Геопатогенні зони або "Зуби Дракона".

Опубліковано в газеті "Метро", № 90 від 05.12.2003р.


З прадавніх часів люди помічали постійний шкідливий вплив на здоров'я певних місць. Такі місця китайці назвали "Зуби Дракона", а західні дослідники - геопатогенні зони.

Протягом останніх 70-ти років вчені уважно вивчали питання впливу геопатогенних зон на оточуючі об'єкти.

Виявлено, що самі по собі геопатогенні зони - це гравітаційно-електромагнитні випромінювання Землі, які скоріше за все призначені утримувати земну поверхню в твердому стані. Що ж до їхнього впливу на біологічні об'єкти, то ці зони руйнують тонку, а потім і фізичну оболонку, ніби драконові зуби. Будь-яка культура клітин через 7 днів змінює свою поляризацію і структуру, якщо знаходиться в радіусі випромінювання цих зон. Кімнатні рослини в більшості випадків з часом засихають. А от у дерев стовбур або неприродно викручується, або ж має нарости. Що ж до небіологічних об'єктів, то німецькі вчені дослідили, що навіть капітальні будівлі в таких місцях слугують на 30 років менше. Тонка електронна техніка, що знаходиться в радіусі впливу геопатогенних зон, також потребує частого ремонту або, навіть, швидко згорає. Багаточасовий вплив на людину цих зон спричиняє зниження імунного статусу, а з роками - появі таких хвороб, як злоякісні пухлини та важкі запальні процеси (головний біль, судоми, киста, нервово-психічні та серцево-судинні захворювання) у відповідній проекції випромінювання геопатогенних зон на тіло людини.

Здебільшого люди не відчувають ці випромінювання або просто не звертають уваги. А от малюки постійно плачуть, якщо їхнє ліжко знаходиться в радіусі такої зони. Чутливі люди в таких місцях також почуваються незручно або навіть нервуються...

Що ж таке геопатогенні зони?

Уявіть собі аркуш з клітинками. Так от геопатогенні зони утворюються трьохвимірними конструкціями, що при проекції на поверхню виглядають подібними до клітинок в зошиті. Лінії, які утворюють ці клітинки-сітки, називають геопатогенними лініями, а їхні перетини - геопатогенними зонами. Саме ці зони й шкідливі здоров'ю людини. Взагалі геопатогенних сіток в практиці нами налічується в різній місцевості Києва й передмістя від 4 до 5. Це так звані сітки Хартмана з шириною клітинок від 1м. до 4м., Каррі - від 2,5м. до 5м., Віттмана - від 7м. до 13м. У всіх цих сіток геопатогенні зони мають вигляд стовпчика діаметром 25-40см. різної інтенсивності випромінювання. Крім того існують так звані стометрові сітки, в яких зони набагато більші й шкідливіші щодо здоров'я людини й роботи електронної техніки.

http://rivne-surenzh.com.ua/ua/research/geo/9

Дощик. Мегадощик.



це лише так мило виглядає, вже не треба їхати в тропіки, щоб побачити їхню зливу, достатньо було заглянути до Львова сьогодні.

Heart. Alone

I hear the ticking of the clock
I'm lying here the room's pitch dark

I wonder where you are tonight
No answer on the telephone
And the night goes by so very slow
Oh I hope that it won't end though
Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone
you don't know how long i have wanted
to touch your lips and hold you tight
You don't know how long I have waited
and I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
and my love for you is still unknown
Alone
Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone
How do I get you alone
How do I get you alone
Alone, alone

Вітамінчики для блогерів.


Харчова, вітамінозна, лікарська, танідоносна, косметична рослина. Плоди вживають у їжу свіжими, сушеними, використовують їх також для приготування варення, джемів, начинки для цукерок, тіста-пюре для інших кондитерських виробів, соків, екстрактів тощо. Ягоди суниць є прекрасною сировиною для фруктово-ягідного виноробства, для виготовлення різних типів високоякісних вин. Вина з лісових суниць мають тонкий аромат і приємний смак.

Свіжі ягоди мають неповторний аромат, прекрасно діють на організм людини, причому в продуктах переробки суниці зберігають аромат, властивий свіжим плодам.

Плоди суниці містять цукри (до 10 % ), лимонну, яблучну й саліцилові кислоти (1,6 % ), дубильні й фарбувальні речовини, пектин. Крім того, вони відзначаються високим вмістом заліза, мікроелементів, біологічно активних речовин, ефірних олій.

Плоди і листки суниці багаті на вітаміни, у плодах містяться вітамін С (до 60 мг% ), каротин (0,08 мг% ), вітамін В1 (0,03 мг%), вітамін В2 (0,1 мг%), вітамін К (0,1 мг % ), РР. Листки суниць теж можуть використовуватись як джерело вітаміну С (400 мг% ), їх вживають як сурогат чаю.


Ця солодка ягода не тільки смачна, а й корисна. Плоди черешні містять білки, вуглеводи (фруктозу, сахарозу і глюкозу), харчові волокна, яблучну, лимонну, бурштинову й інші кислоти, калій, натрій, кальцій, магній, фосфор, провітамін А, вітаміни В1 і В3, РР, С. Порівняно багато в черешні міді, марганцю, цинку, кобальту, заліза.

Основна перевага черешні як дієтичного і лікувального продукту в тому, що вона дозріває раніше від інших плодів, які мають протинабрякову, сечогінну, судинозміцнюючу, жовчогінну, протианемічну дію, і добре очищає організм. Сік черешні поліпшує травлення, має в’яжучі і тонізуючі властивості, корисний при ревматичних захворюваннях. З лікувальною метою його вживають по 1/3 чи 1/2 склянки тричі на день до їди.


По вмісту вітаміну С полуниця уступає тільки чорній смородині. У п'яти ягодах середньої величини вітаміну С стільки ж, скільки в одному великому апельсині. А фолієвої кислоти в полуниці більше, чим у малині й винограді.

В 200 г свіжої полуниці міститься 60 калорій, 4.6 г клітковини, 0 г жиру, 1.2 г білка, 14 г вуглеводів, 28 мг кальцію, 0.8 мг заліза, 20 мг магнію, 38 мг фосфору, 54 мг калію, 1.4 мг селену, 113.4 мг вітаміну С , 35.4 мкг фолієвої кислоти, 54 мг вітаміну А.

Також полуниця допомагає в лікуванні гіпертонії й використовується в медицині, що як очищає засіб для травної системи. Полуниця має потужну протизапальну й протимікробну дію. Тому при хворому шлунку її прописують як ліки.

Полуниця пригнічує розвиток вірусу грипу. Наявність у її складі йоду компенсує його недолік у повсякденній їжі й питній воді. Полуниця має цукрознижувальну дію. Тому її включають у харчування хворих цукровим діабетом. Полуниця дозволяє заповнити дефіцит заліза при малокрів'ї

Згідно з новітніми дослідженнями, споживання в їжу полуниці суттєво підсилює лібідо. Причому це твердження слушне як для чоловіків, так і для жінок. Причиною усьому цинк, високий відсоток якого міститься в насіннях ягід. Цинк є важливим елементом, що сприяють сексуальному збудженню.

Але: Полуниця - сильний алерген. Підданим алергії потрібно зменшити її споживання або запивати її будь-яким кисломолочним продуктом. Полуниця також протипоказана при підвищенім виділенні шлункового соку, тривалих шлункових і печінкових кольках і апендициті. Маленьким дітям і вагітним жінкам полуницю й напої з її листя треба вживати особливо обережно.


Харчова, медоносна, лікарська, фарбувальна рослина. Ягоди чорниці вживають свіжими, перетертими з цукром, у суміші з молоком і вершками. Вони є сировиною для різних галузей харчової і кондитерської промисловостей. З чорниць готують соки, морси, екстракти, сиропи, джеми, варення, компоти, мармелад.

У фруктово-ягідному виноробстві з чорниці готують вино, яке має високі смакові й дієтичні властивості, а також наливки і настойки. Сік чорниці використовують для підфарбовування плодових вин і як харчовий барвник.

До складу ягід чорниці входять цукри (до б %), лимонна, яблучна, молочна, янтарна, щавлева, хінна кислоти (1-1,2%), глюкозид гліконін і барвник міртилін, дубильні й пектинові речовини, мінеральні солі, вітаміни А, С, В1, В2, РР. Пектини надають кондитерським виробам з чорниці високої якості, а в свіжому вигляді сприяють виведенню з організму людини шкідливих радіоактивних сполук.

Чорниця - добрий весняно-літній медонос, що дає переважно підтримуючий взяток. За один день бджоли збирають до 2,5 кг меду на вулик, медопродуктивність від 30 до 80 кг з 1 га. Мед прозорий, ароматний, мас лікувальні й дієтичні властивості.

У науковій медицині використовують ягоди і листки чорниці - Fructus et Folium Myrtilli. Висушені ягоди застосовують як в’яжучий засіб при гострих і хронічних проносах, особливо у дітей; Листки, що містять глікозид поліміртилін, використовують як засіб при лікуванні початкових форм цукрового діабету.

У народній медицині сухі плоди чорнИці вживають як в’яжучий засіб у вигляді чаїв, компотів, киселів при лікуванні різних хвороб кишково-шлункового тракту. Сироп з ягід вживають при запаленні печінки, при недокрів’ї, зниженій кислотності шлункового соку. Рослину використовують при маткових кровотечах, водянці, жовчнокам’яній хворобі, недокрів’ї, цукровому діабеті. Є вказівки, що ягоди запобігають розвитку силікозу, поліпшують зір. Антоціани, що містяться в плодах, використовують для виготовлення препаратів, що застосовуються Для профілактики променевої хвороби.

Сік і ягоди чорниці мають бактерицидні властивості, кислоти ягід поліпшують процеси травлення і запобігають відкладанню в порожнині суглобів солей щавлевої кислоти. Велике значення ягоди чорниці мають в нормалізації процесів обміну речовин, лікуванні подагри і ревматизму запаленні слизових оболонок носоглотки. Плоди застосовують для забарвлення тканин у синій колір.

Про смаки не сперечаються, але я найбільше люблю:

6%, 2 голоси

33%, 12 голосів

8%, 3 голоси

28%, 10 голосів

25%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Maybe I, Maybe You

Maybe I, maybe you
Can make a change to the world
We're reaching out for a soul
That's kind of lost in the dark

Maybe I, maybe you
Can find the key to the stars
To catch the spirit of hope
To save one hopeless heart

You look up to the sky
With all those questions in mind
All you need is to hear
The voice of your heart
In a world full of pain
Someone's calling your name
Why don't we make if true
Maybe I, maybe you

Maybe I, maybe you
Are just dreaming sometimes
But the world would be cold
Without dreamers Ilke you

Maybe I, maybe you
Aree just soldiers of love
Born to carry the flame
Bringin' light to the dark


You look up to the sky
With all those questions in mind
All you need is to hear
The voice of your heart
In a world full of pain
Someone's calling your name
Why don't we make if true
Maybe I, maybe you

Лігейя

...Красою обличчя з нею не могла б рівнятися жодна з казкових дів. В ньому була осяйність опіумних марень - ефірне видиво для піднесеного духу, куди божественніше за всі шалені фантазії, що витали колись над дрімотними душами Делосових дочок. А проте в рисах її не було тієї правильності, яку ми нерозважно привчилися звеличувати у класичних витворах язичників. «Не існує витонченої краси,- цілком слушно зауважує Бекон, розмірковуючи про форми й типи краси,- без деякого неладу в пропорціях». І хоча я бачив, що риси Лігейї не мають класичної правильності, хоча розумів, що її врода саме «витончена», і відчував, що найпершу роль тут грає отой «нелад», а однак намагався, марно намагався відшукати ту неправильність і довести до ладу власні уявлення про той «нелад». Я вдивлявся в її високе бліде чоло - воно було бездоганне (яке ж холодне це слово, коли стосувати його до такої божественної величі!), а кольором могло б змагатися з найчистішою слоновою кісткою - широке, лагідно-опукле й владно-спокійне.... Я вдивлявся у делікатний обрис її носа - ніде не бачив я такої довершеності, хіба на вишуканих давньо-іудейських медальйонах: такі самі витончені лінії, такі самі плавні дуги ніздрів - ознака трепетної душі. Я милувався чарівливими вустами. От де вже справді торжествували небесні чари! Вишуканий вигин невеличкої верхньої губи... під нею м'яко, розслаблено, чуттєво спочиває нижня... Я доскіпливо вивчав форму підборіддя - і тут теж знаходив ту лагідну помірність, ніжність і величавість, повноту та одухотвореність, що були в давніх греків,- такі обриси, либонь, бог Аполлон навіяв уві сні Клеоменові, синові афінянки. І тоді я заглядав у величезні очі Лігейї...

уривок з оповідання Едгара Аллана По, повна версія

Болонський процес. Здав. 5.

  • 20.06.08, 18:00
Процес об'єднання Європи, його поширення на схід і на прибалтійські країни супроводжується формуванням спільного освітнього і наукового простору та розробкою єдиних критеріїв і стандартів у цій сфері в масштабах усього континенту. Цей процес дістав назву Болонського від назви університету в італійському місті Болонья, де були започатковані такі ініціативи.
Розглянемо головні принципи Болонського процесу та відповідність вищої освіти України його вимогам з огляду на перспективу інтеграції нашої системи в європейський освітній і науковий простір. І далі бла-бла-бла.

Коротше, Ви відчули позитивні зрушення в освітній галузі у зв'язку з участю України у цих процесах? Ви стали більш конкурентноспроможними? Вам стало легше знайти роботу тут чи в Європі?

Хто не в курсі, слухає музику.

33%, 2 голоси

50%, 3 голоси

17%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Дзвінок з минулого...

  • 18.06.08, 13:09
Вже рік нас не пов'язують почуття. Цікава штука в багатьох мобільних є. Вона групує і рахує кількість вхідних дзвінків. Вже рік у мене цей телефон. Вона дзвонила до мене сьогодні 365-ий раз...

Сльози...





Feel the touch of tears that fall
They won't fall forever
In the way the day will flow
All things come, all things go



Картинка морального мазохізму з підтекстом.

     Любов - це система безмежних посилань, бажання відобразитися в іншому. Вона вмирає тоді, коли інший прокидається від чар і бачить нас не вершиною неперевершеною, а простим об’єктом серед інших. Тонке чуття любові може розвіятися під поглядом третього, через нього кожен з двох закоханих бачить себе якби зі сторони і починає відчувати і себе, і іншого об’єктом. Як результат, чари зникають. В цьому криється прихована справжня причина того, чому закохані хочуть залишатися наодинці, поява третього, ким би він не був, руйнує їх любов. На думку Сартра, людина не є терплячою пасивною істотою, вона притримується своєї поведінки і вчинків. Тобто, всьому, що з нею відбувається, людина дозволяє відбуватись (саме тому вона відповідальна за своє власне життя). Це саме стосується і любові, вона приходить до нас не всупереч нашої свідомості і свободи, а разом з ними. Це означає, що любов є грою, в яку вільно вступає і дає себе втягнути наша свідомість. Ми любимо - отже ми МАЗОХІСТИ.