Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Як впливає колір їжі на хворих?


 

Вчені медичного центру Осаки (Японія) провели цікаві дослідження - як впливає колір їжі на хворих з різними захворюваннями.

Виявилося, що продукти білого кольору - молоко і молочні продукти, рис, часник, білокачанна капуста - заспокоюють, знімають дратівливість і виводять через нирки токсичні речовини.

Зелені продукти (броколі, листові салати, зелений горошок, зелений перець) позитивно впливають на мозкову діяльність, знімають нервову напругу. Хлорофіл, який виробляється в зелених рослинах під впливом сонячної енергії, стимулює утворення корисних червоних кров'яних клітин і активізує імунну систему.
[ Читать дальше ]

Птахи переселились з Криму на материк...



Чаплі й інші колоніальні види птахів мігрували з Криму в більш північні регіони України через дефіцит прісної води. Про це в Києві 2 липня розповів виконавчий директор Українського товариства охорони птахів Олег Дудкін.

[ Читать дальше ]