хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Отакі новини з Луцька.






Слів нема, одні думки і ті матом.

 Московчани, місцеві комуністи і різні антиукраїнські організації відкрили бетонну брилу чи не найбільшому терористу за всю історію світу.

У Луцьку відкрили пам’ятник Сталіну. ФОТО У Луцьку відкрили пам’ятник Йосипу Сталіну: його місцеві комуністи встановили у коридорі приміщення обкому КПУ.

Про це повідомили у Волинському обласному комітеті КПУ.

Як повідомив завідувач відділу по роботі з молоддю Волинського обкому КПУ Олександр Кононович, гроші на пам’ятник стали збирати ще в 2011 році у центрі міста.

«Этот процесс завершился недавно, и мы открытие приурочили ко Дню освобождения Луцка», - пояснив Кононович.

Від відмовився називати суму грошей, в яку обійшовся пам’ятник, а також його автора. Сказав лише, що погруддя виготовили у Луцьку.

Луцький Сталін виготовлений з бетону і важить трохи більше 100 кілограм.

«Сделали из бетона, потому что если какие-то радикалы попробуют его разбить, то форма все-равно останется и мы сможем наклепать хоть 100 штук новых», – пояснив Олександр Кононович.

«Это все согласовано с руководством партии. Петр Симоненко лично нас поздравил во время селектора. Потому что это знаменательно, что на Западной Украине отважились и нашли средства, чтобы открыть такой памятник», сказав Кононович.

Як ідеться в офіційному повідомленні комуністів, погруддя відкрили «к 70-ю освобождения г. Луцка и прорыва блокады Ленинграда».

У відкритті пам’ятника взяли участь «Антифашистский комитет, Комсомол Волыни, КПУ, представители Русской, Белорусской общин, представители города Москвы в Луцке и другие общественные организации», йдеться у повідомленні.

У Луцьку відкрили пам’ятник Сталіну. ФОТО

http://www.volynpost.com/news/26772-u-lucku-vidkryly-pamiatnyk-stalinu-foto
2

Коментарі

13.02.14, 13:47

Хворі люди.

    23.02.14, 15:50

    Комуняки провокують на "Волинську різню-ІІ"???

      34.02.14, 09:19Відповідь на 2 від Alter ego*

      Комуняки провокують на "Волинську різню-ІІ"???Діди ностальгують... Може, для них спеціально відкрити в Україні локальну філію ГУЛАГу? Створити мережу закладів наочно-виховних закладів... Назвати їх по-радянському рідно і знайомо: база відпочинку "Соловки", санаторій "Кенгір", пансіонат "Джезказган"... І замість путівок в санаторій, на оздоровлення хворого організму, видавати путівки в ті заклади, для оздоровлення хворої голови?

        44.02.14, 17:42

        Це діагноз

          54.02.14, 22:16Відповідь на 3 від no-sense

          Ага.І путінський Газпром нехай їх кормить, лікує та фінансує! А то лежав мій тато в лікарні, так земля і небо між тим, як за свою скромну пенсію лікується заслужений вчитель України і КОМУНЯКА нещасної пограбованої, залитої кров'ю і замордованої Голодоморами України.

            64.02.14, 22:36Відповідь на 5 від Alter ego*

            Ага.І путінський Газпром нехай їх кормить, лікує та фінансує! А то лежав мій тато в лікарні, так земля і небо між тим, як за свою скромну пенсію лікується заслужений вчитель України і КОМУНЯКА нещасної пограбованої, залитої кров'ю і замордованої Голодоморами України.Комуняки у нас - привілейована каста... Правда, привілеїв вони собі самі вділили... Користуючись нашою мовчазною байдужістю і страхом...

              74.02.14, 22:44Відповідь на 6 від no-sense

              Ага.І путінський Газпром нехай їх кормить, лікує та фінансує! А то лежав мій тато в лікарні, так земля і небо між тим, як за свою скромну пенсію лікується заслужений вчитель України і КОМУНЯКА нещасної пограбованої, залитої кров'ю і замордованої Голодоморами України.Комуняки у нас - привілейована каста... Правда, привілеїв вони собі самі вділили... Користуючись нашою мовчазною байдужістю і страхом...Більш за все не терплю БАЙДУЖИХ напівлюдей! Бо, звісно, що самі жахливі злочини людства вершаться з ЇХ мовчазної згоди!