Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Ты лучше мне нервы верни..

  • 03.02.16, 17:05


- Милая, хочешь, я подарю тебе своё сердце?
- Ты лучше мне нервы верни...


P.S.Нервы еще пол-беды,а вот здоровье уже никто не вернетburumburum

Крутий подарунок )))



Один з найбільших і оригінальних подарунків, коли-небудь подарованих чоловіком своїй коханій, двоповерховий будинок в передмісті Лос-Анджелеса. Американський фотограф Джейсін Боланд презентував його своїй нареченій на День Святого Валентина. Але він вирішив, що просто вручити їй ключі - це абсолютно не романтично. А тому Боланд упакував котедж в подарунковий папір і навіть перев'язав величезними червоними стрічками, прикрасивши зверху бантиком.

Музей Титаніка в Бренсоні




Музей Титаніка в Бренсоні (штат Міссурі, США) - це двоповерховий музей, присвячений знаменитому затонулому судну. Воно розташовае всередині точної копії передній частині судна, виконаної в масштабі 1: 2, що стоїть на якорі в невеликому басейні, що створює ілюзію, ніби корабель пливе по морю. Шматок айсберга, вдаряється об борт судна, при вході в музей.в Бренсоні (штат Міссурі, США) - це двоповерховий музей, присвячений знаменитому затонулому судну. Воно розташовае всередині точної копії передній частині судна, виконаної в масштабі 1: 2, що стоїть на якорі в невеликому басейні, що створює ілюзію, ніби корабель пливе по морю. Шматок айсберга, вдаряється об борт судна, при вході в музей.
[ Читати далі ]

Умільці, як вам?))))

  • 02.02.16, 19:37

88%, 14 голосів

13%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Оце кучугурищі ?!

Сніг, кажеш, у тебе випав ?! А ось сахалінська зима,тут не жартують з погодою!

[ Читати далі ]