А ви квасите?
- 16.07.20, 23:44
Тримайте рецептик квашених бурячків.
1. Маринад: 2 ч.л. солі, 1 ч.л. меду, залити тепленькою водичкою грам 100, нехай розчиняється.
2. Бурячки чистимо, ріжемо кільцями або як хочемо.
3. Беремо ємність (пластиковий судок як варіант) щоб зручно було в холодильник поставити, ємністю на 0,5 літра.
4. На дно ємності вкладаємо пів лимончика, гарно подрібненого, імбиру тертого 1 чайну ложку, часничку зубок.
5. Зверху вкладаємо бурячок, заливаємо вже не гарячим маринадом, додаємо водички, щоб покрила наші бурячки і несемо в холодильник.
Завтра буде правильний холодний супчик з маринованого сирого бурячка, парового індичого філе та ще чогось приємного. Назву ще не придумала, хто має ідеї - стукайте по рейках два зелених свистка.
Я в реал, там круто! Всім добра
17
Коментарі
Гість: Герvsenarmaln
117.07.20, 00:38
квасим,ога
Лиса_ ТА
217.07.20, 01:32
ось холодний супчик http://blog.i.ua/user/6659018/2334890/
белорусская кухня. в инете есть на кефре
реал, да
ajnbybz
317.07.20, 07:34
Має бути смачно і не дуже пекуче, мабуть.
В реалі я не люблю чистити буряк
тому купую вже готові страви, тому що
Люблю буряк ДУЖЕ
Гість: Bestatter
417.07.20, 07:47
Да. В реале круто))
Гість: DANAH
517.07.20, 09:41
еще нет , но теперь непременно заквасим . Спасибо , реальная Марплочка
Makcімаліст
617.07.20, 13:17
Ніколи не пробував.
Nech sa paci
718.07.20, 10:37
disu
818.07.20, 14:23
ніт, і - н е буду
Маммамія
918.07.20, 15:04
я тока квашену капусту признаю)
Южный Соус
1018.07.20, 16:45
непереставая!