Нові "Трансформери" поєднали з лицарями

Епопея про "Трансформерів" продовжується. Звичайно, перший фільм був сенсацією і крутяком, а наступні фільми були менш популярними. Але ж не пропадати ж такій цікавій темі?!

В новому фільмі трансформерів поєднали з лицарями) Треба жт якось підігрівати інтерес. Але, на мою думку, трансформери-мушкетери було б теж прикольно. rofl




Свіжий трек від Васі Обломова. І про Україну

Класний кліп! Свіжак від Васі Обломова. Молодець, Вася! Жги!


Дивний деньок

Дивний видався деньок. Збирався на роботу і... пропали ключі від шкафчиків. Мама в паніці: «Тебе арештують, оштрафують» Після 10 хвилин паніки ключі випадково знайшлись на підлозі в ванні. Як вони там могли опинитися? Може випали з джинсів..? Але якщо це зараз такі складнощі, то що потім?!

Звільнився з роботи. В супермаркеті дуже здивувалися. Сказали, що уникаю відповідальності. Ну так а нащо на себе чіпляти ярмо?! Якщо по окремим аспектам, то можна було б працювати. Навіть дечому навчився: тягати рокли з коробками і користуватися різними сканерами. Але багато обов'язків, величезний асортимент товару, штрафи за будь-яку провинність і фактично роботодавець ні за що не відповідає. Служба безпеки — це окрема тему. Ну я не вірю, що не можна організувати все щоб було зручно і для працівників, і для охорони? Коротше, дуже налякали. «Слабак!» — сказав один із працівників. Ну а шо? Так і є.

Відвіз довідку в Центр зайнятості, що прийняли і звільнили з роботи. По інстерукції треба — значить треба. Навіть якщо пропрацював один день. Дуже здивувались такому розкладу)

По дорозі помітив в автосалоні новинку вітчизняного автопрому — ZAZ Vida Cargo. Я про нього вже писав у бложику. Це круто, що модель запустили в серійне виробництво. Думав, що новий фургончик залишиться прототипом.

Побачив маршрутку «Рута» без вікон, без фар, без бамперу(!), без номерів — яка їхала по дорозі. Від несподіванки не встиг зафоткати. Хоча на смартфон якісно не сфотографуєш. А ще прогавив Ікарус. А фотіка при собі не було.

Прогулявся по неходженим місцям Борщагівки. Цілком безпечний район.

Ось такий деньок.
Ну і встановив прогу для обходу блокування сайтів.

Заборона російських сайтів

Тут через роботу переживаєш. Але політики підкинули ще один привід понервуватись. Порох підписав указ про заборону російських сайтів в Україні. Якщо, Мейл.сру й справді є розсадников "вати", то чим не влаштував Яндекс? І під заборону потрапили не лише самі сайти, а й додатки.

Хтось з "ура-патріотів" каже, що є українські і зарубіжні аналоги. Які? Фейсбук: Твіттер? Так там теж повно "вати". А чому їх не закрити?!

Звичайно, є i.ua, але хто запропонує класні карти, безлімітний безкоштовний фотохостінг? Є такі українські соцмережі?! Отож...

Нафіг така робота?

Передумав працювати. Дуже налякали при оформленні. Я стільки не запам'ятаю - а потім відповідати. Коротше, хай йдуть лісом. У них й так працівників не вистачає. Але то вже їхні проблеми.

Пам'ятка для блогера

В Фаєрфоксі написали прикольну цитату:
«Кажется, сейчас вполне подходящее время для важного напоминания: Никогда не читайте комментарии

Це відноситься до топових блогерів. У них там іноді в коментарях такий зашквар буває. Наприклад, у russos або macos.

Другий день стажування

Другий день стажування. Одразу помітно, що будній день: маршрутка ще на кінцевій забивається, на в'їзді в Київ затори (в неділю не було). Зате світлофор на трасі працює (правда, нафіг він тепер треба — краще по підземному переходу переходити).

На роботі перекинули в інший відділ. Там теж купа мороки і багато нюансів, але хоча б фізично легше. Але стільки всього треба робити, що не віриться, що все можна встигнути. І ціни по сто раз міняють. І система викладки товарів дивна (в місцевих супермаркетах по-іншому). Цінники дрібні — треба брати окуляри.

Потроху розібрався, як користуватись вантажним ліфтом, сканувати цінники. З деякими співробітниками познайомився. Як я зрозумів, народ там довго не тримається. Бачив, приходили найматися на роботу. Так що таке.

Завтра все вирішиться. Переживаю, щоб взяли, чи щоб не взяли? Якщо чесно, вирішив не думати. Візьмуть — так візьмуть. Не візьмуть — знову в Центр зайнятості. На крайняк, супермаркетів багато — є з чого вибирати.

Попередні записи:
Мандраж перед першим днем роботи
Дорога на роботу
Перший день роботи

AIO - Ми з тобою

Свіжа драйвова пісня.
Є ще й ремікс від iPunkz, але його поки ніде дістати.

 

Думки про Євробачення-2017

Всі пишуть про результати «Євробачення-2017», тож напишу і я. Отже, шкода, що O.Torvald продули. Групі можна тільки поспівчувати. Навіть участь у фіналі не допомогла. Але країна впоралася з проведенням міжнародного шоу. Ну, якщо не вважати виходку пранкера з голою сракою.

Про нову роботу

Запитували про роботу. Так ось, поки ще не влаштувався, але приглядаюсь до роботи працівником торгівельного залу в супермаркеті. Ну а шо, досвід необов'язковий (хоча так важче входити в курс справи, зате цікавіше). Вакансій по супермаркетам повно.

Звичайно, є аспекти які не дуже: необхідна санітарна книжка (думає, це така морока), догляд як на складах, перевезення тележок-рокл з товаром. Але така специфіка. В усякому разі, легше, ніж кур'єром.

І ще що... фотік з собою не візьмеш, щоб після роботи пофоткати маршрутки(