Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Зациклився

Автобуса двадцять років Микола вже водить. Відчуває "мужська сила" У нього відходить. Тож сьогодні у аптеці "Віагру" придбав. І з дружиною інтим Три разочки мав. Але жінка не в захваті, Радості немає. -В чому ж справа, моя люба?- Він у неї питає. -На роботі ти своїй Зациклився, Колю, І навіщо я з тобою Повязала долю? Мов автобуси ти став,- Маша промовляє.- То годинами чекаєш, То...

Читати далі...

Підійде будь який фах

Дві білявки у кафе Жваво розмовляють, Про життя-буття своє Все розповідають. -Гарний лікар мені треба,- Свєта промовляє.- В тебе, Алло, випадково Такого немає? -А який тобі потрібен? Фах можеш назвати? -Та байдуже, головне… Щоб був нежонатий!!!

Принцип блискавки

Коли Ліда за кермо Автівки сідає, То принципу блискавки Тоді набуває. Ні, не швидкості вона Стрімко набирає, А в дерева одинокі Вдало потрапляє!

Діагноз беззаперечний

-Дійсно, лікарю, я хворий На свинячий грип?- Запитує в терапевта Заноза Пилип. -Так, шановний, це свнячий, Сумнівів немає!- Пишучи щось на папері, Лікар промовляє- Бо лише свиня в два ночі «Швидку» викликає, Й тридцять шість і шість При цьому температуру має!!!

МЕДИК

-Де, Михайле, твоя теща, Скажи мні, працює? -В медицині!- у відповідь Іван таке чує. -Офтальмологом? Чи ким? Ваня не вгаває. -Та-а-а, п’явкою, бо з усіх… Кров же висисає!!!

ОБМАН

В магазині Гриць зчинив Ой, який скандал: -Де директор магазину???! Японський шакал!!! Скільки можна безсоромно Покупців дурити??? І почав він продавців Матюками "крити". Тут директор вмить примчав І чемно питає, Невдоволення які Гриць до нього має. -На коробці написано: "100 грам за дарма".- Показав Гриць на полицю З порошком "Сарма".- Тож учора я придбав Такий порошок, А...

Читати далі...

Термінове запитання

  • 26.11.16, 23:28
У лікаря цікавиться Молода дівчина: -Як себе вже почуває Лейтенант Стеблина? -Він прийшов уже до тями, Але стан тяжкий, Струс мізків і переломи Далися в знаки! -А дозвольте я зайду, Маю щось спитати! -Ні, неможна, А питання міг би передати! -Запитання лиш одне,- Промовила Алла.- На права я водія… Цього разу здала???

Незаперечний факт

-Знаю точно, що коханця Дружинонька має!- Барменові захмелілий Кость розповідає. -Звідки впевненість таку, Костянтине, взяв? Чи можливо "на гарячім" Голубків впіймав??? -Переїхали в Черкаси Ми з містечка Стрій, А сантехнік тей же самий Приходить, Андрій!!!

Зрекошетило

-Говорив ти, що о восьмій Додому прийдеш, А ось уже одинадцять І ти ледь плетеш! -Не повіриш, я додому, Кулею летів... -Тебе ж бачили в пивбарі, Припини цей спів!!! -Дійсно діло із пивбаром, Кохана, було, Рекошетом мене, люба, Туди занесло!!!

Вже переконався

-Слава й гордість ресторану Черепахи в нас!- Вихвалявся перед другом Директор Панас. -Про це знаю уже й сам,- Відповідь луна.- Обслуговувала вчора... Ввечері одна!!!