Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Захоплююче і цікаво...))

  • 27.03.21, 09:55

Дітворі подобається постійно питати «Чому?», Їм цікаво пізнавати світ і це нормально. Дорослим теж цікаво, тільки вони соромляться задавати багато питань. Гаразд, ми вас розуміємо і підемо назустріч, без всяких питань самі розповімо і покажемо різні цікавинки з оточуючого нас світу!

З річкової гальки зібрали практично ідеальну кулю

Зріз великого дерева схожий на силует міста з безліччю хмарочосів...

[ Читати далі ]

Як виглядає Сонце з інших планет...

Всім відомо, як Сонце виглядає з поверхні Землі. Досить просто подивитися на небо і побачити сяючий диск, який знаходиться на відстані 149,6 мільйона кілометрів від нас. Уявити, як виглядає Сонце з інших планет Сонячної системи, дещо складніше. Роботи художників і фотографії стануть у пригоді тим, кому недостатньо власної уяви. На них ви побачите Сонце таким, яким воно з’являється на небесах семи планет Сонячної системи і «карлика» Плутона.

Меркурій

Меркурій ближче за всі планети до нашої зірку – знаходиться всього в 58 мільйонах кілометрів від Сонця. Тому тут Сонце здається в 3 рази більшим, ніж на Землі.

«Марінер-10» – перший космічний апарат, який досяг Меркурія (1975-1976 рік). © David Seal | NAS Венера...[ Читати далі ]

Дивовижні винаходи...))

Задумайтесь: кожна річ, яка нас оточує – навіть найбільш нудна і звична – колись була нововведенням, вражаючим винаходом майбутнього. Всього якихось 30 років тому людина з мобільним телефоном в руці виглядала як прибулець з іншої планети. Цікаво, які разючі винаходи готують для нас вчені і винахідники прямо зараз. Ось ці 10 незвичайних предметів, які цілком можуть в майбутньому стати звичними для всіх нас, а деякі з них здатні буквально перевернути все наше життя!

1. Штучний рот

Робототехніка вже сьогодні вражає нас неймовірними досягненнями, і ось цей винахід не виняток … Штучний рот повністю імітує рух людського рота, міміку, рухи язика при розмові і жуванні. Поки його використовують виключно в наукових цілях, але хто знає, яке застосування може отримати цей неймовірний винахід в майбутньому.

2. Прилад проти хропіння. 

[ Читати далі ]

Планети, які мають кращі умови для життя, ніж Земля...

  • 25.03.21, 08:19
 

Дослідники з Університету штату Вашингтон опублікували в журналі Astrobiology докладні характеристики потенційно “придатних для проживання” планет. Деякі з них старші, інші трохи більші, тепліші або вологіші, ніж Земля. Всі 24 кандидати розташовані на відстані понад 100 світлових років від нас, і майбутнє покоління космічних обсерваторій допоможе зібрати про них більше інформації.

[ Читати далі ]

Таке враження, що побувала у майбутньому...))

Дивлячись на фотографії деяких реально існуючих будівель по всьому світу, хочеться задати питання: «В який момент архітектура теперішнього раптом різко перетворилася в архітектуру майбутнього?». А подивившись на дату заснування тієї чи іншої футуристичної будівлі, стає зрозуміло, що де-не-де це сталося вже кілька десятиліть назад.

Давайте ненадовго зануримося в світ сучасних будівельних звершень і переконаємося, що в плані архітектури завтра настало вже давно.

Вежа Leeza SOHO, Пекін, Китай. Найвищий в світі атріум!

Рік відкриття: 2019.

Готель Inntel в Зандаме, Нідерланди  

[ Читати далі ]

Розміри вражають...))

  • 23.03.21, 20:34

У старій дитячій байці добра тітка вирішила пригостити племінницю цукерками і сказала підставляти жменю, щоб насипати їх туди. Але дитина відмовилася і попросила насипати цукерок в татові долоні! На питання, невже вона не хоче солодощів, кмітлива дівчинка відповіла – хочу, але у тата руки більші, і в жменю більше цукерок поміститься! І ми не можемо не погодитися з цією дівчинкою, тому що саме так це і працює!

Мандрівні альбатроси можуть похвалитися найбільшим розмахом крил серед усіх існуючих зараз птахів

Колібрі – мініатюрна пташка, тому і яйця колібрі мініатюрні...

[ Читати далі ]

7 найнеймовірніших за розмірами статуй в світі...

Правителі минулого, в тому числі і найдавніших цивілізацій, прагнули зберегти пам’ять про себе, створюючи монументальні будови або колосальні за своїми розмірами статуї, які і сьогодні вражають уяву навіть далеких від мистецтва людей. Хто не знає Великого Сфінкса, чия висота досягає двадцяти метрів, а довжина – сімдесят два метри? Особливе здивування викликає той факт, що його творці працювали, цілком ймовірно, ще до нашої ери.

Що вже говорити про сучасні статуї, які створюються за допомогою новітніх технологій? Отже, представляємо вашій увазі топ-7 неймовірних за своїми розмірами статуй, на які варто подивитися.

На сьомому місці в рейтингу шістдесяти двох метрова статуя з нержавіючої сталі – Батьківщина-мати (Київ). Встановлена в 1981 році як символ боротьби з фашизмом. Особливість статуї в тому, що вона встановлена на будівлі музею, який є її своєрідною основою. Загальний розмір монумента 102 метри.

Шосту сходинку займають імператори Ян і Хуан (гора Рашмор, Хуанхе, Китай). 106-метрова скульптура являє собою обличчя двох імператорів, вирізаних у цій скелі, роботи завершилися в 2007 році. 

[ Читати далі ]

Ідеальне маскування...)))

  • 22.03.21, 09:41

Кажуть, що скоро вчені таки зроблять легендарний «термооптичний камуфляж», в простолюдді «плащ-невидимку», який використовує високі технології, щоб ховати свого власника від чужих очей. А поки це все плітки, залишається тільки заздрити тим, хто і так володіє цією майстерністю – ховатися на порожньому місці без будь-яких хитрощів. Так-так, це реальність, і у нас є докази!

Чоловік виглядає так, ніби він частина картини

“Мій шарф ідеально маскується на килимі готелю”...

[ Читати далі ]

на межі божевілля і магії для любителів всяких чудасій і загадок

  • 21.03.21, 09:18
на межі божевілля і магії для любителів всяких чудасій і загадок...

Коли робити нічого, треба робити те, чим ще займатися не доводилося. Або ось, з двох великих неприємностей вибирай ту, яку ще вирішувати не доводилося. Не впізнали, не зіткнулися б люди з ковідом, так і гасли собі в болоті загниваючого глобалізму і неефективної економіки. Але замість цього стався струс, який змінить життя на краще, треба думати. Ну, а поки найкращий час надихнутися переглядом цікавих картинок!

Слабо завести вулик прямо в будинку і жити з бджілками під одним дахом?

Коринфський канал рили якраз заради такої мети – протискувати через нього пасажирські лайнери...

[ Читати далі ]