хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Хто ж буде грабувати народ Україна ... ???


Одного разу леді Ю відпочивала після маразмного дня в суді наркомана Кіряєва - вона навіть відмінила зустріч з адвокатами, тому що що забагато то шкідливо.

А в цей час в їдальню до Баньдюковича зайшов його син Олександр. Він підійшов до втомленого від обжирання омарами батька, і запитав: - Папа, а навіщо усе це треба? … Усе це слідство бандитське, увесь цей суд, де леді Ю тільки піариться успішно? … Навіщо усі витрачають стільки сил і часу на те, щоб підвищити популярність леді Ю? … Ще півроку такої ганебної судової боротьби з нею - і вона гарантовано переможе на президентських виборах!

- чи бачиш, синок, - сумно відповів ВФ - В 2010 р. перед другим туром президентських виборів ситуація була абсолютно невизначена, «ніхто» не міг навіть «приблизно сказати», хто набере більше голосів - я чи леді Ю. І ось, коли я вночі напередодні голосування вдавався до важких роздумів … у моїй кімнаті раптом згустився сутінок, і з нього з'явилася невисока фігура в темній хламиді з капюшоном. "Сервус, пахан"! - прошелестів замогильний голос. - "Ти мрієш виграти вибори"? … - "Мрію але виключно у рамках не правового поля"! - хоробро відповів я, хоча серце пішло в п'яти. … - "Мрії збуваються. Ти виграєш вибори, але за це ми зажадаємо від тебе одну послугу"! - продовжував замогильний голос. … - "Усе що завгодно, але виключно у рамках не правового поля"! - сказав я. "Ти повторюєтеся", - з роздратуванням помітив замогильний голос. - "Ось наша вимога: коли ти станеш президентом, ти зробиш усе, щоб наступні вибори виграла Юлія Володимирівна". "Але ж її вбити суку потрібно"! - вигукнув я. "ти можете її хіба що судити, можеш посадити, можеш зробити з нею взагалі усе, що дозволить твоя фантазія - нам це байдуже. Проте на наступних виборах президентом стане Юлія Володимирівна і причому у рамках правового поля". - повідомив замогильний голос. "А якщо я не погоджуся"? - поцікавився я. "Тоді леді Ю стане президентом завтра". - відповів замогильний голос. "А якщо я погоджуся, а потім вас прокину"? - запитав я, прораховувавши можливі варіанти. "А якщо я розсерджуся"? - загрозливо прошелестів замогильний голос і у безтілесних руках невисокої фігури заграли червоно-синьо-білі блискавки, а з-під капюшона блиснули багрові зіниці.

- Можливо, синок, мені слід було відмовитися, - продовжував Баньдюкович. - Але я подумав, хто буде грабувати народ Україна без мене? Хто розкраде на 100% бюджет? Хто обмежить усі права українців? Хто доведе їх до зубожіння? …

А тепер... Тепер доводиться виконувати обіцяне... І президент щулився, немов знову відчувши на собі погляд багрових зіниць похмурої фігури в хламиді.

ВФ обійняв свого синка-мажора, … вони удвох підійшли до вікна і довго дивилися у бік Конче-Заспі, … де у своїй резиденції, ні про що не підозрюючи, відпочивала після брудного і брехливого судового фарсу ЛЕДІ Юлія Володимирівна !!!
23

Коментарі

112.07.11, 11:21

не они не грабят, они нас имеют.

    анонім

    212.07.11, 11:22

    Гарно і навіть цілком можливо

      анонім

      312.07.11, 11:23

      ты

        412.07.11, 11:24Відповідь на 1 від мама мия

          512.07.11, 11:25Відповідь на 3 від анонім

          Я

            612.07.11, 11:25

            шото в єтом есть

              712.07.11, 11:30Відповідь на 6 від Tро*На*

                анонім

                812.07.11, 11:34


                  912.07.11, 11:43Відповідь на 8 від анонім

                    Гість: товариш Кац

                    1012.07.11, 11:49

                    тільки невпевненість в тому чи Юлька дійсно виграє наступні вибори...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна