Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Російський винахід

В пику насувающемуся енергетичному кризису , росіяни винайшли новий тип літака , який немає аналогів у світі. Цей літак за задумом конструкторів допоможе заощадити паливо . Перші літаки цього типу мають з'явитися на злітній смузі вже наступного 2012 року.

"Наші літаки принципово відрізняються від всіх інших існуючих у світі і не мають аналогів ,- розповідає керивник ОКБ АГУС Сергій Мірошниченко ,- справа в тому , що наші літаки швидше стрибають ніж літають , періодично відштовхуючись від грунту "

За словами співрозмовника у нового літака шасі більш схожі на величезні курячі лапи за допомогою яких він і відштовхується від поверхні землі.

Відштовхнувшись від поверхні новий літак здатен пролетіти відстань понад 7 кілометрів з максимальною висотою в 1 кілометр

Кожні 5-7 кілометрів літак здійснює проміжне приземлення на допоміжних літовищах (які планується побудувати ). Доторкнувшись до грунту , літак знов відштовхується і звершує новий стрибок на нову відстань.

С.Мірошниченко вважає що нові літаки будуть використовуватися на для забезпечення зв'язку з підмосковними містами . Перший свій рейс літак здійснить у іноваційний центр Соколово у 2012 році , з цією метою між Москвою та Соколово планується побудувати три додаткових проміжних літовища

Так має виглядати остаточний варіант цього новітнього літака

1909.gif

4

Коментарі

118.11.11, 17:48

Не верю. Что за лягушка-попрыгушка.

    218.11.11, 18:24

    Судя по твоим заметкам,ты не ровно дышишь к ...........ты сам в курсе.

      320.11.11, 10:44

        анонім

        430.11.11, 10:47

        Можна вдосконалити -- навчити його ще й крилами махати! Тоді рідше треба буде стрибати!