Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

И вот что там обнаружили...

52-летняя голландка Маргарет Даалман (Margaret Daalman) приехала в больницу с жалобой на боли в животе. Ей сделали рентген.

И вот что там обнаружили...

1[ Читать дальше ]

Будинок "Курка"...



В одному куточку Індонезії розташовується величезна курка, підносячись над лісистою місцевістю. Гігантська фігура має тіло, хвіст і голову птиці з відкритим дзьобом, наче з нього ось-ось пролунає який-небудь звук. Незважаючи на немолодий вік, птиця швидко руйнується. Gereja Ayam, як її називають місцеві, приваблює сотні мандрівників з усього світу в Центральну Яву Будівля будувалася як молитовний будинок. Автор споруди - 67-річний Деніел Аламс'я, який почав будівництво після отримання священного послання від Бога. Деніел мав намір побудувати церкву, схожу зовнішнім виглядом на голуба. Однак місцеві називають споруду «Куриною Церквою» .Крім будівлі для молитов, церква використовувалася як реабілітаційний центр для дітей-інвалідів, залежних від наркотиків та інших. Аламс'я довелося закрити двері центру 15 років тому через величезну вартості будівельних робіт, які потрібно провести.

Кухонний набір із сот...



Художник і скульптор Томаш Лібертіні, що працює в Нью-Йорку, вирішив взяти собі в підмайстри бджіл ... Він спорудив металевий каркас у формі чайника, а решта доробили 60000 комах. Скоро у Томаша буде цілий кухонний набір, зібраний з сот.
Джерело

[ Читать дальше ]

Йєллоустонський заповідник



Йєллоустонський заповідник, який розкинувся на території США - справжня країна чудес, яку щорічно відвідують сотні тисяч туристів, щоб відпочити душею серед незайманої природи. Це міжнародний біосферний заповідник, об'єкт Світової спадщини ЮНЕСКО, перший в світі національний парк. Йєллоустон - заповідний край лісів і каньйонів, гарячих джерел і крижаних водоспадів, обсидіанових скель і різнокольорових терас.

[ Читать дальше ]


Огромный пляж, но без воды...

Огромный пляж и «воду» из пластиковых шариков сделали в Национальном музее строительства в Вашингтоне. И он открыт для всех желающих, кто хочет по-настоящему «окунуться» в веселые и необычные ощущения.

На импровизированном пляже установлены зеркала, предназначенные для визуального расширения пространства, ну и, конечно же, на нем есть самые настоящие лежаки, в которых можно отдохнуть после интенсивного «купания».

Инсталляция под названием «The Beach» («Пляж») была разработана фирмой Snarkitecture. По словам ее сотрудников, все пластиковые шары, используемые в экспозиции, изготовлены исключительно из перерабатываемых материалов.

[ Читать дальше ]

Северное сияние , вид из космоса.


 . Таким видится северное сияние из космоса.



  Источник:

Жители этого острова убивают всех...



Жители этого острова убивают всех, кто пытается сойти на берег. Вот что они защищают!Остров Северный Страх находится в Бенгальском заливе, между Мьянмой и Индонезией. Он является домом для племени, которое живет в полной изоляции от внешнего мира. Эта земля никогда не была колонизирована. Более того, цивилизованным людям даже ни разу не удавалось наладить с аборигенами хоть какой-то контакт. Эти люди — представители последнего на Земле племени, которое живет точно так же, как и в Каменном веке. Их культуру совсем не затронула современная цивилизация. [ Читать дальше ]

Город, который построен в кратере метеорита...


Город Нердлинген Баварский, который был построен в кратере метеорита, упавшего около 14 миллионов лет назад.

  Источник