Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Ектор Хіменес - дякую! )))

Подарували мені книжечку з рецептами Ектора Хіменеса Браво.
Десь з місяць я роздивлялась кольорові картинки, уявлала яке те чи інше блюдо може бути на смак.
Так колись, коли ми з сестричкою були малими, ми любили роздивлятись мамину Кулінарну книгу.
Вона була товста і вже з трохи потріпаними сторінками, але нас не це цікавило, нас звичайно цікавили гарні блюда і сервіровані столи. Там були цікаві картинки і малюнки з різним  кухонним приладдям, розділеними тушками, різні поради тощо. 


  
Отже ніяк я не могла щось приготувати, то часу не було, то гриби заважали, то снаги не було, то натхнення, то не знала з якого рецепту почати - із солодкого чи м"ясного. Короче Терези - важкий знак Зодіаку lol
Нарешті вирішила приготувати щось з тієї цікавої книжечки. Не буде ж вона в мене лежати ні разу не посмакована lol mmmm
Зупинилась на солодкому. Приготувала, посмакували. Смак нам дуже сподобався, якийсь незвичайний. Ділюсь з Вами.

                               Маковий пиріг

6 яєць, 
150 г цукру, 
140 грам вершкового масла,
1/2 стрючка ванілі (я додавалв просто ванілін)
80 г волоських горіхів,
90 г маку,
20 г масла для змащування форми.

Жовтки відділити від білків. Збити з половиною цукру жовтки, додати ванілін, масло і збити до однорідності.
Із залишившимся цукром збити білки до стійких піків і акуратно ввести до жовтків.
Горіхи перебити в блендері і змішати з маком.
Акуратно ввести горіхи в рідку масу.
Форму застелити пергаментом, змастити маслом, вилити тісто.
Випікати 35-40 хвилин при t 180 С (Але температуру думаю треба коригувати до своєї духовки)
Дати охолонути пирогу і нарізати шматочками.
Подавати з шоколадним кремом і карамельним соусом, прикрасивши ягодами.

Шоколадний крем:

130 г вершків (33%)
100 г чорного шоколаду
15 г масла
Вершки розігріти, додати шоколад і розмішати. Додати масло і знову розмішати.
Залишити в холодильнику на 1,5-2 години.
Скажу від себе, що шоколадного крему можна робити в 2 рази менше.

Карамельний соус:

50 г цукру
150 г вершків (33%)
дрібка солі
Цукор обсмажити до карамельного кольору, поступово доливаючи вершки.
Додати дрібку солі та випарувати до густоти.

І ось що у мене вийшло smutili





Смачного! smile



21

Коментарі

130.11.17, 12:33

так шо там є толкові рецепти? чи не тратить 200 грн

    230.11.17, 12:34

    от і думай тепер - то фото в книжці- твоїх іздєлій чи нєвийшло- адін-к-аднаму

      330.11.17, 12:38

      Один в один как в книжке

        430.11.17, 12:40Відповідь на 3 від ТвинПикс

        Один в один как в книжкеи Ектор как живой

          530.11.17, 12:42Відповідь на 4 від ranok_v_misti

          Книжный помощник и учитель по любому выйдет красота.

            630.11.17, 12:48Відповідь на 5 від ТвинПикс

            Книжный помощник и учитель по любому выйдет красота. еще умелые руки и духовка

              730.11.17, 12:53Відповідь на 1 від ranok_v_misti

              так шо там є толкові рецепти? чи не тратить 200 грннаші купували по акції за 50 грн. Ну не знаю що тобі порадити. Частина рецептів звичайно заморочливі, а частина таких, що можна готувати.

                830.11.17, 12:54Відповідь на 2 від disu

                от і думай тепер - то фото в книжці- твоїх іздєлій чи нєвийшло- адін-к-аднаму Дякую, Галюся! Я старалась

                  930.11.17, 12:54Відповідь на 3 від ТвинПикс

                  Один в один как в книжкеДякую!

                    1030.11.17, 12:55Відповідь на 7 від Каре

                    так шо там є толкові рецепти? чи не тратить 200 грннаші купували по акції за 50 грн. Ну не знаю що тобі порадити. Частина рецептів звичайно заморочливі, а частина таких, що можна готувати.за 200 грн Ектор в подарок

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна