хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

І знову Ектор ))

Випробувала ще один рецепт від Ектора Хіменеса Браво.
Можливо хтось не захоче возитись з незвичним рецептом, але іноді ж цікаво спробувати чогось новенького, незвичного. А якщо до цього ще й продуктів заморських і дорогих не треба, то чому б не погратись в Шеф-повара podmig

Ось такий оригінал у книжці



                   Цибуля, запечена з телячою печінкою
Інгредієнти:
9 цибулин
300 грам телячої печінки
1 яйце
1 столова ложка борошна
3 столові ложки молока
50 грам соняшникової олії (для обсмажування)
3 столові ложки вершків (33%)
3 столові ложки пасти ризоні
45 грам пармезану
10 грам вершкового масла

Приготування:
- На деко насипати сіль шаром в 1 см. Викласти цибулю і запекти її 20 хвилин при t 140С.
Дати охолонути. Очистити її від лушпиння, залишивши хвостики. Зрізати капелюшки, вийняти сердцевину і нарізати дрібними кубиками.
- Печінку пропустити через м"ясорубку, додати яйце, борошно, молоко, все ретельно перемішати і посмажити млинці. Готові млинці порубати у фарш.
- Нарізану з сердцевини цибулю, обсмажити до коричневого кольору, та змішати з фаршем і вершками.
- Відварити пасту ризоні (у мене була готова тоненька вермишелька, то я її подрібнила до дрібок).
- До фаршу додати пасту і натертий пармезан
- Заповнити отриманою сумішшю цибульни, накрити кришечками, полити розтопленим вершковим маслом і запекти до золотистої скоринки.

Для подачі:
3 столові ложки сметани
150 грам цибулі порей
50 г соняшникової олії (для обсмажування)

Запечені цибулинки викласти на тарілку і полити сметаною.
Цибулю порізати на тонкі смужки і обсмажити до прозорості. Обсушити на рушничку і прикрасити страву.

А такі у мене вийшли цибульки mmmm  На смак досить добрі і цікаві, особливо здивував смак самої цибульки.



У мене було без порею, але для кольору і смаку захотілось додати брокколі.






Смачного! smile


23

Коментарі

130.05.18, 11:25

мені - окремо печінку насмажте, просто в сметані з *багато моркви*

    230.05.18, 11:25

    о! так это ж в тему
    как раз давече делала кабачки- бочоночки
    и фарш остался ну вот не придумала б в цибулю його затусовать

      330.05.18, 11:27Відповідь на 1 від disu

      мені - окремо печінку насмажте, просто в сметані з *багато моркви*та не балуйся! ось попробуй таку цибулинку я навіть не могла подумати, що вона буде така смачна

        Гість: Sergio 69

        430.05.18, 11:27

        ой мини сюди низя

          530.05.18, 11:29Відповідь на 2 від ranok_v_misti

          о! так это ж в тему
          как раз давече делала кабачки- бочоночки
          и фарш остался ну вот не придумала б в цибулю його затусовать

          в мене подруга начиняє фаршом все і цибулю, і перець, і кабачки, і помідор, тоді все разом тушить, виходить смакота

            630.05.18, 11:30Відповідь на 4 від Гість: Sergio 69

            ой мини сюди низячому ніззя?
            пригощайся

              Гість: Sergio 69

              730.05.18, 11:31Відповідь на 6 від Каре

              ага насмотришься тути и пойдёшь слюною давлясь

                830.05.18, 11:31

                ти не перестаєшь мене дивувать, ну вумниця просто...

                  930.05.18, 11:31

                  восхищаюсь мастерством!
                  а ялю просто цыбулю порезать на четвертинки с овощами с оливковы маслом и много лимонного сока запечь в духовке в первую очередь съедаю лук, он хрустящий и с кислинкой, и без привкуса самого лука...ммммм)))

                    1030.05.18, 11:32Відповідь на 5 від Каре

                    о! так это ж в тему
                    как раз давече делала кабачки- бочоночки
                    и фарш остался ну вот не придумала б в цибулю його затусовать
                    в мене подруга начиняє фаршом все і цибулю, і перець, і кабачки, і помідор, тоді все разом тушить, виходить смакота
                    щас тока цибуля своя є

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна