Польський йогурт
- 01.02.20, 10:44
Скуштував польський йогурт. Смакота!
Відчувається смак чорниці (або лохини — "голубики" - рос.).
Але головне не лише смак, а інгрідієнти. І в цьому він дуже відрізняється від вітчизняних йогуртів.
В йогурті є шматочки ягід. І не лише насіння, а й м'якоті.
5
Коментарі
Южный Соус
11.02.20, 11:37
ничего не скажу по поводу йогурта, но покупал там масло и кефир - очень понравилось.Австрия с Германией отдыхают...
Mann der Welt
21.02.20, 11:50
Ну то таке...
А от був я недавно у Кременчуку, так купував ковбасу у "українських ковбасах". Ціни - 2/3 Варшавських...
Вы не Я
31.02.20, 12:39
Есть ещё на этом свете люди которые искренне верят в то, что есть водка на перепелиных яйцах и подснежниковый мёд)
Поговорим
41.02.20, 13:37Відповідь на 3 від Вы не Я
вот тут с тобой согласнанатуральный йогурт со сроком храненя пару недель не бывает
Гість: Манго
51.02.20, 16:33Відповідь на 3 від Вы не Я
Nech sa paci
62.02.20, 11:27
Мені здається, технологія і тут, і там не на 100 % "екологічна". Якісь консерванти все ж додають, мабуть. Але у країнах ЄС більший контроль за якістю продукції, а в нас — відповідно — менший. Тому в нас замість молокопродуктів можуть без ризику домішувати пальмову олію, яка коштує дешевше, або ж "ідентичні натуральним" ароматизатори та барвники.
Makcімаліст
73.02.20, 11:39Відповідь на 4 від Поговорим
А ви ще хотіли без консервантів?! Добре, хоч барвники і ароматизатори натуральні.