хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Сценарій всієї заварушки (моя думка)

1. Побиття беркутом досить явно подібне на заплановану показушну провокацію.

2.Ріска зміна розрекламованого політичного курсу - як явна таж сама провокація.

3. Всі події в Україні й висловлювання як нашого керівництва так і російського навели на досить логічну думку.

Перечислю тільки факти: 

- Втеча нашого президента в пік напруженості спланованої провокації (щоб потім на всяк - "я тут не був, вони все самі")

- Задіяння "пацанів" спортивної форми в провокаціях.

 -Підняття свого проросійського електорату в противагу протестуючим

- Відправка внутрішніх військ в Київ саме з Криму й наперед проголосивши що їдуть без зброї (вона з ними, це не оговорюється, особливо на камеру)

- Вкид інформаційної провокації про підкидку мертвих на майдан як засіб "бензину в вогонь", з чийого боку така інформація я тк толком і не зрозумів, від опозиції що розкрила карти сценарію, чи від влади на упередження вже розкритих запланованих ними провокацій, чи упередження владою справжіх провокацій опозиції чи..... це вже неважливо.

- Заява Путіна що Росія не буде втручатись у внутрішні спрви України

З якою метою

Сценарій напрошується як логічний вивід.

Путін риторить досить спокійно, дуже розважливо (як по сценарію) про невтручання - це як головна ознака що БУЛА ДОМОВЛЕНІСТЬ з Януковичем - він жорстко сам розправиться з майданом. Тут є два окремі моменти - чи розправа буде ефективною власними силами, чи вогник спеціально буде триматись як тліючий -  це ГРОМАДЯНСЬКА СПЛАНОВАНА ВІЙНА! Коли справа дойде до затяжної кровавої нестабільності - Росія як "стабілізуючий" фактор без мандату ООН вводить свої війська під приводом захисту "своїх" і як миротворча безальтернативна поміч свому братському народу.

Що може зробити майдан:

1. Згуртуватися і монолітно у більшості регіонів зробити тотальну "баста" дійочій владі! як при помаранчевій революції.

2.Не піддаватись на провокації і мітингувати мирно недаючи приводів - по букві закону.

3. Розійтись по хатам і спати.

4. Щоб армія перейшла на бік народу.

Другий варіант як і третій влаштує звісно спланований сценарій. Перший - це фортуна, причому з меншими шансами ніж колись.

Четвертий варіант - ? На нього всі наші сподівання як раптом прийде час "ч"..

П.С. Чомусь події виглядають розіграними, аля комедія яка почалась з "товарної" війни і закінчуючи відворотом політичного курсу. Не находите?

18

Коментарі

715.12.13, 02:06

Будет вариант 3.
Яценюк ещё вчера заявил, что целью является не ЕС, а отставка правительства. Т.е. государственный переворот, по причине, что ему надоело ждать следующих выборов. А на майдане продолжают орать за ЕС... Всё дело в том, когда до тех, кто на майдане, дойдёт что их развели, и ЕС был лишь поводом.

    725.12.13, 09:47Відповідь на 70 від TLaznuk

    не впірвой заради імперії відправляти до дому своїх громадян в гробахЧего луганский паренек в анкете Львов написал?
    Стыдишься родины своей?
    Правдоподібніше вже звучить що іспанський льотчик.

      735.12.13, 11:38

      Єдиний можливий як на мене наразі сценарій - це створення партизанських загонів (або народної самооборони, називайте як хочете), і тотальна зачистка держави від мудаків (= тихий і непомітний відстріл зі снайперських гвинтівок із глушителями ) всіх хто має хоч якесь відношення до діючої влади, починаючи від Яника з Азіровим і до останнього депутата,міністра або голови будь-якої податкової чи обл- або міськадміністрації, бо там всі кого не візьми, кожен замазаний у корупції, розкраданні бюджету і тому подібних "подвигах". З десяток завалити, а всі інші самі подадуть у відставку або нарешті почнуть працювати ДЛЯ ЛЮДЕЙ і ПРИЙМАТИ ЗАКОНИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ, а не заради власного збагачення . Бо реально ДОСТАЛИ ВЖЕ !!!

        745.12.13, 12:00Відповідь на 73 від Lady-Night

        Не все так райдужно в переспективах повалити владу, сценарій подій був розроблений ще коли росія починала з нами "торгівельну війну", а безпосиредньо план вступив в хід коли Путін зненацька самим першим так категорично заявив що Україна начебто відвернулась і йде в Європу - зауважую що я вже тоді цій театральній мульці неповірив. І відаґворот раптовий від підписання асоціації став таким ж награним - по плану. Дивлячись як на камеру Янукович зарас всміхається з спокійним виразом і "на автоматі" як соняшник лускає - реакції Путіна і всіх подій з беркутом і закидань провокацій стає очевтидним що розігрується план передбачено і згідно графіка. Чекають результат - розвязання кривавих безпорядків і жорстокого їх придушення, можливо і при допомозі Росії.

          755.12.13, 12:05Відповідь на 73 від Lady-Night

          Чому зарас влада тільки накаляє ситуацію? А заява Гриценка з записами наказів беркуту це підтверджує - все починалось свідомо згори.
          Це зробили упередивши майдан що міг виникнути під час виборів президента. Спеціально щоб контрольовано вичерпати ситуацію на користь фактично Росії.

            765.12.13, 12:06Відповідь на 70 від TLaznuk

            не впірвой заради імперії відправляти до дому своїх громадян в гробахЧего луганский паренек в анкете Львов написал?
            Стыдишься родины своей?
            то СБУ мовить?)

              775.12.13, 12:10Відповідь на 74 від ДімкаLvivsky

              Бо коли при владі не патріоти а колишні совки і кагебісти, то так воно і буде. На власний народ (чи то український, чи російський) їм начхати, люди для них і 60-70 років тому, і зараз - це гарматне мясо. Сумно і безнадійно... От тому й кажу, що якщо залишились іще в цій країні чоловіки з яйцями, а не лише самі хіпстери і пузаті від пива диванні подушки - час озброюватися, легально чи нелегально - переможців,як то кажуть,не судять...

                785.12.13, 12:20Відповідь на 77 від Lady-Night

                у нас один шанс - якщо хочаб західний військовий оруг перейде на бік народу і покаже приклад іншим. А так кинуть армію проти народу, а ще підіграють щоб один другого понищив.

                  795.12.13, 12:32Відповідь на 78 від ДімкаLvivsky

                  Будемо сподіватися на краще... Я тільки дивуюсь що досі вояки не перейшли на бік народу, чи може їм живеться краще як простим вчителям-лікарям-підприємцям? чи страшно кусати руку яка годує, хоч і мало...

                    805.12.13, 12:45Відповідь на 79 від Lady-Night

                    Будемо сподіватися на краще... Я тільки дивуюсь що досі вояки не перейшли на бік народу, чи може їм живеться краще як простим вчителям-лікарям-підприємцям? чи страшно кусати руку яка годує, хоч і мало...реально армія у нас малочислена і знекровленна відсутністю фінансування, основна сила - внутрышні війська, а хто там - мєнти, спецназ і всяка інша шваль.

                      Сторінки:
                      1
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      9
                      попередня
                      наступна