Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

“У нас так не роблять!”

  • 14.02.22, 16:25

“У нас так не роблять!” — ця думка битиметься у вашій голові з перших секунд перебування в Китаї. Основна особливість цієї країни – це самі мешканці. Незвичайні, а часом і відверто дивні звички китайців шокують простих європейців. Але жителів Піднебесної це не дуже хвилює. На запитання англійською вони відповідатимуть китайською, тому що Китай, на їхню думку, є центром світу, а китайська — мовою всіх народів. З ними не посперечаєшся, їх же більше.

У Китаї можна взяти участь у змаганнях, де люди повинні їсти гострий перець чилі, занурюючись у ванну з ним. Сподіваємося, приз вартий таких страждань Ми говорили, що багато китайців? Так, їх багато. А це фотографія з курорту...[cut text="Читати далі"]  Популярний флешмоб у Китаї – носити рибок у западинах ключиць, щоб продемонструвати оточуючим свою стрункість Містере, а ви точно перукар?! Китайці можуть зробити стрижку серпом, гарячими щипцями та навіть болгаркою. Причому приміщення для перукарні не потрібне Але це не заважає польоту фантазії Для релаксу також не обов’язково йти до спа. Масажисти чекають на своїх клієнтів усюди Вони роблять масаж дуже інтенсивно. Можливі почервоніння Бути в тонусі китайцям допомагають колективні вправи на свіжому повітрі Ніхто не дивується, якщо людина робить вправи, поки чекає автобус, або ж активно розминається під час ходьби Китай – король фейків і не перестає дивувати своєю креативністю Якщо робиш манікюр, то сяяти має кожен палець! Шоу з найрідкіснішими тваринами! Китайські рекламники йдуть на все для залучення аудиторії Після трудового тижня багато китайців можуть одягнутися в піжаму до понеділка. Це називається режим вихідного дня, який включає прогулянки, походи по магазинах і ресторанах Shanghai, People’s Republic of China. 2005 Китайці скрізь носять із собою термос із окропом. Пити гарячу воду означає попередити ряд хвороб. А якщо таки захворів? Пий воду! Мало хто дбає про комфорт у Китаї. Навіть у поїзд далекого прямування можна взяти квиток «без місця» Вулична їжа дуже екзотична. Як вам скорпіон на паличці? Хоча для європейця будь-яка китайська їжа екзотична. Цю черепаху купили в супермаркеті, на ціннику було написано, що це свіже черепашаче м’ясо Бобові теж у пошані на китайському столі. Майже національне частування – морозиво із зеленого горошку Реакція китайців на блондинів із блакитними очима І навіть темноволосий європеєць може тут відчути себе зіркою Дорожній рух у Китаї – це особливий всесвіт з унікальними законами, які ніколи не зрозуміти іноземцю Багато жителів Китаю змушені носити медичні маски через сильно забруднене повітря. Щоб не було нудно, вони перетворили маску на справжній модний аксесуар Під час пошиття цієї речі використано 700 % матеріалів. Так створюється 100% якості! Незвичайний тренд з Японії, який припав багатьом азіатам до душі, – мода на “вампірські зуби”. Якщо природа вас не обдарувала гострими іклами, ви легко можете поправити це в стоматології

Японки, наприклад, вважають, що такі зуби надають їм схожість із кішечками.

Від усього цього життя вони дуже втомлюються, тому й заснути можуть у будь-який момент та в будь-якому місці

Джерело

[/cut]

Футуристичний дизайн вражає.

  • 13.02.22, 11:55
  

Футуристичний дизайн Allen Lambert Galleria дійсно вражає. Важко здогадатись, що це частина величезного бізнес-центру під назвою  “Brookfield Place”. Не дивно, що ця будівля є найбільш відвідуваним місцем фінансового кварталу Торонто.

[ Читати далі ]

Будинок-амфібія.

  • 12.02.22, 15:46
  


Будинок-амфібія.
Проект будинку-амфібії був підготовлений англійською бюро архітектури Baca Architects. Це сміливе рішення будови було задумано в результаті проблеми, пов’язаної із затопленням околиць поблизу великих водойм, яка в даний час стала виникати із-за глобального потепління. Архітектори запевняють в безпеці вдома, так як при припливі будова піднімається одночасно з рівнем води. Всередину приміщення не проникне волога, якщо підйом води буде не більше дев’яти метрів.


Вони вживили у своє тіло електронні пристрої

  • 11.02.22, 09:58

Ви хотіли б відчувати всім тілом, що за тисячі кілометрів від вас, в іншій півкулі, відбувається землетрус? Або щоб усі двері відчинялися перед вами без жодних ключів? Чи, наприклад, щоб під вашою шкірою загадково блимали світлодіоди? Виявляється, деякі люди вже мають такі здібності.

У цій статті розповідається про людей, яким не вистачало звичайних людських можливостей, і тому вирішили радикально змінити себе, не злякавшись експериментів над власним тілом.

Нейл Харбіссон

Нейл Харбіссон (Neil Harbisson) народився з ахроматопсією – повною колірною сліпотою. Це захворювання зустрічається вкрай рідко – 1 випадок на 33 тисячі людей. Нейл бачить світ чорно-білим. У дитинстві він міг прийти до школи в непарних шкарпетках або надто яскравому одязі, за що з нього сміялися однокласники. Тепер Нейл називає себе “людиною-кіборгом”: у його череп вживлений спеціальний пристрій, який зчитує різні кольори і перетворює їх на певний набір звуків. 

[ Читати далі ]

Справжня археологія може бути такою ж крутою,як нам у фільмах

  • 09.02.22, 11:51

Завдяки кінематографу про археологію склалося враження як про заняття, повне пригод, які трапляються з героями на кшталт Індіани Джонса — привабливими, з батогом і капелюхом. І нехай у фільмах найчастіше все дуже перебільшено, а справжні археологи не схожі на Харрісона Форда у його знаменитій ролі, це й зовсім не так нудно, як могло здатися. Адже саме археологи знаходять предмети з минулого, завдяки яким можна зрозуміти, як жили люди у давнину. Адже археологія може бути дуже цікавою. А якщо постаратися, то пригоди знайдуться. Ну, а батіг і капелюх взагалі можна придбати без проблем.

В Італії, неподалік міста Байї, під водою знаходиться цілий комплекс античних статуй Театр в античному місті Ефес в середині XX ст. і зараз...[ Читати далі ]

А ніби ж звичайні речі....

  • 03.02.22, 07:10

Нас вже не дивують деталізовані фото з космосу, а екзотичні рослини з іншого кінця землі можна з легкістю знайти, наприклад, в інстаграмі. Але сперечаємося, що ви не бачили ембріон кажана, навряд чи впізнаєте людську волосину або хоботок метелики на фото з-під мікроскопа і точно не знаєте, як саме наносяться малюнки на посуд.

Ці та інші незвичайні сторони звичних речей і явищ зібрано для вас в добірці з 22 фото і гіфок.

«Зелений колір на світлофорі виходить при комбінації блакитної та жовтої лінз»

Темне і русяве волосся під мікроскопом  

[ Читати далі ]

Артефакти минулого...

  • 02.02.22, 09:46

Фахівці зберігають усі ці стародавні скарби у відмінних умовах і постійно фотографують їх для того, щоб ми могли за їх допомогою зануритися в атмосферу минулого нашої планети. Дивимося!

Чаша з рибками з іранського міста Кашан, кінець 13 – середина 14 століть



Золотий зливок з відмітками монетного двору, витягнутий з іспанського корабля Нуестра Сеньйора де Аточа..
.[cut text="Читати далі"] 

Корабель затонув у 1622 році, на його борту було знайдено величезну кількість коштовностей, що перевозилися, на загальну суму 450 мільйонів доларів.

Ця 9000-річна кам’яна маска є найстарішою маскою у світі

Вона була знайдена в Іудейській пустелі в Ізраїлі.

Один із возів, що добре збереглися, виявлених у селі Лчашен на околицях озера Севан, Вірменія

Виготовлені з дуба, вони є найстарішими з відомих возів – їм близько 4000 років!

Інвалідний візок, виготовлений для імператриці Священної Римської імперії, 1740 рік

Якщо точніше, для Єлизавети Крістіни Брауншвейг-Вольфенбюттельської.

Чоловічий курильний піджак, Англія, 1870-і роки


 

Такі піджаки з шовку були призначені спеціально для того, щоб джентльмени, надягаючи їх, могли з комфортом курити сигари у вітальні, не залишаючи на одязі сліди диму та попелу.

Кришталевий наконечник списа, знайдений у мегалітичній гробниці віком 5000 років в Іспанії

  
 
 Амулет інуїтської видри. Гравірована та пігментована слонова кістка, 1870-1880 роки.



Красива бурштинова постать ведмедя епохи мезоліту, створена в період 12500-3900 років до н.е

.

Її викинуло на пляж Фане у Данії із затопленого мезолітичного поселення у Північному морі.

Вікторіанський одяг лучника, що належить місіс Фанні Гівен, 1855 рік



Давньогрецькі шоломи на виставці у Старому музеї у Берліні

 
Шумерська алебастрова статуетка царя-жерця, якій 5000 років


Була знайдена всередині гончарної посудини у стародавньому місті Урук у 1929 році. Наразі виставляється у Музеї Іраку в Багдаді.

“Кулачний боєць” – давньогрецька скульптура 4-1 століття до нашої ери

 
Окасті шумерські статуетки людей, що моляться, 2900-2600 року до нашої ери



Мармурові крила Ніки Самофракійської, Стародавній Рим

 
Кришталева чаша віком 2300 років, знайдена в гробниці Періоду Чжаньґо в Китаї в 1990 році 

 

Завдяки чудовій майстерності творців цей давній предмет дуже нагадує сучасні вироби зі скла.

Крихітка грецька сова, вирізана з пурпурного флюориту, 4-3 століття до нашої ери

Сова була символом богині Афіни і відповідно символом столиці Греції.


Ірландська арфа роботи Джона Ігана, 1820 рік


 
 
Шведський військовий корабель 17 століття “Ваза”, що стоїть у стокгольмському музеї

Він затонув в 1628 менш ніж на милю під час свого першого плавання і був піднятий з дна моря через 333 майже неушкодженим.

Джерело

[/cut]