Холодний борщ (не окрошка)
- 29.06.09, 19:55
- САМОЕ ВКУСНОЕ
Берете 2-3 літри сироватки
Нагріваєте, але не кип"ятите кидаєте туди натертий на терку бурячок витримуєте до охолодження (якщо хочете відціджуєте, я відціджую через марлю)
Чистите і ріжете огірочки, цибульку, картопельку зварену в "мундирі", можна пустити редьку
Берете відварене (копчене - гірше) м"ясо і теж міленько ріжете, все це висипаете в сироватку після буряку.
Обов"язково берете багато укропу і посипаете борщі і ставите його в холодильник (погріб).
Подаете до столу холодним, і зі сметанкою. В цю спеку саме те...
Смачного...
7
Коментарі
блогер
129.06.09, 20:09
Цікаво!
Vlad_UA
229.06.09, 20:31
А капуста?
ПИВОМАН
329.06.09, 20:33Відповідь на 2 від Vlad_UA
Ні, сюди не потрібна...
Topka
430.06.09, 09:35
сёдня попробую))
Аворо Вог
530.06.09, 15:50
а мы немного не так делам! без сыроватки... Чистим и варим в подсолен. воде буряк. Потом бурячную водичку остужаем, а бурячек и все прочее нарезаем. Вливаем бурячную воду + сметанка + зелень.... = ля-по-та......
ПИВОМАН
630.06.09, 20:22Відповідь на 5 від Аворо Вог
мені такий варіант неподобається, надто водяний....