Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Джуринський водоспад – найбільший рівнинний водоспад в Україні.

Джуринський (Червоноградський) водоспад

Джуринський водоспад – найбільший рівнинний водоспад в Україні. Кажуть, виник він штучним шляхом. Легенда свідчить, що під час одного з турецьких набігів, що стався більше 4 століть тому, загарбники змінили русло річки Джурин. Вороже військо сподівалося, що жителів міста замучить спрага, і ті знімуть оборону фортеці. До речі, недалеко від водоспаду стоять прекрасні руїни Червоноградського замку. Міста з цією назвою вже давно не існує, але ви можете поглянути на його руїни.

38263_800x600_8873_800x600_0_a1677

Де знаходиться: село Нирків, Заліщицький район, Тернопільська область.

Заказала в кафе окрошку... объелась)))))

  • 09.05.15, 09:38


Заказала в кафе окрошку... объелась)))))

Кагул – це українське озеро

Озеро Кагул

Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися. До того ж це найпівденніша точка після Криму. Саме сюди птахи прилітають, щоб перечекати зиму, їхні численні гнізда можна побачити серед скель. Місцевість навколо озера досить типова для півдня. Тут жарко і немає людей поблизу. Іншими словами – ідеальне місце для того, щоб перевести дух від суєти мегаполісів.

38265_800x600_070706-10

Де знаходиться: біля села Нагірне, Ренійський район, Одеська область.

Гейзер Флай

  • 08.05.15, 20:37
Гейзер Флай, Невада, США.


Хозяйкам на заметку! специи – что к чему подходит



 
ХОЗЯЙКАМ НА ЗАМЕТКУ! СПЕЦИИ – ЧТО К ЧЕМУ ПОДХОДИТ