хочу сюди!
 

Людмила

56 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 44-57 років

А ви квасите?

Тримайте рецептик квашених бурячків.
1. Маринад: 2 ч.л. солі, 1 ч.л. меду, залити тепленькою водичкою грам 100, нехай розчиняється.
2. Бурячки чистимо, ріжемо кільцями або як хочемо.
3. Беремо ємність (пластиковий судок як варіант) щоб зручно було в холодильник поставити, ємністю на 0,5 літра.
4. На дно ємності вкладаємо пів лимончика, гарно подрібненого, імбиру тертого 1 чайну ложку, часничку зубок.
5. Зверху вкладаємо бурячок, заливаємо вже не гарячим маринадом, додаємо водички, щоб покрила наші бурячки і несемо в холодильник.
Завтра буде правильний холодний супчик з маринованого сирого бурячка, парового індичого філе та ще чогось приємного. Назву ще не придумала, хто має ідеї - стукайте по рейках два зелених свистка. 


Я в реал, там круто! Всім добра kiss
17

Коментарі

Гість: Герvsenarmaln

117.07.20, 00:38

квасим,ога

    217.07.20, 01:32

    ось холодний супчик http://blog.i.ua/user/6659018/2334890/
    белорусская кухня. в инете есть на кефре
    реал, да

      317.07.20, 07:34

      Має бути смачно і не дуже пекуче, мабуть.
      В реалі я не люблю чистити буряк
      тому купую вже готові страви, тому що
      Люблю буряк ДУЖЕ

        Гість: Bestatter

        417.07.20, 07:47


        Да. В реале круто))

          Гість: DANAH

          517.07.20, 09:41

          еще нет , но теперь непременно заквасим . Спасибо , реальная Марплочка

            617.07.20, 13:17

            Ніколи не пробував.

              718.07.20, 10:37

                818.07.20, 14:23

                ніт, і - н е буду

                  918.07.20, 15:04

                  я тока квашену капусту признаю)

                    1018.07.20, 16:45

                    непереставая!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна