Опозиція

Опозиція – це важливий механізм стримування не влади, а саме суспільства, каналізування народного незадоволення в ніщо.
Дмитро Корчинський

Убий пі....са!

Юзьо Обсерватор

Убий підараса

Настала пора, коли кожен із нас
Постав перед вибором часу:
До влади прийшли бандюки й брехуни,
Наперсточники й свинопаси.

Здолали державу і склали до ніг,
П’ючи нашу кров як вампіри,
А їхній пахан, ледь прибитий яйцем,
Веде нас до прірви.

Бандитом він був і бандитом зоставсь
Тепер уже вищого класу.
Бо вже не шапки, а мільйони краде –
Убий підараса.

За те що Вкраїну продав ворогам
І заповіти Тараса,
Привів табачню і московських попів –
Убий підараса.

Табачніки правлять свій відьомський бал,
Зійшла, мов зоря, їхня раса.
Ми знову раби й малороси-хохли –
Убий підараса.

Тебе не забуде Вкраїна коли,
Шахтарю з Донбасу,
Ти візьмеш у руки сталеве кайло
І вбєш підараса.

Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.

Коли на тарілочці нас подадуть
Кремлю, що вже плямкає ласо,
То буде запізно, повстань і убий!
Убий підараса!

Прочитав? Передай далі.

Zhiliton. Знаєте що це?

  • 17.09.11, 01:28

А у вас було таке? Колись - дитяча мрія. Сьогодні - купа сміття.

Facebook проти I.UA

Ви теж зменшили свою активність на I.UA, після створення профілю на Facebook?

7%, 3 голоси

48%, 21 голос

45%, 20 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Концерт пам’яті Сергія Кузьмінського (аудіо)

Поспішаю поділитися. Насолоджуйтесь, шановні друзі! Шкодую тих, що "провтикали" це дійство! Це було ЩОСЬ!!!

http://music.i.ua/user/34416/34069/ 

Концерт пам'яті Сергія Кузьмінського

Концерт пам'яті Сергія Кузьмінського "Я вернувся домів". Гратимуть "Брати Гадюкіни" та співатимуть з ними пісні "гадів": "ВВ", "Ляпіс Трубєцкой","Океан Ельзи", "Бумбокс", "ТНМК", "ТІК", "Мертвий Півень", "Пікардійська Терція", "Перкалаба", "Кому Вниз", "The Вйо", "Мандри", "Брати Карамазови", "Mad Heads XL", "Гайдамаки", "Димна Суміш", "ДахаБраха", "Плач Єремії".

"Кому Вниз" - Хлопці з Бандерштадту

Приєднатися до події

З Днем Перемоги? Одна цитата.

«Поразительная разница существует между передовой, где льется кровь, где страдание, где смерть, где не поднять головы под пулями и осколками, где голод и страх, непосильная работа, жара летом, мороз зимой, где и жить-то невозможно, - и тылами. Здесь, в тылу, другой мир. Здесь находится начальство, здесь штабы, стоят тяжелые орудия, расположены склады, медсанбаты. Изредка сюда долетают снаряды или сбросит бомбу самолет. Убитые и раненые тут редкость. Не война, а курорт! Те, кто на передовой - не жильцы. Они обречены. Спасение им -  лишь ранение. Те, кто в тылу, останутся живы, если их не переведут вперед, когда иссякнут ряды наступающих. Они останутся живы, вернутся домой и со временем составят основу организаций ветеранов. Отрастят животы, обзаведутся лысинами, украсят грудь памятными медалями, орденами и будут рассказывать, как геройски они воевали, как разгромили Гитлера. И сами в это уверуют! Они-то и похоронят светлую память о тех, кто погиб и кто действительно воевал! Они представят войну, о которой сами мало что знают, в романтическом ореоле. Как все было хорошо, как прекрасно! Какие мы герои! И то, что война - ужас, смерть, голод, подлость, подлость и подлость, отойдет на второй план. Настоящие же фронтовики, которых осталось полтора человека, да и те чокнутые, порченые, будут молчать в тряпочку». Н.Никулин "Воспоминания о войне" (слухати) Це написав не «український буржуазний націоналіст» і не «відщепенець-антисовєтчик», а петербурзький (власне, тоді ще ленінградський) професор-мистецтвознавець, людина тиха і витончена. На фронті - з 1941 по 1945 роки, сержант-артилерист, чотири рази важко поранений, кавалер двох бойових орденів та п'яти медалей (порівняйте з «іконостасами» на грудях деяких «штатних» ветеранів...). Свої спогади писав із середини 1960-х до 1975 року без жодного сподівання на їхню публікацію. Надруковані тільки 2007 року, за два роки до смерті автора, який залишився переконаним: «Война всегда была подлостью, а армия, инструмент убийства - орудием зла».

Ці слова справжнього, а не підсадного фронтовика, який до того ж мав на плечах голову, а не пристрій для носіння капелюха.

Гопуня та Повійка


Гопуня та Повійка - головні герої віртуального анімаційного серіалу «УМИКНИ УКРАЇНУ». Їхні дітки - Спритко та Гарнюня мали презентувати Україну у світі, але злі дядьки і тьотьки сказали, що вони схожі на дебілів-ембіцилів, і зараз вихід в світ рекламної кампанії з поліпшення іміджу України під загрозою зриву. Проте батьки вирішили помститися за страждання дітей і відтепер Гопуня і Повійка виходять на тропу презентації України у світі. Злі дядьки і тьотьки – стережиться! Коли за справу беруться Гопуня і Повійка -- усім рано чи пізно прийде пиздець!!! Неформальні лідери нації, неофіційні символи ЄВРО 2012, найактивніша частина українського суспільства - супер-малі підприємці оголошують війну, брехливим політикам, корумпованому чиновництву, облудливим запроданцям Сходу та Заходу, і всім тим, хто зазіхає на духовну зрілість та територіальну цілісність нашої країни! Правда, Правда і нічого окрім Правди про Україну світ не дізнається! Нам нема чого стидатися -- ми є загальновизнаними світовими лідерами не тільки з розповсюдження жлобства та брехні, але й з розповсюдження СНІДу і туберкульозу, ми одні з найперших за темпами зменшення населення, рівнем корумпованості, безробіття, гуманітарними катастрофами. Чорнобиль і Клічко -- як національні символи -- нервово курять в коридорі, коли за справу беруться Гопуня і Повійка! СВІТ ЗДРИГНЕТЬСЯ, почувши правду з їхніх вуст! ЧЕКАЙТЕ! НЕЗАБАРОМ!

50 серій захоплюючого серіалу «Умикни Україну» дивіться з червня на ресурсі WWW.ANTINS.NET