Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Огляд компактної камери PowerShot A1400 Canon

Огляд компактної камери PowerShot A1400 Canon

У наш час «цифровіки» перестали бути предметом розкоші. Сьогодні можна придбати апарат з непоганими характеристиками за цілком розумні гроші. У цій статті мова піде про камері вартістю менше 100 доларів - PowerShot A1400 фотоапарат Canon. Вона оснащена 16-мегапіксельним сенсором, 5-кратним об'єктивом і записувати відео Може в HD. Унікальність цієї моделі полягає в її простоті. Завдяки розумній автоматиці, елементарним налаштувань та миттєвої довідці, з нею розбереться навіть дитина.

Конструкція

Збірка порадувала - нічого не люфтить і не бовтається. Корпус виконаний з пластика з приємною на дотик шорсткою поверхнею.


Об'єктив оточує декоративне хромоване кільце. Над об'єктивом розташувався мікрофон, лампа автофокусу, видошукач і спалах. PowerShot A1400 Досить мініатюрна, але завдяки невеликому виступу на передній панелі, вона відмінно лежить в руці.

На верхній грані знайшлося місце тільки для кнопки включення живлення, спуску затвора з важелем трансфокатора і вбудованого динаміка.

Тильний блок управління складається з великих і досить зручних клавіш. Передбачена окрема кнопка відеозапису, довідка, перегляд знімків і меню. Посередині знаходиться навігаційний джойстик і кнопка виклику функцій FUNC SET.

Дозвіл екрану складає 230 000 точок, а діагональ дорівнює 2,7 дюйма. Хоча екран має досить скромні характеристики, його цілком достатньо для комфортного кадрування. На відміну від бюджетних пристроїв інших виробників, PowerShot A1400 оснащена вбудованим оптичним видошукачем з зумуванням. Нехай він і маленький, але сильно виручає, коли сонце засвічує зображення на РК-екрані. До того ж, відключивши дисплей, можна істотно заощадити заряд батареї.

Єдиний порт міні-USB з A / V знаходиться на правій грані. Правда, самих кабелів в комплекті з камерою немає.

Знизу знаходиться штативна різьблення і батарейний відсік. Харчується камера від двох елементів типорозміру АА. Це можуть бути порівняно недорогі акумулятори типу NiCd і NiMH, або самі звичайні лужні батарейки. Мінусом такого рішення є відсутність акумуляторів в комплекті з камерою і необхідність придбання зовнішнього зарядного пристрою.


Одного заряду акумуляторів ємністю 2500 мАг вистачить приблизно на 400-500 знімків. Результат майже в 2 рази краще, ніж у компактів з літієвим акумулятором. Додатковий запас енергії на 100-150 знімків можна отримати, просто активувавши режим оптимізації харчування ОЕС.

Також всередині батарейного відсіку знаходиться слот для карт пам'яті формату SD з підтримкою SDXC. Вбудованої пам'яті камера не має.

Зйомка

PowerShot A1400 оснащена цілком стандартним 5-кратним об'єктивом з фокусною відстанню 28-140 мм. Широкий кут огляду відмінно підходить для зйомки пейзажів, архітектури і портретів, а телеположення дозволяє зафіксувати деталі крупним планом.

Фокусна Відстань 28 мм (ширококутне положення) і 336 мм (максимальне наближення)

Фокусна Відстань 28 мм (ширококутне положення) і 336 мм (максимальне наближення)

Апарат також непогано справляється зі зйомкою різних дрібних об'єктів - дистанція фокусування всього 1 см від передньої лінзи.

У цієї моделі відсутній оптичний стабілізатор зображення, але для зменшення ймовірності розмиття є режими «Цифровий IS» і «Недостатня освітленість». Їх принцип роботи практично ідентичний - камера зробить Придбати фотоапарат 3 темних кадру з короткою витримкою, потім зведе їх в один, різкий і збалансований по світлу. Правда дозвіл таких знімків дорівнюватиме 4 мегапікселям.

Знімки в приміщенні зі слабким освітленням

16-мегапіксельний сенсор дозволяє робити знімки з максимальною роздільною здатністю 4608x3456 точок. Хоча деталізація буде не такою високою, як у більш просунутих камер, зняте при достатньому освітленні зображення можна сміливо збільшувати на ПК для докладного вивчення.

Фокусується камера дуже впевнено навіть при недостатньому освітленні.

Спеціальні цифрові ефекти додадуть вашим знімкам більше фарб і позитивних емоцій.

Відео

Якість відеозапису у PowerShot A1400 середнє. Картинка пишеться в HD, але їй не вистачає чіткості, а відсутність стабілізації призводить до трясці при зйомці з рук. На жаль, оптичне наближення під час запису роликів також недоступно.

Висновки

Завдяки прийнятного якості знімків і невисокої вартості PowerShot A1400 має дуже широке коло потенційних споживачів. Насамперед, це відмінна камера для повсякденного використання, наприклад, для спонтанної зйомки в жанрі «стріт». Фотоапарат можна постійно тримати при собі і навіть не думати, заряджений він чи ні, головне - не забути обзавестися парочкою звичайних лужних батарей. А тривала робота від акумуляторів, безсумнівно, стане в нагоді туристам, дачникам і любителям відпочинку на природі. Зрештою, таку просту камеру можна подарувати дитині або літній людині, не боячись, що пристрій виявиться занадто складним і буде припадати пилом на полиці. фотоапарат, купити фотоапарат, фотоапарат Canon, фотоапарати ціни, цифрові фотоапарати, дзеркальний фотоапарат, фотоапарат Nikon, фотоапарат никон, фотоапарат фото, фотоапарат Соні http://season-ua.com/ua/photo.html
0

Коментарі