Украл, выпил - в Донецк

 Коммунальщикам выдали форму осужденных на пожизненное заключение.

В Донецке работники местного «Зеленстроя» носят странную форму. На улице Артема замечены работники в спецодежде с надписью «Пожизненное заключение»




http://censor.net.ua

Кортеж Азарова проводжають ганебними сигналами

Сьогодні головний реформатор України Микола Пахло- Азаров-Кровосісь дуже запізнювався (видно проспав, чи мо дро..в в туалеті) на засідання Ради регіонів під керівництвом Януковича. Для нього перекрили увесь центр. На перехресті вулиці Шовковичної і Лютеранської водї за допомогою клаксонів віказали йому свій протест за відношення до них як до бідла. Пахло- Азаров-Кровосісь їхав на Банкову по перекритим вулицям, але під акомпонемент ганебних сигналів.

Украина для богатых людей



 
В своем прошлогоднем предвыборном слогане Виктор Янукович дипломатично упустил одно слово.
Налицо почти полное завершение форматирования нашей страны в корпоративный инструмент, управляемый богатыми людьми с единственной целью - обогащения самих "управляющих".

В Украине сейчас глубокий экономический и социальный кризис, который неуклонно прогрессирует. При этом обывателя пытаются убедить в обратном. Нынешняя властная команда делает все, чтобы демонстрировать рост, показывать улучшения в различных сферах жизни страны и создавать видимость эффективности управления государством. На деле главное достижение теперешней команды менеджеров Украины - неплохая маскировка колоссальных внутренних проблем. Ниже я объясню, зачем, собственно, эта маскировка нужна.

[ Читати далі ]

Дикий восток. Эхо макеевских взрывов

 

Как и предполагали умные люди – публично расследовать макеевские взрывы никто не собирался. Быстро нашли козлов отпущения, а СМИ «скормили» неубедительную легенду о двух молодых людях, мечтавших «деньжат по-легкому срубить». Версия была нелепой, глупой и явно проходила по разряду фантастических рассказов. Но высокие чины милиции, СБУ и даже совершенно не силовых вертикалей власти надували щеки и настаивали именно на ней. Все-таки тот пиарщик, который решил пускать в массы эту «дезу» либо обладает очень злым и тонким чувством юмора, либо туповат и выбрал себе не ту работу. Вот так выставить идиотами кучу пузатых дядек в дорогих костюмах – это было здорово. 

В то, что взрывы в Макеевке являются банальным вымогательством каких-то, простите, левых «джентльменов удачи» у местной власти, не верили даже местные коты и самые старые члены компартии. Равно как и в использование украинскими спецслужбами передового российского опыта по завинчиванию гаек в результате борьбы с терроризмом. Речь явно шла о деньгах, причем о деньгах серьезных и не видимых большинству. Вероятность того, что мишенью взрывников стал торговый центр «Голден Плаза» была ничтожной. Коммерсы в донецком регионе триста лет обходятся без таких методов, а вопросы едут решать, сами знаете к кому. И все остаются живы, так что всех такой вариант устраивает больше. Другое дело – «Макеевуголь». 

[ Читати далі ]

Вопросы налогообложения зарплаты

 Часто возникающий вопрос налогообложения зарплаты, вызывающий, почему-то, бурные обсуждения, с комментами типа "'это ж перчисляет работодатель", побудил нарисовать небольшую таблицу. Надеюсь, что все понимают, что работодатель может заплатить что-либо только из денег, которые заработало предприятие.

В таблице не рассматривется вопрос обложения единым социальным взносом(ЕСВ) зарплаты инвалидов и договоров гражданско-правового характера. Ставка ЕСВ взята минимальная. Так же опущены вопросы льгот по налогу на доходы физических лиц (НДФЛ) и существование ставки НДФЛ 17% на доходы превышающие 10 минимальных зарплат. Не учтен налог на прибыль, откуда, у нас все убыточные .




Выводы. 
Если вид деятельности облагается НДС, то гос-во получает налогов с зарплаты больше, чем зарплата на рукти работнику, если вид деятельности не облагается НДС, то налоги больше чем половина зарплаты.


KolobokA

Плівки майора Коровіцина

 

Сенсаційні розшифровки записів нового «тейпгейту» (обережно, нецензурна лексика).

Випадково чи ні, але саме зараз, коли Генпрокуратура чаклує над плівками Мельниченка, а точніше, сьогодні, 01.04, зранку, «Обком» виявив під дверима редакції дивний пакет. У ньому лежав звичайний цифровий диктофон і візитівка, на якій було нашкрябано всього три слова: «Нестор КОРОВІЦИН, майор». Прослухавши файли в диктофоні, ми були просто вражені й довго міркували, чи варто оприлюднювати ці безсумнівно сенсаційні записи. Та все ж вердикт обув однозначний: звісно ж, варто. Ба більше – це наш безпосередній журналістський обов’язок перед суспільством. Отже, ось наші розшифровки цих записів без зайвих цензурних купюр:
[ Читати далі ]

Після Великодня Януковичу влаштують новий Майдан



 Після Великодня в Києві планується проведення масштабної антиурядової акції протесту. Про це повідомив координатор громадського руху “Спільна справа”, один з лідерів “Майдану підприємців” Олександр Данилюк.Зокрема, за словами активіста, новий Майдан відбудеться лише тоді, коли буде достатньо велика кількість людей, які усвідомлять, що “ця влада не має ані юридичного, ані морального права продовжувати свою діяльність”. “Відповідно тоді матиме місце акція, яка вимагатиме від влади піти”, – зазначив Данилюк.

Він упевнений, що весняний Майдан, як акція протесту, однозначно буде проводитись. “Чи стане ця акція протесту продовженням підприємницького Майдану, складно сказати. Це залежить не лише від соціально-економічної складової”, – вважає представник “Спільної справи”.

Разом з тим, він не сумнівається у тому, що “хороша протестна велика акція відбудеться точно після Великодня, і ймовірно, що це буде після травневих свят”.

“Сьогодні вже є низка пропозицій. Зокрема, пропонують, щоб акція розпочалась під час травневих свят – або 1 травня, або 9 травня – і потім тривала б далі. У ці дні не буде перешкод для того, щоб приїхати до Києва і потім залишитись у столиці. Але усе дуже серйозно залежить від консолідації усіх опозиційних сил”, – підсумував Данилюк.

В Україні діють підіслані опозиціонери - "перевертні"



Влада в Україні сьогодні дуже ефективно працює через псевдо-опозиційні організації та політичні сили для того, щоб дезорганізувати людей. Справжній же протестній громадськості не слід цуратись допомоги опозиційних народних депутатів.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

За його словами, влада не дає зібратись опозиціонерам в одному місці для того, "щоб не з'явився єдиний фронт, який би міг впливати на концепцію держави".

Разом з тим, на думку активіста, головним критерієм оцінки опозиційності тієї чи іншої сили є переслідування її з боку влади.

"На нашу думку, якщо такого переслідування немає, то ті чи інші опозиціонери під цей критерій не підпадають. На собі ми відчуваємо тиск режиму. Коли б деякі запальні політики, які кидаються суворими вимогами, несли справжню загрозу, у них би були теж проблеми. Сьогодні ж таких організацій в Україні, в яких є проблеми, насправді не дуже багато", - уточнив представник "Спільної справи", додавши, що другим критерієм справжньої опозиційності є "реальна опозиційна робота".

Крім того, Данилюк зазначив, що "Спільна справа" не є прихильником того, що сьогодні без допомоги опозиційних народних депутатів є можливість ефективно провести акцію і досягнути перемоги.

"Для того, щоб провести потужну акцію, повинні бути синхронні дії і презентація в міжнародному суспільстві. Має бути і матеріально-технічна допомога. Йдеться не про грошову підтримку, а про логістику, транспортування людей, їхній захист від неправомірних дій правоохоронних органів тощо. Для того, щоб провести потужну протестну акцію, потрібна ешелонована організація".