Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Ундредал, Норвегія

  • 31.08.20, 21:27
 

У селищі Ундредал живе близько 100 чоловік і 500 кіз, отже не дивно, що основним заняттям місцевих жителів є тваринництво. Тут роблять пречудовий козячий сир, який славиться на всю Норвегію, і навіть роблять козячу ковбасу. Село знаходиться всередині Аурландс-фіорда, має вихід до моря і виглядає, як справжня казка на землі.

Забуті цивілізації...

Коли заходить мова про древні цивілізації, згадують, як правило, шумерів, єгиптян, інків або ацтеків. Але вчені впевнені, що існували й інші, не такі відомі, але при цьому не менш великі цивілізації. У нашому огляді десятка забутих цивілізацій та артефактів, що дійшли до наших днів.

1. Цивілізація хаттів
 
[ Читати далі ]

У Львові відбулось відкриття великого океанаріума ...

  • 29.08.20, 16:46

На проспекті Шевченка, 8 у Львові в будівлі колишнього кінотеатру “Київ” 28 серпня офіційно відчинив свої двері перший львівський океанаріум Oceanarium Lviv.

Це музей живої морської природи на трьох поверхах будинку, де розмістили більше 20 акваріумів з декількома десятками акваріумів різного об’єму. В них утримують риб різних видів, а також в якому розташований музей ракушок, а стіни декоровані макетами історичних риб та казкових істот, що відправляє у захопливу освітньо-пізнавальну подорож та багато іншого цікавого. 

[ Читати далі ]

Люди з надзвичайними здібностями...

  • 28.08.20, 10:35

Іноді в житті настають такі моменти, коли хочеться мати якісь надздібності, як у супергероїв, що б вирішити якусь життєву проблему. Але, на жаль, ми не володіємо такими здібностями.

Однак герої сьогоднішньої добірки мають різні надзвичайні здібності, від уміння затримувати дихання під водою на тривалий період, до орлиного зору. Отже, 12 людей з надздібностями в реальному житті.

1.Лів Тоу Лін – людина-магніт

  [ Читати далі ]

Прірва Бандіагара, Малі...

  • 27.08.20, 22:27
  


Прірва Бандіагара, Малі...

[ Читати далі ]

Острів Аогашіма належить Японії

  • 27.08.20, 11:42
 


Острів Аогашіма належить Японії, і єдині туристи, які туди приїжджають, це, звичайно, токійці. Але, треба визнати, всі ці люди – дуже відчайдушні сміливці, адже насправді весь острів є кратером вулкана. Що вже говорити про постійних жителів села. Всього на острові близько 200 мешканців, і єдиним способом дістатися або виїхати з острова є причал. Тут є школа, дитячий садок, універмаг – в загальному, все, що потрібно для нормального життя. І ще – неймовірно красива природа, яка схожа на декорації до фантастичних фільмів.

Монсанто, Португалія...

  • 26.08.20, 16:52
 

Монсанто, Португалія...

[ Читати далі ]