Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Із зимою не варто жартувати...

  • 01.02.22, 14:03
«Замок у домі моїх батьків промерз настільки, що вони 2 дні не могли закрити приміщення»     [ Читати далі ]

Нові пристрої все міцніше осідають у нашому повсякденному житті

  • 31.01.22, 10:34

Різного роду гаджети і нові пристрої все міцніше осідають у нашому повсякденному житті, роблячи його зручнішим, де б ми не знаходилися – на кухні, в офісі, в спальні або за кермом. Тому, до Вашої уваги винаходи, які страшенно геніальні. І хочеться просто сказати спасибі їхнім творцям.

Будильник-килимок – перестане дзвонити тільки після того, як ви встанете


 
 Насадка-розпилювач для цитрусових...[ Читати далі ]

Тривожні факти...

  • 29.01.22, 21:56

З самого дитинства багато хто чув приказку «багато знатимеш, скоро постарієш», але ми ніколи не ставилися до неї серйозно, тому що все навколо здавалося нам дуже цікавим, і ми хотіли дізнаватися, як можна більше. Проте з дорослішанням ми стали розуміти, що про деякі речі ми б хотіли і зовсім ніколи не знати. Але якщо ви тут, то ви готові дізнатися трохи більше про те, про що зазвичай інші вважають за краще не розповідати. До цих людей не входить тіктокер Адоріан Дек (Adorian Deck), який своїми роликами з тривожними фактами набрав 2-мільйонну аудиторію підписників. Сам Адоріан називає їх «факти, які зіпсують вам день», але це не точно, а ось те, що вони розширять ваш світогляд незвичайними знаннями – безперечно! Дивіться, отримуйте нові знання, і не засмучуйтесь.

“У свідомості всіх, хто вас знає, існує інша версія вас”

  

Цікаві фішки ..))

  • 28.01.22, 13:20
Ми аплодуємо стоячи тим виробникам, які зуміли придумати та реалізувати цікаві фішки у своїх продуктах. При намоканні тканини дощовика на ній проступають

малюнки у вигляді метеликів
  

Цікаві факти...

  • 27.01.22, 09:38

У світі дуже багато цікавих речей, про які ми чомусь ще не чули. Тому ми вирішив усунути цю всесвітню несправедливість і скласти добірку фактів, якими так і хочеться якнайшвидше поділитися з усім світом.

  • Вчені з’ясували, що бегемоти і кити мають спільного предка, який жив близько 50 млн років тому. Тому можна сказати, що кити та бегемоти є один для одного далекими родичами.
  • Звичайний равлик рухається швидше, ніж електрони у мідному дроті.
  • У метро Нью-Йорка використовують лампи з нестандартним цоколем: різьблення зроблено не за годинниковою, як на звичайних лампочках, а проти годинникової стрілки. Придумано це було для того, щоб лампочки перестали красти.
  • Шоколад Ritter Sport стали випускати у формі квадрата після того, як у 30-х роках минулого століття стали популярні куртки з квадратними кишенями. Компанія вирішила налагодити виробництво квадратних шоколадних плиток, які б поміщалися в ці кишені, але при цьому не ламалися і мали вагу звичайної шоколадки.
   [ Читати далі ]

Ой, мороз, мороз....)))

  • 26.01.22, 10:11

І у цій добірці зібрано фотографії, зроблені в куточках Землі, які могли б запросто стати домом для Ельзи з “Холодного серця”.

«Це   чоловік після того, як він працював весь день у 57 C»


 
 Вуличний туалет трохи підмерз сьогодні вранці...[ Читати далі ]

Будь-яка примха за ваші гроші..))

  • 25.01.22, 11:45

Здається, багато брендів давно діють за принципом «будь-яка примха за ваші гроші». Адже вони випускають дедалі більш незвичні продукти. Сік з капусти, зубна паста зі смаком шоколадних батончиків або їстівні ложки – ось тільки деякі з цих диковинок.

Ось таку зубну пасту можна знайти в Іраці...[ Читати далі ]

Якщо хочеш знати більше...))

  • 24.01.22, 09:34

Погодьтеся, якщо людина прочитає навіть усі енциклопедії у світі, все одно знайдеться щось таке, про що вона ніколи не чула. Наприклад, те, що у Японії одна компанія продає футболки в упаковці у вигляді куба. Або те, що найчастіше люди на планеті народжуються 9 вересня. А ще навряд ви знаєте, як зберігають столові прилади на супердорогих яхтах.

Тому, до Вашої уваги, 19 цікавих фактів, про які ми самі ніколи ще не чули. Сподіваємося, вони і ваш світогляд розширять. До речі, наприкінці ви дізнаєтесь, яка компанія вперше за 20 років змінила логотип одного зі своїх найпопулярніших брендів.

До 1928 року доларові купюри були трохи більшими



Деякі виробники сноубордів друкують на упаковці зображення люмінесцентних ламп...[ Читати далі ]

Можуть тільки відважні...

  • 23.01.22, 10:41

Перш ніж вирушити в подорож, ми ретельно опрацьовуємо маршрут, дізнаємось якнайбільше про місце, яке збираємося відвідати. Хтось шукає в подорожах гармонію і спокій, а хтось бажає зустрітися зі своїми страхами віч-на-віч, кинути собі новий виклик, однак не у всіх є час або можливість, щоб побувати в кожному місці, що сподобалося. Але можна знайти кілька хвилин для прочитання цієї статті, завдяки якій ви здійсните маленьку, але цікаву подорож.

Отож, список місць, опинившись у яких, можна відчути себе героєм фільму жахів. І якщо ви з тих, кому потрібна потужна доза адреналіну, то обов’язково спробуєте потрапити хоча б до одного з них. А ще ми приготували вам бонус, який покаже, наскільки несподівані і дивні речі можна зустріти в пустелі.

Каплиця кісток

Ця каплиця знаходиться в місті Евора (Португалія) і є однією з найвідоміших пам’яток. Свою назву каплиця отримала тому, що внутрішні стіни покриті та прикрашені людськими черепами та кістками.

[ Читати далі ]

Всі чули - мало хто бачив..))

  • 22.01.22, 11:36

Є слова, які ми часто чуємо у новинах або навіть самі використовуємо у промові, але не можемо візуалізувати. Просто ми погано уявляємо, як виглядають предмети, що вони позначають. Отож, давайте внесемо трохи ясності та дізнаємося про ці загадкові речі.

Чорний ящик    

Як не парадоксально, але сучасна чорна скринька — здебільшого помаранчева куля. Є кілька версій, чому її так назвали: 

[ Читати далі ]