хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Програш перемоги або «Прощай, Ющенко»

 В принципі цього і варто було очікувати – 5 місце у рейтингу виборів цілком відповідає оцінці 3-го Президента України Віктора Ющенка. Припускаю, що його рейтинг ще нижчий, оскільки більшість з тих, хто проголосував за Ющенка, – голосував не за нього особисто, а за ідею: свободу і соборну Україну.
 Якщо пробувати дати оцінку Президенту України Віктору Ющенку, то він є ні поганий, а ні хороший – він НІЯКИЙ.

53%, 19 голосів

22%, 8 голосів

25%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
21

Коментарі

4118.11.12, 21:14Відповідь на 40 від Alter ego*

Не розумію про що ви?
Ющенко у 2010 вже нічого не вирішував і його ніхто не дослухався - процент голосів за нього тому свідчення.

    4218.11.12, 21:23Відповідь на 41 від Богдан Бо

    Не розумію про що ви?
    Ющенко у 2010 вже нічого не вирішував і його ніхто не дослухався - процент голосів за нього тому свідчення.
    Саме про його "найдемократичніші вибори" і його передвиборчу агітацію перед другим туром в західних регіонах зі словами:"Юлька ще гірша!".Здати державу із рук в руки уголовнику навіть Кучмо відмовлявся.

      4318.11.12, 21:32Відповідь на 42 від Alter ego*

      Прошу, якщо вам так хочеться, а я на той час не бачив, щоб хтось зважав на думку Ющенка: як і зараз, так і тоді - смішно його звинувачувати, коли вплив Яценюка з подібним анти-юлівським зверненням до своїх виборців був куди вагомішим. Чи і тут я неправий?

        4418.11.12, 22:05Відповідь на 43 від Богдан Бо

        Прошу, якщо вам так хочеться, а я на той час не бачив, щоб хтось зважав на думку Ющенка: як і зараз, так і тоді - смішно його звинувачувати, коли вплив Яценюка з подібним анти-юлівським зверненням до своїх виборців був куди вагомішим. Чи і тут я неправий?То чого ж тоді варте те ОО"За Батьківщину"? Лицемірство і брехня. Зараз розпочнеться тушкування за провладну більшість, і назад в "будущєє" - за "Залізний завіс" Кремля. Огидно і страшно жити в такій країні.

          4518.11.12, 23:32Відповідь на 44 від Alter ego*

          Та зрозумійте, що життя творять не Ющенки чи Януковичі, а ми з вами! МИ!!!
          І я над тим працюю, щоб МИ не займались словоблуддям та гризнею через "чий пан більший пан", а займались творенням життя як такого. Все залежить від нас! Просто дуже непросто визначити керунок, щоб він був зрозумілий для всіх. Потрібно чітко і виважено мислити впершу чергу патріотам, подібним вам.
          Україна досить непогано просувається до опанування влади народом, але чи буде готовий для цього народ? У 2004 р. він виявився неготовий, а тому винуватий в усьому - Ющенко і Тимошенко, отже щоб новими цапами-відбувайлами не стали Тягнибок і Яценюк, маємо готуватись самим братись до керування державою там, де ми є.

            4619.11.12, 00:34Відповідь на 45 від Богдан Бо

            Легко казати, коли ти свій серед своїх, а що з цими совками робити?
            Ви погляньте на стрічку новин - фільму жахів не потрібно.Один тільки з них - знову розпочинається полювання чорних трансплантологів. Кого збила машина (а випадки навмисних наїздів на молодих здорових юнаків та дівчат вже відомі) і, звичайно ж, не вспів написати відмову, - потрошать на органи. Ось чим займається ВР сьогодні - узаконює ці жахи. А скільки ще всього? Рейдерство, як в дев'яностих, вбивства, захоплення підприємств, дозвіл на продаж продуктів без стандартизації і позначок вмісту ГМО... Жах! Юлька гірша?

              4719.11.12, 01:09

              Ось тут у людей не такі райдужні прогнози: http://blog.i.ua/community/3252/1120872/#comments

                4819.11.12, 01:12Відповідь на 46 від Alter ego*

                Нарешті в тему! Тим і займаюсь минулі 20-ть років, що зменшую процент "совка" у нашому українському соціумі.
                Закон про трансплантати абсурдний, як і обов'язкове вскриття померлого - воно має бути тільки за підозрою у насильницькій смерті.
                А Юля, зрозуміло, що краща, бо немає можливості до чогось подібного бути причетна.

                  4919.11.12, 01:45Відповідь на 48 від Богдан Бо

                  На заході України їх і так в сотні раз менше, ніж на південному сході. Хто цими телепнями займеться? Кремль? Той "Русскій мір" тут гасає, як раніш скаженна Вітренчиха, чи як її там? - Емма Мордихаєва?
                  Теперішня Верховна Зрада такі закони приймає, що волосся на голові стає дибки! При Ю.В.Т. таких жахів не було. І бізнес розвивався однозначно вільно, і доходи населення були значно більші, свобод і порядку більше. Такої біди, як зараз в міліції, силових органах і на дорогах Юрій Луценко точно не допускав.

                    5019.11.12, 02:05Відповідь на 49 від Alter ego*

                    Наука "кабитологія" не є правдивою, як всі ваші припущення не мають в собі того зерна, що було посіяне саме ЮВТ і ЮЛ, як і Ющ: нам тепер так погано, що вони тоді не зробили того, щоб цього не було зараз.

                      Сторінки:
                      1
                      3
                      4
                      5
                      6
                      попередня
                      наступна