хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Холодний борщ (не окрошка)

Берете 2-3 літри сироватки

Нагріваєте, але не кип"ятите кидаєте туди натертий на терку бурячок витримуєте до охолодження (якщо хочете відціджуєте, я відціджую через марлю)

Чистите і ріжете огірочки, цибульку, картопельку зварену в "мундирі", можна пустити редьку

Берете відварене (копчене - гірше) м"ясо і теж міленько ріжете, все це висипаете в сироватку після буряку.

Обов"язково берете багато укропу і посипаете борщі і ставите його в холодильник (погріб).

Подаете до столу холодним, і зі сметанкою. В цю спеку саме те...

 

Смачного...

free counters
7

Коментарі

129.06.09, 20:09

Цікаво!

    229.06.09, 20:31

    А капуста?

      329.06.09, 20:33Відповідь на 2 від Vlad_UA

      Ні, сюди не потрібна...

        430.06.09, 09:35

        сёдня попробую))

          530.06.09, 15:50

          а мы немного не так делам! без сыроватки... Чистим и варим в подсолен. воде буряк. Потом бурячную водичку остужаем, а бурячек и все прочее нарезаем. Вливаем бурячную воду + сметанка + зелень.... = ля-по-та......

            630.06.09, 20:22Відповідь на 5 від Аворо Вог

            мені такий варіант неподобається, надто водяний....