Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Карколомні будівлі...

  • 19.01.22, 08:55

Не всі діти, які мріяли про будиночок на дереві, залишили свою мрію позаду. Деякі з них виросли, стали архітекторами і будують будинки під водою та над водою, у дикій савані та серед засніжених рівнин, у формі яєць та у вигляді велетнів. А деякі просто ставлять на свій дах величезну акулу, як це зробив британець Білл Хайне.

Підводний ресторан у Норвегії 


   

Найбільший у світі підводний ресторан під назвою Under (у перекладі — «Під») відкрився в південній точці Норвегії і вже удостоївся зірки «Мішлен». Короткий бетонний паралелепіпед наполовину занурений у воду, який закінчується панорамним вікном на 5-метровій глибині. Незважаючи на те, що чек тут у середньому становить $430, столик доведеться чекати півроку. Under це не просто ресторан, це ще й науково-дослідна база, де вивчають життя моря.

Церква у сільськогосподарському науково-технологічному парку, Ченду, Китай  ...
[ Читати далі ]

Світ в обличчях...

  • 18.01.22, 11:45

Для когось головною частиною подорожей стають краєвиди та види нових місць, когось як магнітом тягне архітектура, а фотографа Олександра Хімушина приваблюють люди та їх культура. Олександр подорожує різними країнами і робить портрети місцевих жителів та корінних народів у традиційних костюмах. В одну з останніх поїздок Олександр завітав до Сибіру, де засняв місцеві народи, які стали частиною його проекту «Світ в обличчях».

Ороки

Щоб зробити портрети корінних народів Сибіру, Олександр подорожував 6 місяців і заїжджав у найвіддаленіші куточки.

[ Читати далі ]

Гімнастика для мозку...

  • 17.01.22, 09:52

Пропонуємо вам влаштувати невелику гімнастику для мозку та спробувати розв’язати непросту головоломку.

Ваше завдання — знайти зниклих дітей на цій вінтажній листівці. Звичайно ж, знайти їх зможуть лише найспостережливіші. Завдання ускладнюється ще й тим, що вона повністю чорно-біла. Тепер розібратися буде набагато складніше…

Ну, давайте уважно розглянемо листівку.

Ще трiшки подумайте…

[ Читати далі ]

Статистика повідомляє,...

  • 16.01.22, 08:39

Статистика повідомляє, що наприкінці 2019 року в інтернеті було приблизно 2 зеттабайти інформації, що дорівнює 72 000 років зйомок відео з високою роздільною здатністю. Неймовірний об’єм, згодні? Нехай серед цих даних багато сміття, корисних відомостей теж чимало, але їх всі знати неможливо. Так що час від часу кожен робить маленькі, але від цього не менш важливі особисті відкриття, а деякі люди ще й діляться такими одкровеннями. Ми обожнюємо, коли люди дізнаються щось нове про звичні речі, так що готуйтеся дивуватися.

  • Заставка-скрінсейвер створена не просто так, а щоб буквально захищати екран вашого пристрою від вигоряння люмінофора. Мені 37. © 4e696b / Reddit
  [ Читати далі ]

Багато людей скаржаться, що їхнє життя нудне...

  • 15.01.22, 13:53

Багато людей скаржаться, що їхнє життя нудне і прісне, але коли пропонуєш їм зістрибнути на тарзанці з мосту або попрацювати волонтером у притулку для тварин, лише квапливо відмахуються. Ну і гаразд. Втім, іноді необов’язково кудись спеціально їхати і щось робити, щоб зіткнутися з чимось цікавим. Іноді воно саме входить у наше життя, тільки й встигай помічати!

“У подорожі побачили спеціальну підставку для тих, хто не любить просити перехожих, щоб ті зі сфотографували” “Я так і не зміг зрозуміти, якого кольору апельсин”...[ Читати далі ]

Незвичні товари..))

  • 14.01.22, 17:03

Багато людей, коли опиняються за кордоном, намагаються відвідати місцеві продуктові ринки та магазини. Адже в кожній країні можна знайти товари, які не продаються на батьківщині. Наприклад, у Японії можна купити прозору колу, а також 28 різновидів шоколадних батончиків KitKat. А в Ірландії спробувати морозиво зі смаком Facebook.

У магазинах Гонконгу продається локшина зі смаком Pringles і Pringles зі смаком локшини
20+ неожиданных вещей, которые можно купить в продуктовых магазинах разных стран
У магазинах Франції та Мексики можна знайте хліб з повністю зрізаної скоринкою...[ Читати далі ]

Цариця Клеопатра....

  • 12.01.22, 11:04

Цариця Клеопатра чи не найзнаменитіша жінка давнини. Усі пам’ятають її за неймовірними ритуалами догляду за собою та запаморочливими романами з Цезарем та Марком Антонієм. Але про те, як насправді мешкала ця велика правителька, зараз залишається тільки гадати. Отож, найбільш примітні та несподівані факти з біографії Клеопатри, через які навіть через тисячі років її ім’я знає кожен.

Вона не була красунею, але зводила чоловіків з розуму

Птолемеї правили Єгиптом 275 років. Клеопатра стала останньою царицею з цієї династії. Причому насправді її повне ім’я Клеопатра VII, тобто вона була сьомою за рахунком жінкою з таким ім’ям в родині єгипетських фараонів.

Як випливає із записів Плутарха, правителька не була наділена казковою красою, яку часто демонструють в кінематографі. Але вона, за його словами, захоплювала своїми промовами, манерою поведінки й оксамитовим голосом. Римський історик Аврелій Віктор, навпаки, стверджував, що ця жінка була настільки привабливою, що «багато чоловіків ладні були заплатити своїм життям за одну ніч з нею».

[ Читати далі ]

Предмети з незвичайного боку.

  • 11.01.22, 09:23

Багато з речей, відомих нам з розповідей і книг, виглядають зовсім не так, як ми очікуємо. Одні з них разюче відрізняються від уявних за формою, розміром або навіть кольором. Інші можуть відкритися в новому світлі завдяки якійсь непомітній деталі. І повністю змінити уявлення про звичний для нас світ. Наприклад, дізнавшись, де знаходяться зуби кальмара, або побачивши реальний череп слона, ви навряд чи зможете сприймати цих істот так само, як і раніше.

У цій добірці об’єднано фото, які дозволяють глянути на знайомі явища та предмети з незвичайного боку.

Так виглядає необроблений алмаз перед огранюванням та поліруванням

 
М’ячі для гольфу, розрізані навпіл, виглядатимуть так.