Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Ці висловлювання Т.Шевченка, досі актуальні для українців...

  • 19.03.20, 21:05

Тарас Шевченко – письменник і художник, який вже не одне століття надихає українців.

Говорити про Шевченка без пафосу, дійсно, важко. Адже без перебільшення видатний письменник, художник, борець за правду і свободу є символом України.

Його вірші, поеми і просто короткі фрази є джерелом надії і стимулом до боротьби вже 200 років. Останнім прикладом можна вважати події на Майдані, які засвідчили це.

Ми відібрали найвлучніші висловлювання Тараса Шевченка-письменника та поєднала їх із картинами Шевченка-художника.

“Кавказ”

“Борітеся – поборете,
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”

[ Читати далі ]

Фото, зроблені з допомогою тіней...

 Фото, зроблені з допомогою тіней...

Хороший фотограф – це людина з особливим баченням світу. Такі люди вміють не лише вчасно натискати кнопку, а ще й помічати деталі, знаходити особливості і робити істинно чудові світлини.

Пропонуємо переглянути 15 незвичних фото, які стали такими завдяки вдало використаним тіням.

chncdhahr0chm6ly9tyxjrzxrpdw0ucnuvd3aty29udgvudc91cgxvywrzlziwmtyvmdkvmgqyntuwndzjnzfkywyyndvhzdlhyja4zgq4yja2mtmuanbn-prx-5e098fb8

[ Читати далі ]

Якби ж люди були такими розумними...



Чому гуси летять ключами?
В ході дослідження з’ясувалося, що кожен nтах, змахуючu крuламu, забезnечує nідйом для nтuці, що знаходuться безnосередньо за нею.Завдякu такій схемі вся зграя збільшує швuдкість nольоту щонайменше на 71% в nорівнянні зі швuдкістю, яку може розвuнутu кожен nтах окремо.Колu ватажок втомлюється, він nовертається в кінець ключа, і іншuй гусак встає на чолі зграї. Вuконуватu важку роботу nо черзі набагато легше. Людu, також як і nтuці, взаємно замінюють одuн одного. Гусu в кінці зграї крuчать, заохочуючu тuх, хто nоnереду не зменшуватu швuдкість, nідштовхуючu nершuх вnеред. Що крuчuмо мu, nеребуваючu nозаду своїх лідерів? І, нарешті, якщо гусак, захворівшu чu отрuмавшu nоранення, вunадає зі зграї, два іншuх гусака теж залuшають зграю і слідують за нuм, щоб надатu йому доnомогу і nідтрuмку. Вонu залuшаються з цuм гусаком до тuх nір, nокu він не вuдужає або не nомре, а nотім відnравляються в дорогу самі або з іншою зграєю наздоганятu своїх. Якбu мu булu такі ж розумні, як гусu, мu б теж nідтрuмувалu одuн одного не тількu в скрутні часu, а й тоді, колu мu сuльні…

Щастя любить тишу…



Щастя любить тишу, або чому інколи треба помовчати…
[ Читати далі ]

Химерні монстри-скриньки...

  

Химерні монстри-скриньки...
[ Читати далі ]

Любов не помре...

  • 16.03.20, 16:06
 

З 19 по 23 листопада 2014 року в штаті Флорида, США, проходив 6-й щорічний фестиваль пісочних скульптур. Перше місце взяла скульптура Джобі Бушара (Job) Bouchard’s) “любов не помре ніколи”.

Українські вчені знайшли унікальне озеро в Антарктиді ...

  • 15.03.20, 07:35



Неподалік української станції "Академік Вернадський", на осучаснення якої виділили близько , українські вчені знайшли підльодовикове озеро, яке виявилося найбільшим на острові Галіндез. 

[ Читати далі ]