Юкеншедик научный

 

В. Янукович поведал, что будучи профессором академии, он «очень часто читал лекции студентам и очень редко пользовался бумагами». Ниже приведен перевод его выступления перед брунейскими студентами 

Как много сделал я для нынешней науки,
Какие чудеса создали эти руки.
Одним лишь напряжением ума
Я теорему разрешил Ферма. 

Основы всех космических проектов -
Простые копии моих конспектов.
Однажды между делом, заодно
Я как-то написал «Бородино». 

В аудитории, на кафедре, в буфете,
И даже, извините, в туалете
Я делал дело мощно и с отвагой, 
Практически не пользуясь бумагой.


© ukenshed

Студенты, которым читал лекции «проффесор», отзовитесь!

 

В. Янукович во время официального визита в Бруней в ходе лекции сообщил, что в свое время он преподавал в университете. 

Янукович: «Много времени я посвятил работе заведующего кафедрой Академии государственного управления, где учредил одну из специальностей, название которой и сейчас сохранилась — «менеджмент инвестиционного проектирования». Кроме того, брунейцам В. Янукович поведал, что будучи профессором этой академии, он «очень часто читал лекции студентам и очень редко пользовался бумагами». 


[ Читати далі ]

Чи зіллются струмочки протестів в ріку?

 

Читаючи про різного роду протести, від дружин (чи вже вдов? як їх назвав Янукович) шахтарів, з їх зойками про те що цар не знає, що боярє творять, до автомайданів, хочеться спитати, а що в них спільного?
Так це струмочки, але кожен струмочок тече сам по собі. В свій бік.
А тим часом влада вже навчилась боротись з цими струмочками і політкоректно посилати їх на хуй давати відповіді. Як от наприклад вчителям, котри прийшли пострайкували біля кабміну і отримали 20% набавки, потім як небудь коли будуть гроші. 
Всі задоволено розійшлись.
І сміх і гріх було читати про виступ автомайдану.
Дуже гарно оформлена акція. І потім одни звимнувачують інших в пасивності, інші виправдовуються, хтось лиє соплі про те що ми нєдазрєлі как нація. 

[ Читати далі ]

Почему так высока плотность дураков в пр?



 За последние 2 года я хорошо узнал политбомонд Украины. По ТВ. Благо, количество эфиров с его участием было более чем достаточно. И вот какие выводы я сделал: косноязычные, демагоги, бестолковые - все они в "Партии регионов". Как же так? Неужели там некого отправить в эфир? Неужто они не могут найти десяток хороших ораторов специально для избирателя? Хотя их электорату достаточно только таблэтки. Или чекушки. Ну может еще косячка. И все это употребить под рекламный ролик с физией главного будовальника. И избирательные урны полны. Все так. Но, видимо, у них с достойными кадрами все же не густо. В принципе, глядя на них, понимаешь, что они представляют именно свой народ.Эдакое первобытное племя, попавшее в 21 век. Избиратель соответствует лидерам. Давайте пройдемся по персоналиям, которые мычат в телеэфирах про реформы от партии власти. 
 
[ Читати далі ]

Мандруючи інетом

                                                                                                                                                                              
Чергова ФеФешка рота розкрила                                                                                                                                     Краще б цього вона не робила.                                                                                                                                                                                            

"Скажите, где еще в Европе есть такие реформы? Нигде! В одной стране, и мы пошли на это сознательно", - сказал он.
джерело 

Він таки, сцуко, правий. Такого ідиотизму у Європі немає НІДЕ. Очевидно, що людина при здоровому глузді та ясній пам’яті такого не те, що робити, казати про таке не може. А ми, бач, не тільки хвалимось, а ще й робимо. Може нам аплодують у Європі, а ми тут нічого не знаємо? 

Про аплодують не знаю - не бачив, а пишуть таке. 
 
[ Читати далі ]

Країна Дурнів

 

Про що ще писати в День дурня. Та звичайно ж про Країну Дурнів. І йдеться зовсім не про ту Страну Дураков, де лох Буратіно закопував на полі чудес золоті монети. 

Мова зовсім про іншу країну, де молочні ріки й мармулядові береги, де здоровенні хлібини ростуть просто на деревах, а ковбаса дозріває на грядках поруч з гарбузами розміром з автобус та помідорами розміром з баскетбольний м’яч. 
[ Читати далі ]

У Харкові чоловік побував у міліції і помер

 Прокуратура Харкова вивчає причину смерті громадянина, який помер після перебування в обласній міліції. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам прокурор Харкова Євген ПОПОВИЧ. За його словами, «чоловік був запрошений до обласного управління міліції. Вийшовши звідти зі своїм товаришем, він потрапляє в лікарню і там помирає». За дорученням прокуратури області, зазначив Є.ПОПОВИЧ, зараз з’ясовуються всі обставини події, провадиться судово-медична експертиза і чи були ознаки насильницької смерті. Після цього, зазначив прокурор, вирішуватиметься питання про можливе порушення кримінальної справи. http://www.unian.net

Mail.ru інтегрується з livejournal

  DDoS-атака, через яку улюблений блогхостинг постсовків не працював цілий день, могла бути ремонтними роботами перед великим аншлюсом. Після однієї з найбільших DDoS-атак в історії блогхостингу Livejournal цей популярний на пострадянських теренах сервіс спіткала ще одна важлива зміна. Як повідомляє Вебпланета, російська компанія SUP, що володіє Livejournal, та холдинг Mail.ru Group оголосили про інтеграцію сервісів. Тепер користувачі сервісів Mail.ru (соціальної мережі «Мой мир», пошти @mail.ru тощо) зможуть авторизуватись у Livejournal за допомогою своїх логінів і паролей. Зокрема, вони зможуть залишати коментарі без реєстрації та відправляти повідомлення власникам LJ-екаунтів. Також користувачі Mail.ru зможуть конвертувати свій обліковий запис у стандартний щоденник LJ. Експерти «Вебпланети» припускають, що перебої в роботі LJ, які в SUPі пояснили DDoS-атакою проти журналу одного з користувачів (у народі пішла чутка, що це славетний Олексій Навальний), могли насправді бути пов’язані з наслідками невдалої інтеграції з Mail.ru. Один із найавторитетніших російських користувачів LJ Антон Носик вважає, що російська влада за допомогою ЗМІ навіює завсідникам цього сервісу думку про його застарілість. Таким чином Кремль начебто намагається зруйнувати найбільший у російському інтернеті незалежний дискусійний майданчик. Інтеграція з Mail.ru, що відкриє шлях до LJ мільйонам раніше не зареєстрованих користувачів, може мати деструктивні наслідки для усталеної спільноти цього ресурсу з власною ієрархією, авторитетами, етикетом та субкультурою. Livejournal посідає 21-ше місце за щоденною аудиторією (2 мільйони відвідувачів) у світовому рейтингу соціальних ресурсів. «Медіаграмотність»

Тест на Украинскость :-)))

Тест на украинскость от "КП" в Украине"
Ваш индекс
украинскости: 85
«Ну, ты жжешь!.. Ой, вибачте, вельмишановний пане… ВИ ЩЕ ТОЙ ЗНАВЕЦЬ РІДНОЇ НЕНЬКИ! Хильнемо по чарці за вашу розумну голову і порадіємо: ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАЇНИ НІ СЛАВА НІ ВОЛЯ!!!»
 
Пройти тест!