Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Десять порад Друзям з i.ua

I. "Велика любов і великі успіхи пов'язані з ризиком".

Безмежна захоплення власною справою і безмежна віра в неї дійсно супроводжують всі успішні проекти. Але ті люди, що стоять на чолі, готові не тільки поклонятися власній справі, але і брати на себе певні ризики, пов'язані з нею. Велика відповідальність - завжди ризик, і без нього неможливі ніякі досягнення - інакше ви просто топчетесь на місці. Шлях комфорту - це шлях поразки. Єдине - будь-який ризик повинен бути виправданим і зваженим.

II. "Коли Ви програєте, приймайте урок".

Помилки - природня частина людського життя. Вони - не привід впадати у відчай, вони - привід замислитися: що ти зробив не так і що треба було зробити по-іншому.

III.  "Допустивши помилку, постарайтеся якомога швидше визнати її".

Помилка - причина проблем, і своєчасне її усунення не дає проблемі розвинутися в катастрофу. Але для того, щоб вирішити проблему, потрібно спочатку визнати її, а це не завжди легко: це зачіпає наше самолюбство.

IV. "Проведіть кожен день хоч трохи часу наодинці із собою".

Займіться тим, що робить вас щасливішими. Прогуляйтеся, почитайте книгу, присвятіть час своєму хобі. Ці віддушини допомагають вам зберігати баланс енергії. Можна навіть взагалі нічого не робити, просто побути на самоті. Це допомагає не тільки йогам і хіпі з їх трав'яним чаєм: візьміть це за правило, і ви побачите - бути наодинці із собою дуже корисно для вашої гармонії, цілісності, самосвідомості. 

V. "Пам'ятайте, тиша - іноді найкраща відповідь на питання".

Ще раз про те, що мовчання - золото. Обдумувати свою відповідь перед тим, як її вимовити; вашим випадковим думкам не обов'язково треба ставати надбанням громадськості.

VI. "Діліться своїми знаннями. Це зробить вас безсмертним ".

Якщо хочеш щось досконально вивчити, почни це викладати. Перш ніж вивчити те, що знають інші, вивчи те, що знаєш сам. Щось вмієш краще за інших - передавай знання, з собою їх все одно не візьмеш.

VII.  "Будьте завжди відкриті для змін, але не розгубіть власні цінності".

Наші життєві цінності визначають нашу долю: вони дають напрямок нашій діяльності, а значить, визначають її результати. Але в той же самий час не варто плутати принциповість з закостенілістю: зміни, що відбуваються в нас самих - це рух уперед, прогрес, особистісний розвиток.

VIII.  "Пам'ятайте: іноді і недосягнення мети - теж успіх".

Пам'ятаєте приказку - "Будьте обережні в своїх бажаннях - вони можуть виповнитися"? Все, що не робиться - все на краще, те, що ви не домоглися якихось із своїх цілей, буває на руку: може, ви в цьому випадку, будучи відкритим для всіх пропозицій, отримали ще більш вдалий шанс, або просто змінили діяльність і знайшли себе.

IX. "Атмосфера любові у вашому будинку - основа гармонії у вашому житті".

Як би не вирувало життя, ви завжди знаєте, де заспокоїться серце - вдома. Старі, перевірені зв'язки, близькі люди - ось що дає нам сили. І якою б не була важливою для вас ваша діяльність, завжди знаходьте час, щоб побути з родиною. Гроші, кар'єра, слава - все меркне в порівнянні з цінністю людських відносин.

X. "Бережіть землю".

52

Коментарі

Гість: verchelli

115.11.11, 21:33

    215.11.11, 21:36Відповідь на 1 від Гість: verchelli

      316.11.11, 09:39

      хороші пункти, про 10-й здається ніхто не знає

        416.11.11, 10:32

          516.11.11, 10:53

            616.11.11, 14:25

              Гість: Life For Ever

              716.11.11, 16:21

                816.11.11, 20:37

                Коли в домі лад, навіщо решта?

                  917.11.11, 16:36

                  любить нужно не землю, ее нужно беречь, а любить нужно людей

                    1018.11.11, 13:23

                    хорошо написано пусть даже местами не точно то то не важно. смысл улавливаем, для тех кто не уловил смысла, и объяснять безполезно
                    все гуд!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна