хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Програш перемоги або «Прощай, Ющенко»

 В принципі цього і варто було очікувати – 5 місце у рейтингу виборів цілком відповідає оцінці 3-го Президента України Віктора Ющенка. Припускаю, що його рейтинг ще нижчий, оскільки більшість з тих, хто проголосував за Ющенка, – голосував не за нього особисто, а за ідею: свободу і соборну Україну.
 Якщо пробувати дати оцінку Президенту України Віктору Ющенку, то він є ні поганий, а ні хороший – він НІЯКИЙ.

53%, 19 голосів

22%, 8 голосів

25%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
21

Коментарі

319.02.10, 11:38Відповідь на 27 від Богдан Бо

Ми не душегуба Лозинського вибирали.Продажнi шкури та рос.фiскали впроваджуються всюди.Може в оточеннi Юща iх не було?Саме такi,як ви найбiльш виннi в тiм,що украiноненависники сходу Украiни та Криму зробили за вас свiй вибiр.

    329.02.10, 12:00Відповідь на 28 від Богдан Бо

    Ну там це якось обживайте, бо ж ви перші маєте туди мандрувати, а ми потім над їдемо...Ось це i э ваша сутнiсть!Поки на нас будуть полювати_ви по-схронах сховаэтесь.Базiкати кожен вмiэ,а як до дiла,_одвiчне принизливе,меншовартiсне:"Моя хата скраю,я нiчо не знаю".Остогидло!

      339.02.10, 14:12Відповідь на 32 від Alter ego*

      Дава, молодь, давай! Бий по своїх, щоб ворогів не втомлювати...

        3410.02.10, 13:59Відповідь на 20 від Perovdupu

        Друже, не впали вона - СВОБОДА!: Союз мав розвалитись.
        А боротьба не обов’язково війна!
        Просто у нас не виявилось вчасно (1991) нормального політичного лідера, щоб дав поштовх у потрібному напряму, але і так Україна найкраща демократична країна у СНГ

          3515.11.12, 22:30

          Позитив №1 вам таким видається лиш тому, що ваша, перепрошую, "кочка сидіння" знаходиться серед СВОЇХ , серед українців, тим більш у Львові. Донецьке невдоволене паскудство ВЕСЬ ЦЕЙ ЧАС лаяло й гидило і "нікакущого" Ющенка, і всіх "оранжоїдів" знаєте за що? За ЧАСТКОВЕ повернення в ЗМІ, робочу документацію, теле і кінопрокат ненависної їм української мови, а також УПЦ Київського патріархату. А той факт, що цей "чоловік" перегризся з усіма своїми соратниками (не тільки з Тимошенко) обурювало всіх, не тільки блакитних пересмішників. Він ЗНИЩИВ ВСІ ЗДОБУТКИ Помаранчевої революції.

            3615.11.12, 22:47

            Позитив №2 теж себе не виправдав, бо суспільство, не звикше до свободи, сприйняло її як ВСЕДОЗВОЛЕНІСТЬ. А з моменту віддачі ним влади із рук в руки уголовнику-рецидивісту, стала ще й БЕЗКАРНОЮ. І це сама жахлива зрада "народного" президента всіх тих, хто його до цієї влади привів.

              3715.11.12, 22:53Відповідь на 33 від Богдан Бо

              Дава, молодь, давай! Бий по своїх, щоб ворогів не втомлювати...Вибачте. Емоції зашкалювали. Зітріть цей комент, будь ласка. Ви ж знаєте, що якби вас не поважала як розумну освічену людину, то просто ігнорувала, як всіх тих, хто складає мій "чорний список" і ніколи не сперечалася б з Вами.
              Ще раз прошу пробачення за гарячкуватість і нестриманість.

                3818.11.12, 13:42Відповідь на 37 від Alter ego*

                Все нормально, бо я також витрачаю свої емоції виключно в дружньому колі

                  3918.11.12, 13:48Відповідь на 35 від Alter ego*

                  Вам ще не доводилось жити як "свій серед чужих і чужий серед своїх".
                  Якщо ви побачите книжку, де стоятиме позначка: "Видано коштом ВО "Свобода" - то буду дуже вдячний, якщо повідомите про цей факт. Я у Львові живу і такого дива ще не здибав. Розумієте, про що я?
                  "Судіть поділах, а не по словах" Ось ви Ющенка осуджуєте саме по ділах, або точніше: їх відсутності там, де їх всі очікували.

                    4018.11.12, 14:27Відповідь на 39 від Богдан Бо

                    Вам ще не доводилось жити як "свій серед чужих і чужий серед своїх".
                    Якщо ви побачите книжку, де стоятиме позначка: "Видано коштом ВО "Свобода" - то буду дуже вдячний, якщо повідомите про цей факт. Я у Львові живу і такого дива ще не здибав. Розумієте, про що я?
                    "Судіть поділах, а не по словах" Ось ви Ющенка осуджуєте саме по ділах, або точніше: їх відсутності там, де їх всі очікували.
                    Ой, не скажіть, пане Богдане, краще б він НІЧОГО не робив, ніж витворив своїми ж руками ось ТАКИЙ "демократичний вибір"! ВСі ж добре знали для чого путька завербував і втюхав нам Хама!? Невже цей "розумник" дурніший за всіх нас? Думаю, що просто НАЙБОЯГУЗЛИВІШИЙ і найпідліший - якщо не обрали його, любимого, то нехай дурний нарід мучиться під гнітом уголовників, призначених ФСБ.

                      Сторінки:
                      1
                      3
                      4
                      5
                      6
                      попередня
                      наступна