Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Все говорить про те, що Тимошенко отруюють !!!

Бандитська влада відмовляє лідерові опозиції Юлії Тимошенко  в праві бути оглянутою лікарем, якому вона довіряє, і тим самим грубо порушує її права !!! 

Нас це обурює і дивують некомпетентні коментарі прес-служби Державної пенітенціарної служби про те, що стан здоров'я Юлії Тимошенко не змінився ???  Діагнози повинні ставити професійні медики !!!, а не представники прес-служби ???  До того ж,   на вигляд навіть медичний працівник не може поставити точний діагноз,  тим паче у такому складному випадку  як отруєння !!!

Юлія Тимошенко дванадцятий день настоює на тому, щоб лікар і медсестра, яким вона довіряє узяли у неї аналіз крові:  -  "Це необхідно для того, щоб, по-перше, отримати точний, а не сфальсифікований результат, по-друге, забезпечити конфіденційність медичної інформації - це право закріплене в законодавстві (у Конституції і Цивільному кодексі). По-третє,  бандитський режим вже використав судову систему і працівників прокуратури для фальсифікації справи,  … тепер, за задумом бандитської влади, прийшла черга медиків ???"

Бандитська влада  по незрозумілим /а точніше нам зрозумілих - отруєння !!!/ причинам відмовляє лідерові опозиції Юлії Тимошенко в праві бути оглянутою лікарем, якому вона довіряє; тим самим бандитський режим порушує права Юлії Тимошенко  … про що вже заявляла Уповноважений Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова.

Я не виключаю, що таке поведінка бандитського режиму пов'язана з тим, що злочинна влада намагається щось приховати /адже аналізи  відразу ж покажуть отруєння/.  Нас усіх турбує стан здоров'я лідера опозиции Юлії Володимирівни Тимошенко, тому дуже важливо знати причини такого швидкого погіршення стану її здоров'я, а це можливе лише за умов проведення детальних досліджень  на  отруєння !!!

21

Коментарі

128.08.11, 19:04

Першим був Ющенко. Тепер Тимошенко,
і все як з гуся вода?

    228.08.11, 20:12

    отруєння сильних світу цього - це історично складена традиція для спецслужб, а в нас нею відає баньдюк Хорошковський, - ясно звідки "ноги ростуть" !!!

      анонім

      329.08.11, 20:52

      Теперь она вспомнит о Ющенко?

      Думала похихикала и Путин её травить не станет?

        анонім

        430.08.11, 20:11

          530.08.11, 20:51

          А у нас судя і міністр охорони здоров'я в одній особі. Він і судить, він і діагнози ставить - все на догоду президенту.

            631.08.11, 09:12

            народ такой тупой, что не видят, что не Тимошенко судят и не её травят, раз тупые пусть дохнут, естественный отбор

              731.08.11, 19:29Відповідь на 6 від Hudson Hawk

              народ такой тупой, что не видят, что не Тимошенко судят и не её травят, раз тупые пусть дохнут, естественный отборГірка правда!

                831.08.11, 19:59Відповідь на 7 від Ternopol

                к сожалению http://photo.i.ua/user/508436/61128/7660990/

                  94.09.11, 11:43

                  Да кому она нужна. Просто сидеть не хочет, вот и выдумывает.

                    1026.09.11, 09:35

                    Десятки тысяч заключенных в кошмарных условия больные туберкулезом и гепатитом и никто даже не пошевелится, а тут горло заболело и все на ушах. Лекарств от свинячьего гриппа контейнер ей завезите пусть лечится или пускай отвезут к сельскому фельдшеру на осмотр к которому миллионы сограждан обращаются.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна