Яна Соломко - Закохана

Ще одна музична новинка. Попсово-танцювально + арабські мотиви. На мою думку, слухати можна і для дискотеки підійде.


Тартак - Стара школа

Аж не віриться: здається ніби це було вчора — а стільки часу пройшло! Так можна сказати і про групу «Тартак». Зявилися вони, здається, в 2000му з хітом «100% плагіат» — а зараз Олександр Положинський, фронтмен гурту, вже з бородою. Ех, як біжить час! Але «стара школа» ще може дати жару. Ось про це нова пісня від «Тартаку».



На відео — знайомі київські місця.

Зарубіжний музичний свіжачок від Кеті Перрі

Так, іноді буває, натрапляєш на цікаву зарубіжну музику. Хоча в цьому випадку пісня так собі. Але гармонійно поєднана з відеокліпом. Блін, такий крутий парк атракціонів! Стопудово — комп'ютерна графіка.



[ Як знімали відеокліп ]

Навколо кола - Світла і темна

«Світла і темна» — другий сингл групи «Навколо кола» (після «Так і живу»), презентований в цьому році.
Звучання більш рокове, ніж у пісні «Так і живу». Але теж приємна і драйвова композиція. Так шо якщо попередній сингл набрид — є друга пісня.

Відеокліп шикарний.



P.S.: На радіо Країна ФМ в пісні інший текст:
«Зранку все, що я хочу —
Країна ФМ в моєму авто.»

До джерела (фотопрогулянка)

Цього тижня вирішив прогутятися по лісу. Хоча збирався тільки сфоткати маршрутку в лісі. А потім вирішив, не чекати ж на одному місці, поки проїде маршрутка?! Фіг знає, який у нєї графік. От і зайшов у ліс.

Цього року (2017) зробили туристичну стежку. І хоч місця давно знайомі, туристична стежка заінтригувала.


Ай, нехай! Пройдуся по лісу.
Хоча ліс тепер асоціюється з періодом, коли у нас був коте. А ще ліс просто набрид. Але ж життя триває. Що, тепер через спогади не ходити до лісу?
[ Прогуляємося туристичною стежкою? ]

Смартфон зависає

От, капець! Майже місяць пройшов відтодві, як завис смартфон — і ось вдруге заглючив. Нічого не натискається, на сенсори не реагує. Погуглив як перезавантажити. Допомогло. Але радять скинути всі налаштування до заводських. Гм... навіть не знаю. Це стільки гемору. Спочатку підключити SD-картку до компа (а як це зробити без картрідера?), потім переписати все з картки, відформатувати картку. Далі скинути налаштування на самому смарті — це окрема морока. А враховуючи, що SIM-картка обрізана не факт, що проблеми не в ній. Так шо поки вирішив подивитись що буде далі. Може й справді доведеться все скинути.

Мобільні додатки на смартфоні

Вперше за 10 місяців користування новим смартфоном наважився видалити додаток. Позбувся програми, якою не користувався, але від якої надходили оповіщення.

А взагалі, з програмами на смартфоні треба бути дуже обережним — не натискати додатки, якими не збираєшся користуватись. Бо від цього плитка додатку може змінити колір (і потім неможливо його до початкового цнотливого вигляду), або закидають рекламними оповіщеннями. Здавалось би, це просто. Але буває чисто випадково задінеш, або просто з цікавості — і всьо, програма втратила «цнотливість». Назад не повернеш, як було (хіба шо скинути налаштування до заводських).

Скажете типу, а нашо тобі програми, якими не користуєшся? Ну, вони ж йшли в комплекті. То нехай би й були. Головне — не активувати.

Ще один аспект — російські сервіси, які були встановлені в заводській комплектації. У зв'язку з блокуванням російських сайтів в них нема потреби (навіть при бажанні їх використовувати).  Ну, наприклад, пошук Яндексу, Яндекс-карти, Вконтакт. Без додаткових програм для анонімізації трафіку російськими додатками неможливо буде скористатись. Мобільний оператор вже заблокував деякі сайти. Так що можна юзати тільки через «обхідні» шляхи. От і виходить: навіщо додатки, якими не так просто  скористатись?
Цікаво, а як ви поступили з російськими додатками? І взагалі, чи любите видаляти стандартні програми?


100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Літооо!!!

Сьогодня, як і вчора, півдня мотався по місту (по справах, а не просто так). І шо можу сказати: таки настало літо! Не знаю скільки градусів покають погодні інформери, але за відчуттями +27+30. Літо розпочалося.

Після дворічної перереви прогулявся по улюбленим місцям в лісі. В спеку там ненабагато краще, ніж у місті. Чесно. І повітря нечистіше, ніж у місті — від асфальтної дороги смердить нагрітим на сонці бітумом.
Про ліс напишу пізніше.

Друга ріка - Ангел

Другий цьогорічний сингл від гурту «Друга ріка». Пісня «Монстр» ще не встигла набриднути, аж ось з'явилася композиція «Ангел». Така «Друга ріка» мені подобається.


Неправильна сосна?

Цього року на сосні помітив незвичні пагони, не схожі на звичайні гілочки. А щось типу квіток чи бруньок.
Оскільки ботаніку проходив давно, то пошукав в інтернеті. Дізнався, що це бруньки — чоловічі «квітки». І на одному дереві повинні бути і бруньки, і шишки. Але от прикол — шишок не видно! Щось не сходиться з теорією.



[ Іще фото... ]