Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Небезпечна Амазонка...

Тропічні ліси Амазонки давно отримали славу найнебезпечніших місць, де водиться величезна кількість дивних і дивовижних істот, зустріч з якими не обіцяє нічого хорошого. Втім, загроза таїться не тільки в лісі. Води річки Амазонки нітрохи не менш страшні. Тільки подивися, які монстри там мешкають – мільйон разів подумаєш, перш ніж відправитися туди!


Чорний кайман

 

Можна сказати, що це алігатор на стероїдах, їх м’язи значно більші, а виростати вони можуть до шести метрів в довжину. Це, безсумнівно, вищі хижаки річки Амазонки, місцеві королі, які без розбору їдять всіх, хто попадається їм на шляху.


Анаконда

 

Ще одним гігантським чудовиськом Амазонки є відома всім анаконда, найбільша змія в світі. Вага самки анаконди може досягати 250 кілограм, і це при 9-метровій довжині і діаметрі в 30 сантиметрів. Ці хижаки воліють мілководдя, так що найчастіше їх можна зустріти не в самій річці, а в її відгалуженнях.


Арапаїма

 

Величезний хижак арапаїма “екіпірований броньованою лускою”, тому безбоязно плаває серед піраній, харчуючись рибою і птахами. Довжина цих страшних риб становить майже три метри, а вага – 90 кілограм. Про лють цих створінь можна судити за їх зубами, які є навіть на язиці!


Бразильська видра

 

Бразильські видри виростають до 2-х метрів в довжину і харчуються в основному рибою і крабами. Втім, той факт, що вони полюють завжди численними групами, дозволяє їм успішно отримувати здобич і серйознішу: були випадки, коли ці нешкідливі на вигляд істоти вбивали і з’їдали дорослих анаконд і навіть кайманів. Не дарма їх прозвали «річковими вовками».

Ванделія звичайна або ванделія вусата, також кандіру


Але якщо раптом у вас склалося враження , що побоюватися тут варто лише великих створінь, поспішаємо розвіяти таку думку. Представляємо вашій увазі маленьких ванделій, прісноводних паразитичних сомиків, які, незважаючи на свій розмір, наводять жах на місцевих жителів. Справа в тому, що через уретру вони здатні проникати всередину тіла людини, яка вирішила скупатися в водах Амазонки, і закріплюватися там завдяки шипам.


Акули-бики

 

Найчастіше акули-бики живуть в солоних водах океану, але не менш чудово вони відчувають себе в прісних водоймах. Були випадки, коли ці кровожерливі хижаки запливали так далеко по Амазонці, що досягали міста Ікітос (Перу), розташованого майже в 4 тисячах кілометрах від моря. З огляду на те, що гострі зуби і потужні щелепи забезпечують цим 3-метровим істотам силу укусу в 589 кілограм, зустрічатися з ними ви б точно не захотіли, але ж вони цілком не проти поласувати людиною!


Електричні вугри

 

Наближатися до них ми б вам не радили ні в якому разі: двометрові тварі здатні виробляти електричні розряди потужністю до 600 вольт. А це в 5 разів більше потужності струму в американській розетці і досить, щоб з легкістю збити з ніг коня. Багаторазові удари цих істот можуть привести до серцевої або дихальної недостатності, в результаті чого люди втрачають свідомість і просто тонуть у воді.


Звичайні піраньї

 

Більш страшних і лютих створінь складно собі навіть уявити, це справжня квінтесенція жаху річки Амазонки. Всім нам відомо, що гострі зуби цих рибок не раз надихали голлівудських режисерів на створення моторошних фільмів. Втім, справедливості заради, варто відзначити, що піраньї в першу чергу є падальщиками. Але, на жаль, це зовсім не означає, що вони не нападають на здорових істот. Їх неймовірно гострі зуби, розташовані на верхній і нижній щелепах, змикаються дуже щільно, що робить їх ідеальним знаряддям для роздирання плоті.


Паяр або риба-вампір

 

Цих метрових підводних мешканців також прозвали рибами-вампірами. На нижній щелепі у них знаходиться два гострих ікла, які можуть виростати до 15 сантиметрів. Ці пристосування вони використовують для того, щоб буквально наколювати на них жертву, після того, як кидаються на неї. Ікла цих риб настільки великі, що природі довелося подбати про безпеку самих риб. Щоб вони не проткнули ними самих себе, у верхній щелепі у них є спеціальні отвори.


Бурий паку

 

Риба з людськими зубами, бурий паку, є більшим родичем піраньї. Правда, на відміну від останніх ці прісноводні більше воліють фрукти і горіхи, хоча в цілому вважаються всеїдними. Проблема в тому, що «дурні» паку не здатні відрізнити горіхи, які падають з дерев, від чоловічих геніталій, через що деякі чоловіки-плавці залишалися без яєчок.


9

Коментарі

18.11.23, 12:10

Цікаво

    28.11.23, 12:25Відповідь на 1 від nebosklon

    Цікаво

      39.11.23, 04:10

      _

        49.11.23, 07:30

          59.11.23, 11:25Відповідь на 4 від Юрий Васильев

            69.11.23, 11:25Відповідь на 3 від Mykolaj_58

            _

              79.11.23, 15:37

              с пираньями встречалась. какой у них взгляд... ух

                89.11.23, 15:42Відповідь на 7 від bagheera

                с пираньями встречалась. какой у них взгляд... ух я вживу не бачила

                  99.11.23, 15:51Відповідь на 8 від Голубка

                  с пираньями встречалась. какой у них взгляд... ух я вживу не бачила
                  впечатления незабываемые . подплывут и смотрят так: ну, сама к нам полезешь? или нам вот это вот вылазить?

                    109.11.23, 20:34

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна