Бандитьска влада і надалі боїться Тимошенко !!!

Народний депутат України Наталія Королевська вимушена звернувся до Окружного Адміністративного  суду Києва з вимогою визнати неправомірними рішення судді Печерного райсуду Родіка Кіряєва щодо відмови у відвідинах лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко народними депутатами ВР України.

У своїй позовній заяві Наталя Королевська зазначила, що ще 14 жовтня 2011 звернулася до заказного лжесудді Кірєєва із заявою про надання дозволу на побачення з Юлією Тимошенко: "Відповідну заяву я мотивувала наступним: - мені, як члену політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", потрібно побачитися з лідером опозиції Тимошенко Ю.В., ... для ...яка обмежена у свободі (незаконно утримаується під вартою), а такожу у обмеженні права її пересування, та правативної участі в громадській    діяльності ". 

Народний депутат ВР Наталія Королевська сказала, що 17 жовтня їй було офіційно !!! відмовлено в побаченні: "Свою відмову замовний суддя Кірєєв Р.В. обгрунтовує тим, що мною не надано жодних доказів, що свідчать про наявність підстав для надання дозволу на побачення з кримінальною засудженою за особливо тяжкі злочини  Тимошенко. Також із відповідей підказаних судді Кірєєва Р.В. злочинною ГПУ випливає, що оскільки із засудженою бачиться її захисник, для інших членів партії побачення з нею не потрібні і йому наказано нікому дозвіл не видавати  ... ???". 

"Як народний депутат України я зустрічаюся з виборцями, прихильниками та членами політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", які в свою чергу не можуть залишатися байдужими до ситуації, яка склалася навколо умов утримання лідера опозиції Тимошенко Ю.В. ", - наголошується в позовній заяві. України. ...  Королевська підкреслює, що такі дії з боку лжесудді Кірєєва суперечать ряду законодавчих актів, у тому числі, Конвенції про захист прав людини, Конституції України, положень Європейського Суду з прав людини, закон про статус народного депутата. 

"З упевненістю можна відзначити, що проведення побачень як для осіб, які утримуються під вартою, так і для осіб, які мають насущні потреби в побаченні, повністю залежить від волі однієї особи, яка має право надати такий дозвіл - зека-презіка Януковича !!!", - зазначає Королевська .

Цензура знову панує в Україні !!!

Влада знову змушує нас говорити про цензуру та обгрунтовано вважати, що список учасників головних політичних ток-шоу країни формується не редакціями програм, а Адміністрацією Президента. Приклад, … будь-ласка:  професіоналізм Григорія Немирі в питанні євроінтеграції не викликає сумнівів ні у журналістів, ні в політичних опонентів, .... Тому нас, а саме громадські організації дивує синхронність відмов двох ???  телеканалів,  які сталися з незрозумілих причин і без жодних пояснень???

Зважаючи на необхідність завершення переговорів щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС  і беручи до уваги той факт, що ця тема стосується не тільки української влади, а й усього суспільства, ми виступаємо з ініціативою проведення вільних, чесних і публічних телевізійних дебатів з цього питання. 

Такі дебати мають відбутися за участю представників влади і ... опозиції, ... яких вона сама буде делегувати, … а також і європарламентарів. 

Демократію, як і свободу слова, потрібно практикувати, а не імітувати. 

 Ми, громадськість,   називаємо резолюцію Євросоюзу останнім попередженням керівництву країни, ...  також і експерти відзначають, що в документі висунуто серйозні умови і від їх виконання залежить, чи буде майбутнє України європейським ...??? … нас теж це дуже непокоїть !!!

Природный газ для Украины должен быть очень дорогим !!!


Природный газ должен быть очень дорогим, об этом заявил президент Центра экономического развития Александр Пасхавер. Дешёвый российский газ – это проклятие для украинской экономики, … ведь у нас свои огромнейшие !!! запасы газа, угля, древесины, нефти, … экспортируя которые мы бы могли зарабатывать сотни миллиардов долларов !!!

P.S.1: отдыхал этим летом в Карпатах, … решили сходить в горы и покушать черники, … каким же было моё удивление, когда я увидел, что весь карпатский лес завален огромными спиленными столбами смереков, … местные жители мне сказали, что их никто уже не заберёт … а мы говорим, что у нас топлива нету ?


P.S.2: Прогресс для нас как для комерческой компании конечно же есть, … но говорить о каких-то конкретных цифрах и параметрах сегодня не следует, ведь мы продаем газ для Украины по той же цене, что и для Германии. Скорее уместно говорить об общем видении подходов в далёком будущем к рассмотрению и решению вопросов газового сотрудничества вобще", - сказал Миллер.

Все говорить про те, що Тимошенко отруюють !!!

Бандитська влада відмовляє лідерові опозиції Юлії Тимошенко  в праві бути оглянутою лікарем, якому вона довіряє, і тим самим грубо порушує її права !!! 

Нас це обурює і дивують некомпетентні коментарі прес-служби Державної пенітенціарної служби про те, що стан здоров'я Юлії Тимошенко не змінився ???  Діагнози повинні ставити професійні медики !!!, а не представники прес-служби ???  До того ж,   на вигляд навіть медичний працівник не може поставити точний діагноз,  тим паче у такому складному випадку  як отруєння !!!

Юлія Тимошенко дванадцятий день настоює на тому, щоб лікар і медсестра, яким вона довіряє узяли у неї аналіз крові:  -  "Це необхідно для того, щоб, по-перше, отримати точний, а не сфальсифікований результат, по-друге, забезпечити конфіденційність медичної інформації - це право закріплене в законодавстві (у Конституції і Цивільному кодексі). По-третє,  бандитський режим вже використав судову систему і працівників прокуратури для фальсифікації справи,  … тепер, за задумом бандитської влади, прийшла черга медиків ???"

Бандитська влада  по незрозумілим /а точніше нам зрозумілих - отруєння !!!/ причинам відмовляє лідерові опозиції Юлії Тимошенко в праві бути оглянутою лікарем, якому вона довіряє; тим самим бандитський режим порушує права Юлії Тимошенко  … про що вже заявляла Уповноважений Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова.

Я не виключаю, що таке поведінка бандитського режиму пов'язана з тим, що злочинна влада намагається щось приховати /адже аналізи  відразу ж покажуть отруєння/.  Нас усіх турбує стан здоров'я лідера опозиции Юлії Володимирівни Тимошенко, тому дуже важливо знати причини такого швидкого погіршення стану її здоров'я, а це можливе лише за умов проведення детальних досліджень  на  отруєння !!!

Досить іскри і полум'я запалає !!!

З тезою, що давно вже піднімати  на боротьбу з бандитською владою  /яка не здатна та й не  намагається справедливо  керувати Україною/,    погодилися 57% молодих людей,  50% людей середнього і 46% старшого  віку  (результати соціально-психологічного опитування проводив Інститут соціальної  і  політичної психології АПН України)

Доктор психологічних наук,  завідувач лабораторією психології мас  Інституту соціальної і політичної психології Вадим Васютинский так прокоментував результати опитування проведених інститутом : "Молодь завжди  готова йти на барикади. Старші люди зважують, що можуть втратити,  а чого – добитися,  прибігаючи до протестних дій,  але в даному випадку  і серед них висока доля тих, хто вважає, що слід підніматися  на боротьбу з бандитською владою".

Якщо ситуація  восени до революції дійсно дійде, то реальна кількість людей, які вийдуть на вулиці, буде у декілька разів більша потрібної для проведення революції. Відомо, що для здійснення революції досить усього лише  5% населення,   а  в  Україні вийдуть  40%,   а то і  більше !!!  Враховуючи, що революція неминуча !!!   і  що  бандитська влада не здасть владу добровільно,  населення України повинно стрімкими темпами озброюватися !!!  В  такому випадку кількість жертв буде в рази меншою !!!

Васютинский підкреслив, …  "що дані опитування  є репрезентативними для усього українського суспільства. У  західних областях число невдоволених владою досягає 80% і більше. Тому були опитані жителі шести міст - Донецька, Києва, Львова, Одеси, Севастополя,  Харкова. Ми  ставили своєю метою визначити точні відсотки,  а також хотіли виявити  основні соціально-психологічні тенденції  розвитку масових настроїв".

ВИСНОВОК:  Досить  «іскри»   і  революція в  Україні  відбудеться !!!

Комитет Сопротивления Диктатуре действует!!!

В Донецке 15 политических партий и общественных организаций оппозиционной направленности образо вав  Комитет сопротивления диктатуре  перешли к решительнім действиям !!!

Членами Комитета был создан секретариат с представителей политических партий: «Батьківщина», «Украина будущего», «Конгресс украинских националістів», «Фронт перемен», а также общественных организаций «Мемориал им.В. Стуса» и «Союз обманутых вкладчиков», ….

Комитет сопротивления диктатуре, объединяющий все оппозиционные партии, еще раз подтверждает свое решение по сбору завтра, в День Независимости всех патриотов, кто готов с нами отпраздновать это великое событие !!!

Члены комитета приняли политические заявление !!! … и манифест !!!, …одобрили план действий на ближайшие месяцы, …

 Авторы принятых документов намерены добиваться отставки бандита- презика  Украины Витька баньдюковича, … немедленного освобождения всех политических заключенных в стране , … принятие демократических законов, аналогичных законам Норвегии, Швеции, Швейцарии, Австрии, Германии, … !!!

«Мы, представители разных политических сил и общественных организаций, заявляем о нашем единстве в решительном сопротивлении диктатуре!!!   и провозглашаем начало всеукраинской бессрочной акции протеста!!!, …  в намерении добиваться всеми действенными средствами отставки Презика-зека  Украины и враждебного украинству правительства» - говорится в манифесте. 

В заявлении оппозиционные силы требуют «немедленного освобождения всех политических заключенных!!!,   установление справедливой судебной системы Украины и возврашение её в правовое русло,  восстановления правдивых судебных разбирательств, не использовать судебную власть как средство олигархов-бандюков правящего  ненавистного народу Украины   режима для расправы над оппонентами».

Члены созданного Комитета обратились к представителям всех оппозиционных политических сил,  всех  общественных организаций с приглашением и призывом к участию в совместной работе. «Обращаемся ко всем сознательным неравнодушным донетчанам и жителям Украины с призывом «Не будьте равнодушными!», «Земляки, присоединяйтесь к нашей борьбе! Вместе мы победим!»,  «Украинцы мы все вместе одолеем бандитскую власть !!!», - отмечается в документах.

Баньдюк-депутат з ПР Роман Ландик утік в Ізраїль !!!

Відсутність Романа Ландика в Краснодарському СІЗО підтвердив начальник відділу інформації і громадських зв'язків ГУ МВС Росії по Краснодарському краю полковник внутрішньої служби Ігор Желябін.

сам особисто бачив начальника спецустанови і  запитував  його за вашого депутата Ландика.  Дійсно, - .  його у нас немає", - повідомив він.

????????????????????????
«Депутат»  луганської міськради Роман Ландик, що жорстоко побив у ресторані модель Марію Коршунову,  був затриманий в Краснодарському краю !!!

За останніми даними бандитської прокуратури України  лише обговорювалась  можливість  екстрадиції  бандита-депутата з  партії регіонів.

Так що,   шукаймо тепер  вітер  в  полі !!!  Ха-ха-ха !!!


Як Ви думаєте,  знайдуть  депутата-бандита з партії регіонів Романа Ландика ???

20%, 9 голосів

2%, 1 голос

77%, 34 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ніяких директив уряд не затверджував !!!

У  печерному злочинному «суді»  славного міста  Києва замовний суддя  Кіряєв допитав колишнього міністра освіти і науки Івана Вакарчука.  Колишній міністр  освіти повідомив, що "не пам'ятає своїх свідчень, … даних на допиті  в  ГПУ/НКВД, … так як  були вони  взяті  під психологічним  тиском,  … а також і  деталей газових переговорів, … оскільки це не входило в компетенцію мого міністерства."  applause   БРАВО !!!

"Я не можу стверджувати, чи були директиви, чи ні", - заявив він.

Чи "можете ви абсолютно чітко сказати, чи наполягав Турчинов на затвердженні  директив"?, - запитала Тимошенко.

"Наполягань не було. І я знаю, що ми їх не затверджували", - сказав Вакарчук.



Березовський обізвав Януковича ! Ха-ха-ха !


Так, він гомосоветікус, .... так, він совок конкретний і ще той баньдюган ...



???????????????????   Ха-ха-ха !!!

Хто ж буде грабувати народ Україна ... ???


Одного разу леді Ю відпочивала після маразмного дня в суді наркомана Кіряєва - вона навіть відмінила зустріч з адвокатами, тому що що забагато то шкідливо.

А в цей час в їдальню до Баньдюковича зайшов його син Олександр. Він підійшов до втомленого від обжирання омарами батька, і запитав: - Папа, а навіщо усе це треба? … Усе це слідство бандитське, увесь цей суд, де леді Ю тільки піариться успішно? … Навіщо усі витрачають стільки сил і часу на те, щоб підвищити популярність леді Ю? … Ще півроку такої ганебної судової боротьби з нею - і вона гарантовано переможе на президентських виборах!

- чи бачиш, синок, - сумно відповів ВФ - В 2010 р. перед другим туром президентських виборів ситуація була абсолютно невизначена, «ніхто» не міг навіть «приблизно сказати», хто набере більше голосів - я чи леді Ю. І ось, коли я вночі напередодні голосування вдавався до важких роздумів … у моїй кімнаті раптом згустився сутінок, і з нього з'явилася невисока фігура в темній хламиді з капюшоном. "Сервус, пахан"! - прошелестів замогильний голос. - "Ти мрієш виграти вибори"? … - "Мрію але виключно у рамках не правового поля"! - хоробро відповів я, хоча серце пішло в п'яти. … - "Мрії збуваються. Ти виграєш вибори, але за це ми зажадаємо від тебе одну послугу"! - продовжував замогильний голос. … - "Усе що завгодно, але виключно у рамках не правового поля"! - сказав я. "Ти повторюєтеся", - з роздратуванням помітив замогильний голос. - "Ось наша вимога: коли ти станеш президентом, ти зробиш усе, щоб наступні вибори виграла Юлія Володимирівна". "Але ж її вбити суку потрібно"! - вигукнув я. "ти можете її хіба що судити, можеш посадити, можеш зробити з нею взагалі усе, що дозволить твоя фантазія - нам це байдуже. Проте на наступних виборах президентом стане Юлія Володимирівна і причому у рамках правового поля". - повідомив замогильний голос. "А якщо я не погоджуся"? - поцікавився я. "Тоді леді Ю стане президентом завтра". - відповів замогильний голос. "А якщо я погоджуся, а потім вас прокину"? - запитав я, прораховувавши можливі варіанти. "А якщо я розсерджуся"? - загрозливо прошелестів замогильний голос і у безтілесних руках невисокої фігури заграли червоно-синьо-білі блискавки, а з-під капюшона блиснули багрові зіниці.

- Можливо, синок, мені слід було відмовитися, - продовжував Баньдюкович. - Але я подумав, хто буде грабувати народ Україна без мене? Хто розкраде на 100% бюджет? Хто обмежить усі права українців? Хто доведе їх до зубожіння? …

А тепер... Тепер доводиться виконувати обіцяне... І президент щулився, немов знову відчувши на собі погляд багрових зіниць похмурої фігури в хламиді.

ВФ обійняв свого синка-мажора, … вони удвох підійшли до вікна і довго дивилися у бік Конче-Заспі, … де у своїй резиденції, ні про що не підозрюючи, відпочивала після брудного і брехливого судового фарсу ЛЕДІ Юлія Володимирівна !!!