Пока в каждом из нас живет душа украинца.

Ей 22. Она красивая, стройная леди,
Всегда была лучшей подругой для своих соседей.
Она свободна и чиста, но душу рвут сомнения.
Она всегда молчит, но скоро скажет свое мнение.
Нападать и грабить, бить и править ею так не выйдет,
В праведном виде она не даст себя просто обидеть.
И будь ты царь, и будь ты бог, и будь ты вождь, как Ленин -
Гордая леди не перед кем не встанет на колени.
Кто-то дал отцу право без совести бить по лицу.
Она тот цветок, с которого нельзя вот так струсить пыльцу.
К ней относились, как к путане, люди, чья жизнь мусор,
Раздели всю и растолкали по карманам бусы.
Все наяву или просто снится.
Смотри, вон в том старом хлеву лежит моя царица,
Вся побита, в ранах, кровь из крана - потрепали тело.
Братцы, не дело. Свою страну мотаю марлей белой.
Вокруг собрались те, чьи души еще не пусты,
Тот, кто за правду, готов тело отдать под кресты.
Она лежала вся разбита, будто руины.
Люди вокруг шептали имя ее - Украина.

Моя страна не упадет на колени.
Города станут горой и поверь мне.
Не помешает нам никто свободой напиться,
Пока в каждом из нас живет душа украинца.

Пока живет душа, я буду носить на руках.
Перебью всех в прах, перебью всех нах.
Нам просто чуждо слово страх.
Свою невинную красавицу не дам в обиду,
Слуги Фемиды, вы не закон, а правила для вида.
Вы просто все рабы одной темной управы,
Вам не понятны слова совесть, праведность и нравы,
Вы продаете за гроши свою землю и душу,
Звери снаружи, вам бы по жизни только красть и рушить.
И я не знаю, хватит места ли на всех в аду.
И я пойду под пулю с братьями в одном ряду.
Уже моя страна встает и распускает ивы.
Мы будем воинами правды, брат, пока мы живы.
Она залечит раны, встанет и распустит косы.
Оденет платье из цветов и пошагает босой
По утренней росе, ногами собирая капли.
Тут не война - тут все свои, брат, пора прятать сабли.

Моя страна не упадет на колени...

Моя страна не упадет на колени.
Города станут горой и поверь мне.
Не помешает нам никто свободой напиться,
Пока в каждом из нас живет душа украинца.

Отакі новини з Луцька.






Слів нема, одні думки і ті матом.

 Московчани, місцеві комуністи і різні антиукраїнські організації відкрили бетонну брилу чи не найбільшому терористу за всю історію світу.

У Луцьку відкрили пам’ятник Сталіну. ФОТО У Луцьку відкрили пам’ятник Йосипу Сталіну: його місцеві комуністи встановили у коридорі приміщення обкому КПУ.

Про це повідомили у Волинському обласному комітеті КПУ.

Як повідомив завідувач відділу по роботі з молоддю Волинського обкому КПУ Олександр Кононович, гроші на пам’ятник стали збирати ще в 2011 році у центрі міста.

«Этот процесс завершился недавно, и мы открытие приурочили ко Дню освобождения Луцка», - пояснив Кононович.

Від відмовився називати суму грошей, в яку обійшовся пам’ятник, а також його автора. Сказав лише, що погруддя виготовили у Луцьку.

Луцький Сталін виготовлений з бетону і важить трохи більше 100 кілограм.

«Сделали из бетона, потому что если какие-то радикалы попробуют его разбить, то форма все-равно останется и мы сможем наклепать хоть 100 штук новых», – пояснив Олександр Кононович.

«Это все согласовано с руководством партии. Петр Симоненко лично нас поздравил во время селектора. Потому что это знаменательно, что на Западной Украине отважились и нашли средства, чтобы открыть такой памятник», сказав Кононович.

Як ідеться в офіційному повідомленні комуністів, погруддя відкрили «к 70-ю освобождения г. Луцка и прорыва блокады Ленинграда».

У відкритті пам’ятника взяли участь «Антифашистский комитет, Комсомол Волыни, КПУ, представители Русской, Белорусской общин, представители города Москвы в Луцке и другие общественные организации», йдеться у повідомленні.

У Луцьку відкрили пам’ятник Сталіну. ФОТО

http://www.volynpost.com/news/26772-u-lucku-vidkryly-pamiatnyk-stalinu-foto

Припинення діяльності УГКЦ.

Проголошення суверенітету України в далекому минулому дала можливість усім стати незалежними від усіх. Що не абияк привернуло увагу чорних агентів потойбіччя. Тепер у вільній Україні можна було все - відьомські шабаші на лисій горі, практика різнокольорової магії, впровадження і закріплення технологій зомбування, гей-паради  і так далі. Про політично залежні і інші аспекти життя мова не йде.

Багато хто цим скористався і на законних правах починав власний бізнес. Приворот, розворот, атракціони душ, нетрадиційна медицина, виклик і співпраця з того світу нечистої сили., прошивка і перепрошивка чакр, розмальовка аури.

Українська церква починала формуватись, але повної незалежності від Росії на жаль так і не отримала, мабуть не вистачило підтримки тих громадян, які не зацікавлені жити на своїй власній землі.З європи і америки позлітались нові місіонери, підтримати і розвинути осередки своїх  церков,  правила і традиції яких суперечать тим, яких дотримується українська православна і греко-католицька церква. Тобто тепер Україна стала не тільки мультинаціональною, а й мультирелігійною. Ця хвороба мультирелігійності і поділу людей на "правильних християн" і "не правильних" призвела до розвитку злоякісної пухлини в мозку людства.

 З 1991 по 1993 рік , а також з 2012 року в Україні майже безперешкодно діють філіали секти Білого братства. З 1994 аферистське "Посольство Боже".
З 1991 року  безперешкодно діє заборонена майже у всьому світі секта Свідків Єгови. Завдяки їм мільйони людей втратили здоровий глузд, своїх родичів, друзів, гроші, майно.

А тепер УГКЦ погрожують закрити тільки тому, що вона не отримала дозволу від влади на свою діяльність в рамках протесту проти тієї ж влади.
З заявою Глави УГКЦ по цьому приводу можна ознайомитись тут

Відео, яке було оперативно видалене ...

.. правоохоронними органами сайту, за 10 хвилин після публікації одним з користувачів 4 січня 2014 року.
Дивно. У вихідні дні адміністрація має доступ, щоб видаляти подібні відео , а от щодо порушень правил сайту користувачем  http://narod.i.ua/user/6387024/ і йому подібних -  ми бачимо лише бездіяльність.



upd:
правилами співтовариства заборонені образи і ненормативна лексика

Перша санкція пішла.

1 січня 2014 року Білий Дім на чолі з Бараком Обамою розглянув петицію, підписану 100 000  Януковичами, і прийняв рішення впровадити санкції щодо блогу , та обмежив розміщення публікацій неналежного характеру .Згідно пунктів нелегітимного рішення -  веселих свят можна бажати лише  друзям, рідним, близьким, українським прокурорам і їх підлеглим.  Єдиний, котрий лишився без привітань -  це український гарант. Звісно, хотілося б справедливості і від прокурорів, але коли верхівка влади заражена корупцією не менше, чим секретна дослідницька лабораторія з розробки різних видів грипу, чекати на істину -  не варто.



upd:правилами співтовариства заборонені образи і ненормативна лексика

Тягнибок у Верховній Раді 3.12.2013.





Виступ-звернення Олега Тягнибока у Верховній Раді. "Ситуація в парламенті, країні є катастрофічною, як у політичному так і економічному сенсі", - сказав Тягнибок. Тягнибок поклав на владу відповідальність, за те що держава наблизилась до хаосу. "Люди вийшли, бо ви народ дістали вже", - звернувся Тягнибок до представників фракції ПР.

 За його словами, регіонали і КПУ демонструють намір не голосувати за відставку уряду. У такому разі, лідер "Свободи" закликав українців до всезагального страйку - підніматися, створювати страйкові комітети і виходити на вулиці. "Відставка уряду, імпічмент президенту, повне перезавантаження влади". "Є два шляхи: еволюційний - парламентський, або революційний", - зазначив Тягнибок.

Как работает #ЄвроМайдан (Фото)

01. На утро после попытки штурма Администрации Президента Украины все подъезды к зданию были блокированы внутренними войсками. В городе много ГАИ, которая перенаправляет потоки автомобилей от центра. Внутренних войск у АП ещё больше. Центр города перекрыт демонстрантами.


02. На Майдане митингующие построили двойные кордоны из омоновских щитов заграждения, “хвои” с ёлки и деталей основы будущего катка. Все заграждения строятся с отрицательным уклоном в сторону “от” лагеря для затруднения возможного штурма.


Хочу напомнить, что у Януковича с елками вообще отношения не складываются. То на него венок нападет:
...то безуспешная попытка вспомнить украинское слово “ялинка” (“ялынка”) и использование исковерканного русского слова “йолка” вместо него.

03. Понятное дело, бульдозеры “йолка” не удержит, но за кордонами стоят в несколько рядов машины, которые пропускают только коммунальщиков и “свой” транспорт. Все въезжающие машины проверяются. В зонах манифестаций круглосуточно дежурят 14 машин скорой помощи — государственные и частные клиники. На майдане начали ставить палатки.


04. Установлена сцена, на которой может выступить каждый желающий. Составляется график выступлений — политики-оппозиционеры, музыканты, активисты, народное творчество. Регулярно кричат “Слава Украине!”, толпа слаженно отвечает “Героям слава!”


[ Читати далі ]

источник http://zyalt.livejournal.com

Про мітинг у Луцьку, дії Скотів, Ольгу Білик, йолку, і т.д.

Кілька "відеослів" про мирний мітинг у Луцьку, розгін майдану "Скотами",Ольгу Білик, йолку для дітей о четвертій ранку, і про те свято , яке вже наближається...

Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна