Простий рецептик...
- 19.07.09, 12:26
- САМОЕ ВКУСНОЕ
Берете свинячий биток (можна з кісточкою) ріжете на шматки товщиною 1 - 1,5 см, трошки відбиваєте тупою стороною ножа...
Солите трошки...
Берете готуєте суміш:
куркума
перець (чорний, червоний, білий)
пажитнік
карі
імбир
кардамон
базилік
паприка
коріандр
мускатний горіх
(або просто берете приправу ТМ"ПРИПРАВКА")
Розводите це в молоці СВІЖОМУ (в прокислому воно стає трошки не таке)
і заливаєте цим м"ясо.
Стоїть 1 год в кімнаті під пресом, потім 2 год в холодильнику вільно
Дістаєте посуду з м"ясом і ставите біля плити
Берете гарну чавунну пательню (тефлонова не те) кладете на неї жир, краще смалець (на крайняк і олія піде (нерафінована)) і нагріваєте.
М"ясо з молочно-спеційної суміші викладаєте на розпечну пательню пальчиками а не виделкою чи чимось ще.
Обсмажуєте мясо по 10 хв кожна сторона, до утворення симпатичної скоринки.
Гарніром має бути зелений горошок, квасолька, будь-що...
СМАЧНОГО..............
Солите трошки...
Берете готуєте суміш:
куркума
перець (чорний, червоний, білий)
пажитнік
карі
імбир
кардамон
базилік
паприка
коріандр
мускатний горіх
(або просто берете приправу ТМ"ПРИПРАВКА")
Розводите це в молоці СВІЖОМУ (в прокислому воно стає трошки не таке)
і заливаєте цим м"ясо.
Стоїть 1 год в кімнаті під пресом, потім 2 год в холодильнику вільно
Дістаєте посуду з м"ясом і ставите біля плити
Берете гарну чавунну пательню (тефлонова не те) кладете на неї жир, краще смалець (на крайняк і олія піде (нерафінована)) і нагріваєте.
М"ясо з молочно-спеційної суміші викладаєте на розпечну пательню пальчиками а не виделкою чи чимось ще.
Обсмажуєте мясо по 10 хв кожна сторона, до утворення симпатичної скоринки.
Гарніром має бути зелений горошок, квасолька, будь-що...
СМАЧНОГО..............
5
Коментарі
Гість: М@лыш Nata
120.07.09, 20:12
Уже попробывать хочется!
Гість: albamouse
221.07.09, 00:22
Нет, мне худеть нужно.