хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Ностальгуючим за СССР

Злобно-пассивная ностальгия или ... ученые нашли россиян ностальгирующими ксенофобами

Бажаю щоб всі ті хто так ностальгує за СССР там і опинилися.Повітря в Інеті стало б набагато чище, поміншало б  уселякого лайна . Якщоб в СССР інтернет і був би , то тількі у тих небагатьох хто мав телефон.І всі не  совєцкі ІР були б заблоковані.

По-друге , після поїздки до колхозу , з трьома пересадками , стоя у тисняві , і пару годин у черзі з дитиною на руках і з "вас тут нє стояло" ,енергії залишилось би тількі на вашу "половинку" і те це не гарантовано.А на написання уселякої маячні вже точно.

По-третє , проблеми у них вже були зовсім інші :де достати більш-менш достойний одяг та їжу , де дістати ліки ,як "откосить" від армії , щоб не потрапити в   черговий Афганістан.

Особливо розчулюють комуністи з їхніми розмовами про те , що начеб то Горбачов (Кравчук ,Єльцин ,Шушкевич) розвалили СССР. Хлопці, ви ж комуністи ,почитайте класиків про роль особистості в історії.Це ж ваша ідея - концепція юберменша , який рухом руки змінює хід історії. Це не з Маркса-Енгельса-Лєніна , це з Муссоліні,почитайте. В усьму цьому рюмсані проглядається одна тема : народ - тупе бидло , а еліта ось так усіх вздрючила і зробила по -своєму, а я теж хочу у цю еліту , позаяк я аналітик і теж хочу пиріжок. Найчитаний народ у світі - не був тупим бидлом , пора вже зрозуміти, совєцьку людину не ошукаєш. Ошукати можна тих , хто у 1991 був у ніжному віці , або щойно пішов до школи. Що і відбувається з успіхом.  У церковників теж є хіть. Ну зрозуміло , ГБісткой ієрархії теж жилося не погано, хоча спекулювати нафтаю ,тютюном та алкоголем не дуже виходило. І міліцейські кордони по святах Великдня та Різдва до церкви теж не пускали.

А ще прихильники СССР жах як незадоволені олігархами та бандитами,знов же - любиш СССР , люби і їх - це ж не десант з Місяця.Всі вони виховані та виросли якраз за часи СССР. Ні казочками з газети "Правда" , а якраз справжнім СССР , який багато хто пам'ятає.СССР Щелокова, Чурбанова, Рашидова, та решти. Чому Гейтс та Баффет жертвують десякти мільярдів на доброчинність , а Янукович купує собі золочений унітаз ? Тому що Янукович - совок , продукт Совка ,він і слів таких не знає.

СССР кінця 80-х був у глибокій моральній та економічній кризі.Все прогнило і народженні до 70-х це пам'ятають .  СССР 60-х років залишился у 60-х , з космосом , з кукурудзою , зі здмуханою вітром перелогою ,чергами за хлібом ВПК та відлигою. Розвалився СССР у 80-х,а це була зовсім інша країна. Народ просто вже більше не витримував ні безперевної брехні , ні керівництва яке зажерлося , ні жахливого побута. Хто хоче освіжити пам'ять - подивиться Говорухина "Так жить нельзя" на Youtube. Настав момент коли виникла революційна ситуація : "вєрхі" не могли керувати по -старому , а "нізи" жити по- старому. Все з точністю вчення історичного матеріализму  і статтями Лєніна про державу. І доречі, відповідно результатам матмоделювання  проведенного ще за Брежнєва та Андропова.

Також про "квітневий" референдум.Проголосували про оновлений СССР у формі федерації. Підписання нового союзного договору вже було підготовлено Горбачовим,все було розписано , навіть до того хто і де сидітеме під час підписання. А козли з ГКЧП хотіли зберегти неоновлений СССР , точно те проти чого і голосували. Історія їх розчавила. Знов же , з точною відповідностю до історичного матеріализму.

Переклад з російської.

5

Коментарі

117.11.11, 22:19

    анонім

    217.11.11, 22:20

    щоб більш адекватно спілкуватися з "цільовою аудіторією" краще б вамбуло вивчати російську та друкувати тексти саме цією мовою... чи може вам не спілкування потрібно було...

      317.11.11, 22:24

      ""вєрхі" не могли керувати по -старому , а "нізи" жити по- старому"

      То ли дело сейчас - так хорошо живем, ах как хорошо живем, ну просто ах ах ах как живем замечательно

        417.11.11, 22:24Відповідь на 2 від анонім

        щоб більш адекватно спілкуватися з "цільовою аудіторією" краще б вамбуло вивчати російську та друкувати тексти саме цією мовою... чи може вам не спілкування потрібно було...згодна, всі ностальгуючі спілкуються виключно рідною мовою камуністічєской партії савецкаго саюза - російською.

          517.11.11, 22:27Відповідь на 2 від анонім

          щоб більш адекватно спілкуватися з "цільовою аудіторією" краще б вамбуло вивчати російську та друкувати тексти саме цією мовою... чи може вам не спілкування потрібно було... Принципово не пишу московською,живу у російськомовному місті.
          Ця псячя мова і так мені у повсякденному житті набридла .

            617.11.11, 22:29

            Ура! Да здравствует СССР!

              717.11.11, 22:32

              "...а я теж хочу у цю еліту , позаяк я
              аналітик і теж хочу пиріжок. "
              В вашу "еліту" принимают и копипастеров. Аналитики у них свои.

                анонім

                817.11.11, 22:36Відповідь на 5 від УПА живе !

                хотів з іронією казати що співчуваю але насправді не співчуваю... використовуйте будь яку мову і хай вам щастить! Лише пам'я тайте що майбутне не за зникаючими мовами меньшин

                  917.11.11, 22:38Відповідь на 8 від анонім

                  хотів з іронією казати що співчуваю але насправді не співчуваю... використовуйте будь яку мову і хай вам щастить! Лише пам'я тайте що майбутне не за зникаючими мовами меньшин
                  Саме так , тож нехай москалики вчать українську

                    1017.11.11, 22:40

                    Пофіг

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна