Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Беззеркальная камера під управлінням ОС Android

Samsung Galaxy NX: беззеркальная камера під управлінням ОС Android

Як не дивно, перша «беззеркалка» на Android-належить не Samsung, але саме південнокорейський гігант зміг довести дану концепцію до досконалості і випустити дійсно інтригуюче пристрій. Мова піде про Samsung Galaxy NX під управлінням повноцінної ОС Android 4.2. Серцем камери став чотирьохядерний процесор, який в парі з 2 гігабайтами оперативної пам'яті забезпечить неперевершену потужність, а модуль з 20-мегапіксельним сенсором і новим обробником Дрім IV дозволить отримувати знімки професійної якості. Де б ви не знаходилися, з Galaxy NX завжди зможете поділитися тільки що знятими фотографіями завдяки підтримці 3G / 4G LTE мереж, Wi-Fi і Bluetooth.

Конструкція

Коли фотографія нового чада Samsung тільки з'явилася в мережі, мене відвідала думка - невже вони все-таки випустили NX30? У цій моделі виразно присутні риси колишнього флагмана NX20 - великий корпус, ухватистость рукоять з покриттям софт-тач і вбудований спалах. Але, на жаль, чи на щастя, це була нова галактика NX.

На відміну від попередника NX300, NX Galaxy дуже зручно лежить в руці навіть з самими великими об'єктивами, причому виглядає з ними цілком гармонійно. Велика площа навколо байонета зайнята лише кнопкою фіксації об'єктива і лампою підсвічування автофокусу, так що місця вистачить і для пальців, і для оптики.

На верхній панелі розмістилися спуск затвора, кнопка живлення, відеозапису та контролю спалаху, а також механічний барабан прокручування. Для підключення зовнішнього спалаху передбачений гарячий черевик.


Кульмінаційною деталлю Samsung Galaxy NX Став 4,77-дюймовий екран з Сенсорний здатністю 1280x720. На ньому дуже зручно контролювати сцену, так як всі деталі майбутнього знімка видно ще до натискання на спуск затвора. Крім цієї моделі, таким величезним дисплеєм може похвалитися тільки камери Galaxy.

Що стосується якості, на вулиці зображенні не вистачає яскравості, та й кути огляду замалі, зате в приміщенні все чудово.


У сонячну погоду комфортніше користуватися електронним видошукачем. Тим більше, що він порадувала не менше, за розміром опинившись порівнянними з видошукачами дзеркальних камер. Поруч з наочником є невеликий рифлений барабанчик для корекції діоптрій. Датчик видошукача дуже чутливий. Якщо підняти руку на рівень видошукача ближче, ніж на пару сантиметрів, РК-екран автоматично згасне.

Камера оснащена стандартним 3,5-міліметровим роз'ємом для навушників. Так що в перервах між зйомкою можна насолодитися улюбленою музикою. А ось контролювати звук під час відеозапису через навушники поточний софт, на жаль, не дозволяє. Ще два інтерфейси ховаються під пластиковою кришкою: мікро-HDMI і Micro-USB. Є і вбудований динамік з цілком непоганим звучанням.

Штативная різьблення і батарейний відсік традиційно знаходяться на нижній грані. Харчується апарат від величезного акумулятора ємністю 4 360 мАг. Правда, і апетит Android-пристрої немаленький. Купити фотоапарат На одному заряді камера протрималася близько 3 днів. За цей час вдалося зробити близько 200 знімків, відзняти хвилин 10 відео, пару раз знайти дорогу за допомогою GPS, з півгодини посидіти в Інтернеті і навіть трохи пограти. Якщо ж зарядити камеру безпосередньо перед зйомкою, акумулятора вистачить приблизно на 440 знімків або 190 хв відеозапису, що дуже непогано для беззеркальной камери.

Меню

У меню зйомки можна потрапити відразу після виходу з режиму очікування через значок «Камера» або просто нажав спуск затвора. Камера працює під управлінням операційної системи Android 4.2 і має вже знайомий інтерфейс, який ми спостерігали у Galaxy камери і Galaxy S4 Збільшити.


З правого боку екрану знаходяться дві віртуальні копки фото- та відеозаписи, між ними диск вибору режимів зйомки. Перший і найпростіший режим - автоматичний. Вибравши його, потрібно буде тільки навести об'єктив і натиснути спуск затвора.


Для запланованих сюжетів слід вибрати найбільш підходящу сценічну програму «Смарт». Серед програм є і велика кількість фірмових «фішок»: «Динаміка», «Гумка», «Анімація» та багато іншого.


Не обійшлося і без ручного управління, в якому користувач може змінювати витримку, діафрагму і чутливість ISO за допомогою віртуальних кілець об'єктива. Ці ж параметри можна налаштувати, просто клікнувши на відповідному індикаторі.


Зручність такого управління викликало найбільші суперечки. Якщо підходити дзеркальний фотоапарат до питання з точки зору професіонала, то дійсно, контролювати настройки без відриву рук від камери і очей від видошукача неможливо, а це означає, що фотограф не зможе оперативно відреагувати на зміну сюжету. Зате недосвідченому користувачеві керувати такою потужною камерою буде не складніше ніж смартфоном - все інтуїтивно зрозуміло і просто.

До того ж, не забуваємо, що Galaxy NX - це камера на Андроїд, для якої є безліч альтернативних інтерфейсів. Наприклад, камера FV-5 Lite зі звичним для компактних камер стилем виконання.

За зйомку відповідає 20,3-мегапіксельний сенсор і процесор Дрім І.В., запозичені у флагмана NX300. Така зв'язка відмінно показала себе в попередній камері і не підвела зараз. Знімки розміром 5472x3648 мають відмінну деталізацію, глибоку передачу кольору і широкий динамічний діапазон.

Завдяки новому процесору вдалося не тільки збільшити максимальну чутливість, а й істотно скоротити рівень шумів. Невелика зернистість не заважає знімати в RAW на ISO 800-1600, а в JPEG навіть при ISO 6400 можна отримувати фотографії цілком прийнятної якості.

Якщо доповнити камеру фотоапарат не дорого светосильной оптикою, відкриються широкі можливості для зйомки при недостатньому освітленні, хоча і в базовій комплектації Galaxy NX з таким завданням справляється набагато краще, ніж компакти і навіть деякі беззекральние конкуренти. Так що, тепер вже точно ніхто не засумнівається в якості ваших знімків на Facebook.


Об'єктив

Що поставляється в комплекті стандартний зум-об'єктив 18-55 мм підходить для більшості сюжетів. Мінімальна фокусна відстань забезпечує досить широкий кут огляду для зйомки пейзажів та архітектури, а максимальне підійде для портретів.

Швидкісні показники

У камері застосовується гібридна технологія фокусування. По суті, більш повільної, але точної контрастною системі фокусування допомагають швидкі фазові датчики, у результаті отримуємо і швидкість, і точність.


Швидкісна зйомка

Високошвидкісна зйомка (до 8,6 кадрів / с) напевно зацікавить любителів репортажів і різноманітних динамічних сюжетів. Правда, заявлена швидкість обмежується 5 знімками у форматі RAW і близько 16 в форматі JPEG. Не найвищий, але дуже непоганий результат для беззеркальной камери.

Відеозапис

Максимальна роздільна здатність відеоролика становить 1920x1080 пікселів, а швидкість запису 30 кадрів / с. Хоча швидкість запису вдвічі менше ніж у NX300, NX Galaxy показала досить плавну картинку з хорошою деталізацією.

З таким великим екраном і ручними настройками ця камера має дуже хороший потенціал навіть для комерційної зйомки.

Апаратна частина

Основою Samsung Galaxy NX став фірмовий чотирьохядерний процесор з тактовою частотою 1,6 ГГц і графічний акселератор Mali-400 MP. Об'єм оперативної пам'яті цілих 2 ГБ, що поки навіть для смартфонів рідкість. Вбудоване сховище - 16 ГБ, але частина з нього зайнята системними файлами і встановленими програмами.

В цілому продуктивність Galaxy NX тільки трохи поступається флагманським смартфонам цього року. Нехай це звучить досить дивно, але камера Galaxy NX «потягне» навіть найсучасніші 3D-ігри.

Базовий набір програм не сильно відрізняється від встановлених на смартфон Samsung під управлінням Android 4.2.

Є й унікальний редактор паперу Виконавець. Він дозволяє застосовувати величезна кількість різних цифрових ефектів, причому кожен має два шари - верхній (видимий спочатку) і нижній (проявляється в місцях дотиків). Цей додаток кардинально перетворить будь-який з ваших знімків, навіть якщо він був не дуже вдалим.


Більш традиційний «Фоторедактор» має функції кадрування, ретуші, кольорокорекції і оригінальний набір ефектів - загалом, все, що потрібно для базової обробки знімка.


Також в Play Маркет є величезна кількість інших програм для створінь різних ефектів або більш глибокої корекції знімків. Наприклад, фото студія поєднує в собі і те й інше.

Камера може працювати в 3G / 4G LTE мережах, має Дводіапазонний адаптер Wi-Fi і Bluetooth 4.0. ЗА ДОПОМОГОЮ сервісу Samsung Link або будь-якого іншого застосування для соціальних мереж ви зможете поділитися знімками з друзями і близькими безпосередньо з місця подій. Причому, неважливо де ви знаходитесь - в місті чи десь на природі. Так само просто, без проводів і карток, копіюються файли на ПК.


Система GPS допоможе прикріпити до знімка координати місця, де він був зроблений, або знайти шлях до найближчих визначних пам'ятках.

Висновки

Враховуючи, що вся електроніка Galaxy NX, що відповідає безпосередньо за зйомку, взята у недавно випущеного флагмана NX300, до якості фотографій не причепитися. По суті, можливості цієї камери обмежені лише встановленою на ній оптикою.

Єдине, що змушує задуматися - це ціна пристрою, що перевищує вартість NX300 і топових системних камер інших виробників у кілька разів. При тому, що інтерфейс явно розрахований не на професіоналів, готових викласти за техніку таку суму, а на звичайних користувачів.

Але в даному випадку ми платимо не тільки за явні переваги у вигляді якісних знімків і високої продуктивності, а ще й за ефект, який гаджет робить на оточуючих. Люди з великим інтересом поглядають на «дзеркалку» з величезним екраном, на якій можна ще й фільм подивитися або в ігри пограти. Так що з Samsung Galaxy NX вас точно помітять!
фотоапарат, купити фотоапарат, фотоапарат Canon, фотоапарати ціни, цифрові фотоапарати, дзеркальний фотоапарат, фотоапарат Nikon, фотоапарат фото, фотоапарат никон, соні фотоапарат, хороший фотоапарат, який фотоапарат, фотоапарат соні, фотоапарат Кенон Детальніше http://season-ua.com/ua/tv_photo_video/photo.html
0

Коментарі