де починаэться українське питання"(М. Грушевський)Русофобия призвана выкорчевать из памяти тот факт, что именно русские спасли Европу от монголо-татар и османского нашествия. Без русских не существовало бы многих национальностей, начиная от всех южных славян до грузинов и армян. Это - факт, нравится он вам или нет.

              Гість: ЛемБой

              715.02.14, 16:47Відповідь на 6 від Гість: Luns

              Більш,ніж 400 років росіяни заражені месіянством і панславізмом. "Російська демократія закінчуэться там,де починаэться українське питання"(М. Грушевський)Русофобия призвана выкорчевать из памяти тот факт, что именно русские спасли Европу от монголо-татар и османского нашествия. Без русских не существовало бы многих национальностей, начиная от всех южных славян до грузинов и армян. Это - факт, нравится он вам или нет.Бздур! Монголи доходили і до Тріэсту,а московські князі були і при взятті Київа,і далі з Батийом йшли! А від османів вони тільки москву спасли.

                Гість: Luns

                816.02.14, 15:15Відповідь на 7 від Гість: ЛемБой

                Більш,ніж 400 років росіяни заражені месіянством і панславізмом. "Російська демократія закінчуэться там,де починаэться українське питання"(М. Грушевський)Русофобия призвана выкорчевать из памяти тот факт, что именно русские спасли Европу от монголо-татар и османского нашествия. Без русских не существовало бы многих национальностей, начиная от всех южных славян до грузинов и армян. Это - факт, нравится он вам или нет.Бздур! Монголи доходили і до Тріэсту,а московські князі були і при взятті Київа,і далі з Батийом йшли! А від османів вони тільки москву спасли.Грузины и армяне были спасены от вырезания османами именно русскими, и именно русские выдавили османов из Европы, сербы и болгары помнят об этом.

                  924.02.14, 21:20

                  Я теж не раз відчував таке...