Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

«Яке чудове творіння!».

  • 20.08.20, 11:39

Ми часто дивуємося польоту людської думки, яка створює прекрасні предмети мистецтва, техніки і багато іншого. Однак в такі моменти ми рідко замислюємося, що сама людина є творінням природи. Саме вона і наділила нас такою здатністю, і вже у неї уяви побільше, ніж у нас. Всесвіт створив такі красиві та унікальні явища, які здатні зачарувати будь-кого. І кожна фотографія, яку ви побачите в цій збірці, викличе у вас лише одну думку «Яке чудове творіння!».

1. Золотий фазан в польоті.

Фото: © Bunnystrawbery

2. Прекрасна квітка зі степів США і Канади.

[ Читати далі ]

Наш чудовий світ...))

  • 19.08.20, 10:25

Нам завжди буде важко повністю уявити всю велич і різноманітність нашого прекрасного світу. Але при цьому він може розкритися перед нами в самих різних дрібницях. Наприклад, в застиглій в бурштині стародавній комасі, або квітці, яка виросла на узбіччі, знайшовши маленьку можливість, щоб пробитися крізь вузьку щілину між асфальтом до сонця і світла. Життя ще не один раз нас здивує. А поки пропонуємо помилуватися тими цікавими, і в той же час досить пізнавальними фотографіями, які для вас зібрали.

1. На цій карті показано переміщення орла за 20 років!

alsheraie

2. Це ящірка, у якої виросло відразу три хвости.

[ Читати далі ]

«Монахи Шаоліню»: надлюдські здібності, вчені не змогли пояснити

Легендарний монастир Шаолінь на китайській горі Суншань – місце, з яким пов’язано безліч легенд і значущих історичних подій. Заснований ще в 495 році ченцем-індусом монастир став важливою частиною китайської культури, яка захоплює і лякає одночасно.

Познайомитися з культовим бойовим мистецтвом і поспостерігати за життям ченців сюди досі приїжджають туристи з усього світу.

  [ Читати далі ]

“Уже сплачено!” – чарівна фраза, яка змінить ваше життя...

  • 17.08.20, 21:15
“Уже сплачено!” – чарівна фраза, яка змінить ваше життя... 

Ця фраза не про гроші, вона про шкідливу жіночу звичку жертвувати собою, «відпрацьовувати» хороше, не брати те, що хочеться взяти від життя, в усьому ставити себе на друге місце, і, як наслідок, впадати в стани, з цим пов’язані: провини, сорому, гіркоти, безсилля, апатії.

Якщо у вашому житті були важкі випробування, через які ви пройшли, ця фраза – для вас.

[ Читати далі ]

Чудеса світу...

  • 17.08.20, 10:13
Блакитна лава
© Media Drum World / eastnews

Вулкан Іджен дуже популярний серед туристів. В одному з його кратерів можна побачити незвичайне явище – блакитну лаву. Причиною виникнення такого дива природи є сірчастий газ, який нагрівається до 600° C.

[ Читати далі ]

Фотографій, які здатні створити сеанс естетичної терапії. ...

  • 16.08.20, 20:49
Фотографій, які здатні створити сеанс естетичної терапії.

1. Соняшник, якому не терпиться вас поцілувати.

2. Коли бджолу вибирають в якості нової королеви, їй дають особливий сорт меду, який повністю змінює її тіло.

[ Читати далі ]

Бути двієчником – не соромно!

  • 16.08.20, 03:17
Бути двієчником – не соромно! 10 людей, які змінять ваш погляд на оцінки дитини в школі
 

Вашій увазі пропонується надзвичайно антипедагогічна стаття про те, що бути двієчником – не соромно, а іноді і почесно.

Доказ – десять геніїв-двієчників:

1. Володимир Маяковський

Радянське літературознавство, щоб не бентежити піонерів, замовчувало неуспішність Володимира Володимировича в навчанні або списувала її на рeволюційний зaпал…

[ Читати далі ]

Звички, що крадуть ваше щастя...

  • 15.08.20, 15:16
7 звичок, що крадуть ваше щастя
 

Звичка – друга натура.  І вона робить на нас настільки сильний вплив, що задає тон всьому нашому житті. Всього кілька звичок – і життя стає або простіше, або набагато складніше. І ось 7 звичок, які швидше за все ведуть до відчуття нещастя – позбудьтеся від них і ви відчуєте втричі більший приплив сил і енергії:

[ Читати далі ]

12 найщасливіших пар за знаками Зодіаку.

  • 14.08.20, 21:30
12 найщасливіших пар за знаками Зодіаку. Їх союз міцніший сталі! 

Зодіак, як завжди, може дати вам чимало підказок: є дуже гармонійні союзи знаків, які відмінно ладнають і розуміють один одного. Давайте розберемося, які пари знаків Зодіаку будуть найбільш щасливі разом. Якщо ви не знайдете ваші знаки і знаки ваших партнерів в цьому списку, не варто думати, що ваш союз не буде щасливим.

Пам’ятайте, що щасливі можуть бути всі, незалежно від знака Зодіаку, просто деяким доводиться більше боротися за своє щастя, ніж іншим, і довше притиратися до характеру іншого.

1: Рак і Риби

Гарна і дуже любляча пара, яка знайде один в одному ту ніжність і турботу, які обом потрібні як повітря… або як вода? Цей водний союз буде найміцнішим, люблячим і щасливим, якщо Рак не буде вимагати від Риби беззастережної відданості, а Риби не будуть йти в фантазії і мрії, забуваючи про близьких.

2: Лев і Терези  [ Читати далі ]

2 правила, які змінять ваше особисте життя назавжди...

  • 14.08.20, 13:27
2 правила, які змінять ваше особисте життя назавжди
 

Є лише два правила в особистому житті, які дійсно працюють. Вони стосуються і чоловіків, і жінок. А ті, хто їх не знає, приречені витрачати час і нерви на невідповідних людей.

Правило перше. У стосунках має бути легко. [ Читати далі ]