Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Якого вітаміну тобі бракує...)))....



Як зрозуміти, яких вітамінів не вистачає організму.
Головні симптоми:
Перелік станів при нестачі вітамінів:

[ Читати далі ]

Іиглядають моторошними лише від одного погляду...

  • 09.07.23, 12:11

Яких тільки фотографій не зберігає інтернет, але сьогодні ми покажемо ті, дивлячись на які стає моторошно. Одні з них дійсно зняли не найприємніші моменти та істоти, а інші тільки здаються такими на перший погляд. У будь-якому випадку є в них у всіх щось моторошне для більшості людей, тому вразливим читачам, можливо, варто пройти повз матеріал. Але ось для любителів полоскотати нерви – саме те.

Добре, що вона не бачить себе — морда австралійської бичачої акули


 Дерева, що зимують у мішковині, виглядають немов мумії з Єгипту...[ Читати далі ]

.Сучасні технології відкрили безліч нових можливостей..

  • 08.07.23, 11:17
 

Сучасні технології відкрили перед людством безліч нових можливостей, одна з яких — антропологічна реставрація обличчя. Це захоплюючий процес, де за основу беруть череп давно померлої людини і з використанням комп’ютерної графіки повертають його в первозданний вигляд. Це неймовірно захоплююче та цікаве заняття, адже саме воно допомагає сучасникам побачити обличчя своїх предків.

Унікальні приклади антропологічної реконструкції:

Нефертіті (1370-1330 до н.е.) – дружина давньоєгипетського фараона Ехнатона

 

 Юлій Цезар (12.07.100 до н.е. – 15.03.44 до н.е.) – політичний діяч, полководець...[ Читати далі ]

До того, як людина змінила їх ..

Людина – істота цікава і неймовірно вперта. Люди звикли сприймати природу як майстерню, в якій людина працює і постійно вносить свої корективи до навколишнього світу. Один із таких методів перекроювання природи – це селекція. Багато знайомих і улюблених нами фруктів та овочів стали такими не завдяки вищим силам, а лише через старання людей. Наприклад, банан спочатку був не особливо їстівною штукою і взагалі мало чим скидався на банан, який лежить у нас на кухні прямо зараз. І таких прикладів можна знайти ще чимало.

Огірок


Ранній предок огірка, завдяки своїм колючкам, більше скидався на кактус і був не особливо їстівний (навіть отруйний). Але роки старанної селекції зробили огірок таким, яким ми його знаємо сьогодні більш довгим і смачним.

Помідор...[ Читати далі ]

Шукачі виявляли щось цікаве ..

  • 06.07.23, 08:46

Серед категорії цікавих людей є багато таких, які не тільки виявляють щось цікаве всередині якихось предметів, а й люблять викладати свої відкриття в інтернеті. Завдяки їм ми також можемо побачити багато цікавих речей. Можливо, комусь взагалі ніколи на думку не спадає запитання щодо різних предметів і речей: «А що ж там усередині?». Але життя саме підносить їм «сюрпризи», коли, наприклад, купуєш морозиво, а замість нього виявляється шматок льоду.

Комусь спало на думку ось це: дихальна трубка та унітаз

«Суцільне розчарування, коли замість морозива — шматок льоду»...[ Читати далі ]

Про Антарктиду, яку ви не знайдете в підручниках..

Що розповідають про Антарктиду в школі? Дуже холодно, лід, пінгвіни, в 1911-му люди вперше досягли Південного полюса. Однак це – величезний материк, повний загадок і явищ, які здаються чарівними. Ми вже чули про Кривавий водоспад і антарктичних динозаврів, але це далеко не все, що варто знати про найменш досліджений континент світу.

Отож, чим ще можуть здивувати Антарктида і люди, що живуть там. Виявилося, що багато чим.

1.

З 1994 року в Антарктиді заборонено утримувати собак, тому що вони переносять мікроорганізми, які можуть нашкодити місцевій флорі та фауні. Заборона поширюється й на інших тварин, а також на живі рослини. Саме тому на Новий рік полярники прикрашають лише штучні ялини.

2.[ Читати далі ]

Австрійський художник: Едуард Файт

 


Австрійський художник: Едуард Файт (1858 — 1925)

[ Читати далі ]

Вони викликають незрозуміле занепокоєння...

8 картин, які викликають незрозуміле занепокоєння навіть у людей зі сталевими нервами...

Серед робіт художників зустрічаються моторошні картини, від яких важко відірвати погляд. Здавалося б, нічого страшного на них не відбувається, але при цьому глядач поринає у тривожну атмосферу. А все тому, що митці майстерно керують нашим сприйняттям: додають містичні образи, кольорами передають похмурість сцени, або акцентують увагу на деталях, спотворених навмисно.

Лавінія Фонтана, «Портрет Антонієтти Гонсалес» (між XVI і XVII століттями)


Лавінія зобразила Антонієтту, наймолодшу дочку Педро Гонсалеса. Його називали «лісова людина», оскільки він теж страждав від надмірного росту волосся. Це вроджене захворювання, відоме як «синдром Амбрасу» або «синдром перевертня». Антонієтта, її батько і ще троє братів і сестер страждали від тієї ж недуги. Їхній випадок вважається першим задокументованим у Європі.

Каспар Давид Фрідріх, «Аббатство в дубовому лісі» (1810)...[ Читати далі ]

Ліонелло Балестріері ...

  


Ліонелло Балестріері (1872-1958) - італійський художник і гравер, діяв у різних стилях, переважно у Парижі та Неаполі.
[ Читати далі ]