Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Дамбу побудували у 1580 році ...



У Шанхаї незаконно мати червоний автомобіль.


[ Читати далі ]

Ми заглядаємо в минуле людства...

Хтось із вас хотів стати археологом? Або, можливо, просто з цікавістю відвідує стародавні місця, читає статті про розкопки, шукає фотографії чи самі артефакти, які чудово розповідають про побут минулого, життя правителів та багато іншого. Жаль тільки, що збереглося не так багато, як хотілося б. У цій добірці зібрана лише мала частина коли-небудь знайденого. Тут і предмети мистецтва, і рештки людини, і частини будинків із зруйнованих міст, парфуми, посуд, а десь і їжа.

Зброя, якою користувалися на Гаваях, а робили її з дерева та зубів акули, близько 1778-го



Специфічне видовище – череп Марії Магдалини, церква Сен-Максимен, Франція....[ Читати далі ]

Заради дітей не побоялася ...

 

Любляча мати готова заради своїх дітей на все. Мері Енн Вебстер (в заміжжі — Беван) відноситься до їх числа: вона не побоялася стати об’єктом для насмішок, виставивши свою нетипову зовнішність на загальний огляд. У неї була мета: будь-що-будь прогодувати дітей. Мері треба було пройти через образи, приниження і дивацтва глядачів, які хотіли подивитися на «найпотворнішу жінку у світі».

Нас вразила доля цієї самовідданої й сміливої жінки, яка стала якоюсь мірою героїнею свого часу.

Непроста доля і мрії про жіноче щастя

  

Найдивніший, найнебезпечніший...(Слабі нерви - НЕ ДИВИСЯ)

Важко знайти у сучасному світі людину, яка б не пробувала алкоголь. Але багатьом звичайні алкогольні напої вже нудні і хочеться чогось екзотичного і незвичайного і тому вони готові спробувати напої з гусінню, мишами, черв’яками і навіть екскрементами…


Горілка з мишами

 Самий дивний, дивовижний, небезпечний і мерзенний алкоголь світу

В алкоголь вже давно додають різні тушки тварин – змії, скорпіони, гусениці. А в Кореї вирішили додавати мишенят. Вибирають новонароджених (не старше трьох тижнів), без шерсті, заливають рисовою горілкою і настоюють рік в темряві. Корейці запевняють, що чудодійний напій – лікує від багатьох хвороб.

Лікер Цинар...[ Читати далі ]

Таємнича гора Немрут




У світі існують тварини, серед популяції яких є тільки самки.

Це – бделоїдні коловертки, і вони обходяться без статевого розмноження. Вони дають потомство, займаючи ДНК у тварин інших видів.


[ Читати далі ]

Фредерік Карл Фрізеке ...

   



Фредерік Карл Фрізеке (1874 – 1939) - американський імпресіоніст, який прожив більшу частину життя у Франції, як емігрант.


[ Читати далі ]

Королева акварелі...

  


Хелен Аллінгем (1848-1926) – королева акварелі...

Причому, у прямому значенні – вона була першою жінкою, прийнятою як повноправний член британського Королівського акварельного товариства.
Аллінгем відображала у своїх роботах сільське життя, особливо вона любила краєвиди будинків у графствах Суррей та Суссекс.

[ Читати далі ]

Божевільні ідеї...

Питання смаку, дизайну завжди було одним із найспірніших. Важко заперечити, що з цих питань у кожного своє бачення, але все таки є щось зовсім дике. Напевно, і на зовсім дивні речі знайдеться свій покупець, але віддавати такі речі в масове виробництво вельми ризикований крок. Якщо ви ще не зовсім зрозуміли, про що йдеться, подивіться цю добірку.

У вас є джинси, які не носите?

 

Чи є серед читачів шанувальники свинячих реберець?...[ Читати далі ]

Пізнавально...)))

  • 21.06.23, 10:14

Практично кожен день на нас виливається така величезна кількість інформації, що іноді вона може навіть почати трохи напружувати. Але це точно не стосується пізнавальних фотографій, що допомагають розширити кругозір і дізнатися щось зовсім нове. Сьогодні ми хочемо поділимося з вами невеликими «шматочками» випадкової цікавої інформації, прочитавши яку ми сподіваємося, ви вирішите, що не дарма витратили час на її прочитання.

106-річна філіппінка стала найстарішою моделлю на обкладинці Vogue


106-річна філіппінка Апо Ванг-Од також є найстарішим у світі тату-майстром. Апо набиває традиційні візерунки у стилі свого племені за допомогою бамбукової палички з голкою на кінці, яку вона занурює у воду, змішану із сажею. Незважаючи на те, що вона вже не може створювати хитромудрі візерунки, до неї з’їжджаються люди з усього світу, щоб прикрасити свою шкіру її творіннями. І це не дивно, адже мало хто може похвалитися, що йому на Філіппінах бив татуювання бамбуковою паличкою найстаріший у світі тату-майстер.

Найчистіша вода озера Флатхед...[ Читати далі ]

Чи потрібний шолом на голові...

Можна нескінченно говорити про те, наскільки важливо подбати про свою безпеку, сідаючи на велосипед або освоюючи мотоцикл. І одна з вимог – захист для голови.

Виробники випускають найрізноманітніші шоломи – один кращий за іншого! Але все одно перебувають скептики чи надмірно впевнені в собі їздяки, які вважають, що така приналежність їм ні до чого.

   [ Читати далі ]