Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Наш мозок – той ще троль. ))

  • 16.12.21, 10:03

Наш мозок – той ще троль. Він любить підкидати сюрпризи у вигляді оптичних ілюзій або може не «бачити» предмета, що знаходиться прямо в нас перед очима, особливо коли той необхідно знайти прямо ось зараз.

Ми довго вдивлялися в ці фото, щоб зрозуміти, що насправді зображено на них і в чому тут взагалі справа. Пропонуємо вам побалувати ваш мозок оптичними загадками.

“Спочатку я був впевнений, що це просто штори з IKEA”

Насправді це тіні чайок на наметі.

Серцевина помідора виглядає так, ніби це полуниця...

[ Читати далі ]

Небезпека поруч...

  • 14.12.21, 12:32

Деякі звичні речі, які здаються нам цілком невинними, можуть становити небезпеку для здоров’я людини і навіть її життя. Наприклад, майже ніхто не здогадується, що навіть проста картопля може занапастити нас. А ще, що нас можуть позбавити життя й інші неочевидні предмети, такі як хот-доги та торгові автомати.

Картопля
  
[ Читати далі ]

Таке буває...))

  • 13.12.21, 12:40

Ви коли-небудь бачили, як ростуть мочалки? Чи ляльку з обмеженими можливостями? А може, вуличну бібліотеку в пні? На світі є безліч речей, про існування яких ми не знаємо, і тому вони так дивують. Ми зібрали для вас добірку цікавих прикладів, які ви напевно не бачили.

Барбі в інвалідному візку

Хтось перетворив пень на маленьку бібліотеку...

[ Читати далі ]

На березі пештської набережної в Будапешті...

  • 12.12.21, 11:26

На березі пештської набережної в Будапешті, поруч із парламентською резиденцією, тисячі жертв Голокосту в Угорщині, увічнені пронизливою скульптурною композицією. Отож, розповідаємо Вам про кинуте взуття на березі…

Шість десятків пар черевиків, туфель, дитячих сандалів та черевичків, з металу та каменю, встановлені 16 квітня 2005 року. Вони виконані настільки майстерно, що при найближчому розгляді зрозуміло, що це художня інсталяція. Ідею режисера Яноша Джана Тогай втілив його друг, скульптор Дьюла Пауер. Не дивно, що меморіал так приголомшує з першого ж погляду, художник використав для роботи моделі 40-х років, при погляді на кожну пару не важко уявити людей, що могли залишити взуття на березі.

Протягом кількох місяців 1944-1945 року в Угорській столиці стратили тисячі євреїв. Достовірної інформації про кількість загиблих уже не дізнатися, їх звозили до місця розстрілу армійськими машинами, вимагали роззутися та зв’язували по руках у ланцюг. Господарські нацисти потім, використовували взуття своїх жертв для власних потреб та для продажу.

[ Читати далі ]

Всі ми робили для себе відкриття...

  • 11.12.21, 12:22

У кожного з нас були моменти, коли ми робили для себе відкриття, що ділили життя на «до» та «після». Навколишній світ і навіть звичні речі можуть таїти чимало секретів, навіть мудрецям і старцям не під силу знати про них усе. Причому нерідко цікаві та інтригуючі факти ми дізнаємося зовсім випадково, наприклад, гортаючи соцмережі.

Ми впевнені: відкриття цікавих інтернет-користувачів не повинні загубитися в потоці інформації. Коли ще трапиться нагода з’ясувати, які круті властивості має наша духовка, піна для ванн або офісний кулер?

А ви знали, що практично кожен кулер для води внизу має міні-холодильник?

Виявляється, пакетики із силікагелем зовсім не отруйні. На них написано «Не їсти», щоб люди ними не подавилися...

[ Читати далі ]

Про існування деяких предметів взагалі знають лише одиниці.

  • 10.12.21, 11:02

У світі просто безліч речей, які не бачили навіть допитливі люди. Причому не лише на власні очі, а навіть на фотографіях. А про існування деяких предметів взагалі знають лише одиниці. Ось, наприклад, ми ніколи не чули про те, що є радіатор опалення у вигляді кільця або купюра номіналом $500.

Ці та інші речі для нас виявилися дивовижами. А оскільки ми обожнюємо розповідати про щось нове, ми склали чергову добірку речей, які більшість точно не бачила на власні очі.

“Новий рентгенівський прилад, який використовує мій стоматолог”

«Цей камінь був у моєму жовчному міхурі. Його вчора видалили разом із жовчним міхуром»

[ Читати далі ]

Приголомшливе видовище...

  • 09.12.21, 09:54

В Ірландії безліч чудових мальовничих місць. І одним із таких куточків є графство Вестміт, а саме містечко Маллінгар, де розташоване гарне озеро Лох-Енелл.

Туди, як магнітом притягує птахів, і фотографів, які прагнуть сфотографувати незабутні моменти.

[ Читати далі ]

«Хочу отримати це негайно!»...)))

  • 08.12.21, 08:48

Людина легко може задовольнятися лише найнеобхіднішим. Але іноді, побачивши якусь губку для посуду у вигляді собачки, величезну моркву для обіймів або крісло-ведмедя, ми закохуємося відразу і безповоротно і розуміємо, що без цієї штуковини з магазину і кроку не ступимо. Тому що деякі речі існують для чистої радості. Подивіться швидше, які вони офігенні.

Підставка для смартфона

Безкаркасне крісло у вигляді сплячого ведмедя 

[ Читати далі ]

Божі ліки...

  • 06.12.21, 22:00

Відповідно до цієї теорії, кожному органу в організмі відповідає їжа, яка не тільки корисна, а й дуже схожа на нього.

Волоські горіхи

Ці горіхи дуже нагадують мозок. Вони розділені на 2 частини й відбивають праву й ліву півкулю мозку людини.

[ Читати далі ]

Природа не перестає нас дивувати...

  • 06.12.21, 09:51

Природа не перестає нас дивувати, підкидаючи все нові і нові шедеври.

У сучасному світі ми практично перестали дивитися по сторонах і насолоджуватися навколишньою красою. Але ж світ навколо нас дійсно прекрасний і не перестає нас дивувати. Просто спробуйте зупинитися, викинути з голови всі зайві думки, і просто подивитися, як природа вражає своїм різноманіттям форм і скільки таїть в собі непізнаного. І якщо у вас добре розвинена фантазія, ви обов’язково помітите дівчину, яка очікує вас в лісі і монстра, який переслідує її.

1. Апетитні форми!

  [ Читати далі ]