Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Буцький каньйон

Буцький каньйон

Буцький каньйон по праву називають одним з найкрасивіших місць Центральної України. Його кам’яні береги, вік яких оцінюють в 2 млрд. років, нависають над стрімкою річкою Гірський Тікич. Це місце вже давно облюбували альпіністи. Звивистий і довгий Буцький каньйон починається біля двометрового перекату колишньої греблі ГЕС, в народі іменують його водоспадом Вир. Тут можна побачити мальовничі руїни, що залишилися від старого водяного млина, який побудували у 19 столітті. Милуватися околицями каньйону можна біля самої води, влаштувавши пікнік або залишившись тут з наметом на нічліг.

38244_800x600_bukskiy-kanon

Де знаходиться: біля села Буки, Маньківський район, Черкаська область.


Арбузинський каньйон

Арбузинський каньйон

Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка Арбузинка. За підрахунками, гранітно-базальтові скелі Арбузинського каньйону сформувалися близько 4 млрд. років тому. Завдяки вулканічному походженню у цьому районі не буває зими, адже вулкан, який дав життя цьому регіону, досі не охолов. Обидва каньйони – Актовський і Арбузинський входять до складу природного парку «Бузький гард».

38274_800x600_cfakepath25824964

Де знаходиться: біля сіл Актове і Трикрати, Вознесенський район, Миколаївська область.

Чорні лебеді....



Кажуть, що чорні лебеді створюють собі пару тільки один раз у житті. [ Читать дальше ]