Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Бакотська затока

Бакотська затока

Виникнення Бакотської затоки пов’язано із затопленням чотирьох сіл у долині Дністра. Це відбулося після закінчення будівництва Новодністровської ГЕС. Тепер, приїжджаючи сюди, ви можете милуватися воістину космічними пейзажами. Унікальність цього місця полягає у тому, що його оточують скелі, тому тут сформувався особливий мікроклімат, характерний скоріше для південних широт. Недосвідчений мандрівник завжди знайде заняття до душі у цьому дивовижному краї.

38255_800x600_51

Де знаходиться: Бакота, Кам’янець-Подільський район, Хмельницька область.

Львів мав усі шанси стати портовим містом...

Час-від-часу, нам трапляються фантастичні картинки, на яких через проспект Свободи тече Полтва, над нею простягаються мости, на фоні Оперний театр, а річкою пропливають човники. Та мало-кому відомо, що на межі XIX-XX століть Львів мав усі шанси отримати потужні водні артерії і стати портовим містом, навіть з двома портами.

Фантазійний Львів Павла Федіва[ Читать дальше ]

имейте ввиду

  Молчание жены еще надо заслужить umnik

Карикатуры для хорошего настроения

Водоспад Срібний

Водоспад Срібний

Ця кримська природна пам’ятка надзвичайно красива у будь-який час року. Водоспад Срібні струмені або просто Срібний являє собою навислу шапку з моху, по якій стікають срібні нитки води. Подивіться на нього уважно у світлі сонячних променів.

38254_800x600_11vodopadu_kruma7

Де знаходиться: біля села Соколине, Бахчисарайський район, Крим.

Каньйон річки Синюхи

  • 11.05.15, 17:29

Каньйон річки Синюхи

Маловідоме місце в Україні – це каньйон річки Синюхи. Слід сказати, що загальна довжина річки більше 100 км, вона вважається однією з найчистіших річок, адже на ній не знайдеш жодного промислового підприємства. Сам каньйон займає лише малу частину водойми, але при цьому ця ділянка одна з найгарніших.

38256_800x600_kanon-reki-sinyuhi

Де знаходиться: біля села Тернівка, Новоархангельський район, Кіровоградська область.