Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Ось такий жах...

  • 22.06.15, 16:29
 
Человек с близнецом-паразитом.

Человек с близнецом-паразитом.


Индиец Санджу Бхагат всю жизнь стеснялся своего огромного живота. В 1999 году 36-летнего Бхагата доставили в больницу, потому что его желудок настолько опух, что мужчина едва мог дышать. Пораженные врачи обнаружили, что внутри живота Санджая было наполовину сформированное тело его брата-близнеца Бхагата, который в результате редчайшей мутации все это время жил как паразит внутри Санджу.

Источник

Всеядный человек

  • 22.06.15, 13:08
 
Всеядный человек Мишель Лотито.

Всеядный человек Мишель Лотито.


В течение сорока лет француз Мишель Лотито съел около девяти тонн металла. Еще в 9 лет Лотито съел стакан из стекла. Как заявили врачи, стенки желудка и кишечника, которые толще, чем у обычного человека в 2 раза, позволили Мишелю иметь столь необычное хобби. Каждый день он употреблял примерно килограмм неорганических предметов. А как-то Лотито съел целый самолет "Сессна" за 2 года.

 Источник

Звідки береться перлина...



А чи знаєте ви, що перлина з'являється в раковині зовсім не тому, що туди випадково потрапляє піщинка? Це - красива легенда продавців, що оточили свій товар романтичним флером. Ми милуємося перлами, не знаючи, що найпрекрасніша перлина - це всього лише перламутровий саркофаг для черв'яка. Перлина народжується, коли всередині черепашки вмирає крихітний паразит, що пробрався туди крізь стулки, щоб поїсти м'яса мідії. Ізолюючи загрозу, мідія починає покривати його шарами перламутру, і так до кінця життя.

Крижана дівчина

  • 21.06.15, 16:03

 
Джин Хіліард, дев'ятнадцяти років, мешканка Мінесота, була виявлена рано вранці в снігу. Знайшов її сусід. Тіло дівчини було повністю замороженим. Медики відразу ж доставили потерпілу в госпіталь. Те, що виявили лікарі, виходить за рамки розуміння: тіло Джин було немов зроблено з льоду. Медики були в замішанні: вони навіть не знали, чи можлива така ступінь обмороження. Кінцівки не згиналися зовсім. Незважаючи на всі зусилля лікарів, ситуація залишалася критичною. Якби дівчина прийшла до тями, швидше за все, мозок був би серйозно пошкоджений. А ноги і зовсім довелося б ампутувати. Але пройшло дві години - і у дівчини почалися сильні судоми, після чого вона прийшла в себе. Найцікавіше, що пацієнтка на самопочуття не скаржилася, ні на фізичний, ні на психологічне. Уявіть собі здивування лікарів, коли дуже повільно її кінцівки «відпускало» обмороження. У лікарні дівчина пробула 49 днів, а потім ціла і неушкоджена, відправилася додому.


Дощ з «желе».



 
У Вашингтоні, в місті Оквілл, 7 серпня 1994 жителі стали свідками справжнього кошмару. З неба почав падати не очікуваний дощ, а желеподібна маса. Після такого дивного явища практично всі жителі захворіли: були симптоми, дуже схожі на грип. І тривали вони досить тривалий час: від 7 тижнів до 3 місяців. Один з жителів відправив «шматок желе» в лабораторію на дослідження. Вчені були в шоці: до складу «капель» входили білі кров'яні тільця людини. В іншій лабораторії встановили, що маса містить також два види бактерій. Але найнеймовірніше, що один з видів присутня в людській системі травлення. Дотепер питання залишаються без відповідей: що це була за речовина і як воно пов'язане з поширенням хвороби ...

Не спал более 40 лет

Человек, который не спал более 40 лет
Человек, который не спал более 40 лет

Человек, который не спал более 40 лет


Обычно человек может провести без сна 5 суток, иначе в организме могут начаться необратимые изменения. Во вьетнамской провинции Куангнам живет человек, которым заинтересовались ученые со всего мира. Хай Нгок утверждает, что не сомкнул глаз ни разу с тех пор, как заболел лихорадкой в 1973 году.
 Источник