хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Російське Ноу-Хау

power_plants_22.jpg

Як відомо головним джерелом отримання грошей на еРеФії є торговля газом та нафтою,щоб хоч якось заощадити на цих стратегичних ресурсах в Ступінськом районі московської області розпачолося будівництво першої у світі електростанції  працюючей на людскому лайні.

Як відомо ,Москва - найбільше місто у Московії , так отож з посточанням сировини дефіциту не має бути ,а поготів не подалік від Москви знаходиться інше велике місто - Санкт-Петербург. Так що лайна вистачить.

"Цей проект єдиний у всьому світі,аналогів йому немає ,- повідомив на торжественій церемонії закладки першого каменю губернатор московської області Борис Громов. - Ця електростанція забезпечить електроенергією всю нашу область , а мешканцям надаст додаткові робочі місця.При чому кожен робітник може внести свій посильний вклад у забезпеченні сировиною електростанції,найбільш активним буде надана премія.Для цього кожен туалет буде обладнанний спеціальним лічильником "

Головний співробитник Петербургського НДІ Біологиї та Біоінженерії,Олексій Маслов, повідомив що: "Лайно вміщує в себе унікальні джерела енергії такі як натрій ,калій та азот . Тому при додованні до одного кілограма лайна півкіло вуглецю ми отримуємо викид енергії рівний 7,85 кілоджоулів , що , погодьтися це не мало," - пояснює О.Маслов.

Постачальниками цього джерела енергії стануть "калодонори",яким може стати будь-який росіянин. "Ми працюватимемо з будь якими постачальниками ,незалежно від прописки та національності,"-повідомив директор майбутьньої електростанції Вадим Арсент'єв.- "Більш того ,буде організовани спеціальна програма для постійних великих посточальників."

Арсент'єв роз'яснив ,що для рентабільної роботи електростанції планується покупати калові маси за ціною 2-2,5 рублів за кіло , але при виході на заплановану потужність ціна може збільшитися.

"В перший день відкриття електростанції , ми в першу чергу запросимо здати свій кал відомих політиків , зірок естради та представників крупного бізнесу,всім їм вже надіслано спеціальне запрошення",- сказав В.Арсент'єв.

За оцінками експертів у ций проект вкладено приблизно 23 млрд.рублів ,інвестором побудови об'єкта виступає інвестеційно-будівна кампанія "Дом-строй".

Кінець будівництва намічено на грудень 2015 року.

3

Коментарі

116.11.11, 19:14

    Гість: ЛёхаХол

    216.11.11, 19:21Відповідь на 1 від rizonis

    Энергия будущего

      Гість: Ledi-O

      316.11.11, 19:25

      Отходы в доходы. Давно пора переходить на альтернативные виды топлива и энергии.

        анонім

        416.11.11, 19:41

        все срут. значит будет тепло.

          Гість: OlegO

          516.11.11, 20:09

          церемонії закладки першого каменю ........ надо было ложить не камень!