Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Зі старим Новим Роком!

  • 13.01.14, 00:27

Зі старим Новим Роком товариство!
Хто де святкує?

Ялинка

  • 12.01.14, 18:54
Наша вечірня центральна красуня-ялинка
yalynka
а у вас яка, хваліться
завтра дньом сфоткаю.

Спиртне після 22-ої

  • 12.01.14, 16:07
773141
Учора святкували День народження в друга, та опісля захотілось пивка. Походили по закладах ніде не було місця, хотіли більярд пограти теж було занято. Пішли в магазин за пивком, підходимо до холодильника закрито, просимо продавця, каже що не продає. Виясняємо чого це, каже що заборонено після 22 години продавати спиртне. На годиннику 22:15, во блін, як не просили не продає. Знайшли поруч ще один ресторан, посиділи, попили пива.
У Вас спиртне продають після 22 години?
Чи правильно забороняти продаж спиртного у магазинах після 22 години?

Ранкові сни

  • 12.01.14, 13:47
sny
Сьогодні та учора вночі мала вередувала, не давала нам спати. Через що ці два дні проспав майже до обіду. І два дні підрят щось снилось. Взагалі мало коли памятаю свої сни. А ці запамяталися. Роблю висновки: ранішні сни запамятовують бо неглибокий сон, практично кожен раз нам щось снится просто ми не завжди його памятаємо.
Позитивні сни. Перший раз снилось що я катаюсь на лижах. Другий мій сон був про поїздку у сша.
А вам що сниться?

Погода

  • 10.01.14, 11:02
pogoda
Погода кожен раз дивує своєю поведінкою. Сьогодні зранку +12, незвична погода для зими. Дивуватися немає чого, в цей день за останні 130 років максимальна +13(1991) та мінімальна -26,7(1981). Непамятаю в якому році, але було так тепло у січні, що сусід навіть загаряв.
З одної сторони погано, немає святкового настрою, для туризму погано. З іншої сторони для людей менше платити за опалення, менше мерзнути та хворіти.
В США морози нанесли великих збитків, навіть замерз Ніагарський водоспад. Так що незнати що краще.

Волк с Уолл-стрит

  • 09.01.14, 16:41
Судячи з реклами фільм класний, планую подивитися

Але яка несправедливість премєра в америкосів 26 грудня була, а у нас буде аж 20 лютого

Я в шоке

  • 08.01.14, 23:26
Это кошмарное видео сегодняшнего пожара на харьковском заводе "Хартрон" наглядно иллюстрирует то, как коррупция в Украине уносит человеческие жизни. Очевидец трагедии зафиксировал, как люди вылезают из окон горящего здания, спасаясь от огня, и не получают помощь от пожарных. У борцов с огнем нет ни лестниц нужной длины, ни тентов, для того, чтобы спасти прыгающих людей. Все, что они могут - поливать пламя водой, но этого оказывается недостаточно. Один человек срывается и падает с высоты четвертого этажа, второму удается слезть по кондиционеру на третий этаж. Упавший мужчина разбился насмерть.

Святий Вечір в Карпатах

  • 07.01.14, 23:46
sv10
Учора після святкової вечері у дома моє святкування Святого Вечора ще не завершилося. Попросили мене пофотографувати Святий Вечір у ресторані Надія. Кожен рік Надія приймає туристів не тільки із сходу країни де про традиції Святого Вечора практично нічого не знають, а також частими гостями є іноземці.
Особливістю святкування є те що воно відбувається із дотриманням традицій карпатського краю, це і традиційні 12 страв, господар і господиня, колядники, карпатський вертеп, дійство Різдвяної ночі. Серед обовязкових традиційних страв приготовлених за карпатським рецептом є кутя. пампушки, варенички, риба, гриби, квасоля та ін.

[ Читати далі ]

Святий Вечір

  • 07.01.14, 13:01
svatvechir
Учора так виглядав наш святковий стіл. Дівчатка молодці наготували учора згідно традицій. Дуже смачна кутя, варенички, узвар, риба, грибочки все дуже смачне, ням-ням. Нарахували учора 12 страв. Велике Вам спасибі.
Христос Народився.