хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Про Український саміт миру в Швейцарії


Про Український саміт миру в Швейцарії

Подія 15-16 червня з проведенням Українського саміту миру у Швейцарії набула реального світового значення, як і підписана більшістю учасників Комюніке. Одразу зазначу, що наскільки це вдалий захід підтверджує сказ у ворогів та їхніх пропагандонів в різноманітних "рашатудей. З якою радістю вони розголосили, що кілька країн відкликали свої підписи під тим документом, але то що називається встрілили по собі, бо тим визнали, що заключний документ саміту є важливим і дієвим! То не якась там "фількіна грамота" від рашистів, а вагомий міжнародний документ.
До речі, Україна не має такої розгалуженої світової мережі пропаганди, як раша, тому одна з головних якостей Українського саміту миру у Швейцарії став отой глобальний інформаційний прорив по цілому Світу з чітким означенням хто є хто: Україна є жертва безпідставної агресії з боку Російської Федерації! Дуже важливий месидж, який дезавуює брехню рашиської пропаганди, що це начебто на них напали, на маленьку беззахисну "расею" з чи не найбільшим у світі ядерним потенціалом зброї. Як там у класика: "Чи більша брехня - тим скорше у неї повірять"
Друга важлива тема: відбулася чітка і однозначна консолідація країн, які умовно називають "Західного світу". Навіть Угорщина та Сербія з усіма їх проросійськими наративами в політичних процесах визначились з ким вони є насправді. Важливою є участь багатьох інших країн світу, бо з того стало ясно, хто з них реально незалежна країна на противагу залежним від Китаю чи раши, які активно тиснули на формально суверенні країни не брати участь в Українському саміті миру у Швейцарії. Якщо до Саміту Миру коаліція держав проти Російської Федерації, яку складають понад 80-т державних суб'єктів та Іраном, КНДР і Китаєм, була значно меншою в межах 30: 27 держав Євросоюзу плюс США, Канада і Великобританія, то після саміту це вже понад 90 країн, що тішить. Зрозуміло, що далеко не всі є і будуть активними учасниками в цій глобальній війні, але вистачає і того, що вони з нами!
Нарешті заключне найголовніше: Український саміт миру в Швейцарії засвідчив, що Українська Держава набула реального змісту Суверенної Світової Держави! На жаль, ще без визначення: Соборної, тобто єдиної в своїх землях зі Кримом включно, але ЗСУ над цим успішно працює і Україну поверне в міжнародно визнанні межі її кордонів на 1 грудня 1991 року, коли відбувся Всеукраїнський референдум на підтвердження Незалежності України. 
Наш дух не зламати! Свободу не вбити! 
Слава Україні! Героям слава!

Богдан Гордасевич, м. Львів,
18 червня 2024 р.

2

Коментарі

121.06.24, 00:04

«Саміт заради саміту», який не приніс жодного результату, крім «сімейного фото», має стати останньою пересторогою проти марнотратства сил і ресурсів, авторитету і впливу на пусті заходи.

    221.06.24, 01:55Відповідь на 1 від Yuryar

    Саміт зіграв якусь свою невелику роль. Але я б не перебільшував його значення.

      321.06.24, 08:24Відповідь на 2 від Nech sa paci